Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oğlumun hoşuma gitmeyen davranışları
- Konu Sahibi msimsek77
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
- 598
- 18 Temmuz 2016
- 341
- 1.041
- 113
- 37
Problem sizsiniz! Evet siz, çocuğunuza kalıbı sokmaya çalışmızsınız ama o benim kendime ait kişiliğim var diyerek isyana bağlamış, çocukları eleştirmek çok kolayda, siz kendinizi hiç eleştirdiniz mi? Acaba evladınızın gözünde siz nasıl Annesiniz? Aranızda bağ oluşmamış, aile bağı yani manevi bağ olmadığı için, maddi bağ daha kuvvetlenmiş buda istekleri yaptırmak oluyor. İstekleri yapılınca size boyun eğeceginizi düşünmüşsünüz ama asla öle birşey olmamış, olmaz zati Sadece maddi geldikçe oğlunuz mutlu olacak. Bu çocuk neden pis bırakıyor, neden toplamıyor acaba ben nerede hata yaptım? Bunun disiplini ailede alır, almamış yada uygulamıyor diyeceğinize, kardeşime rezil oluyorum diye üzülüyorsunuz, üzüleyeceğiniz nokta evladınız olsun. Parasından faydalanmak ne demek , siz evladınızı ne gözle değer veriyorsanız, inanın bana onu yaşıyorsunuz. Ne güzel iki işte çalışıyor bize, ailesine muhtaç değil, kendi parasını kazanıp yiyor demek var ki birde şunu belirteyim iki işte çalışan cocuk sorumluluk sahibidir, size yapmıyor o sorumluluğu buradada sorgulayın kendinizi, destekcisi olsaydınız inanın bana benim oğlum deli mi ne diye elalem kaygısıyla düşünceginize bir yardım alalım diye danışıp ikna ederdiniz, bazı çocuklar evet zordur ama ailede yaklaşım çok önemlidir. Birde evlenme mevzusu insanlar size soruyor diye çocuk evlendirilmez, demekki kendini hazır hissetmiyor, yada kendi ilişkilerinde problem olabilir, bekledikleri olabilir, yada evlenme düşüncesi olmayabilir bu olay bile sizin kontrolünüzde olmadığı için, müdahale edemediğiniz için sizi rahatsız ediyor, çok kontrolcusünüz bırakın yaptıkları, yapmadıkları komple yaşadıkları hepsi kendi hayatı, yaşaya yaşaya öğrenecek biz buna tecrube diyoruz.
- 17 Kasım 2021
- 500
- 2.319
- 33
Ev temizlememe ve geçimsiz bir kişiliğe sahip olma dışında başka bir sorun göremedim. Kendiniz diyorsunuz 2 işte birden çalışıyor diye size istediklerinizi alamayabilir yani evet keşke bir şirinlik yapıp baklava alıp getirse ama dediğim gibi gençlerin çok çalışıp az kazandığı bir dönemdeyiz. Üstelik hem oğlunuzdan memnun değilsiniz hem de evlendirip başınızdan atıp başkasının kızının başını yakma peşindesiniz. Gerçekten gençler çok zor dönemden geçiyor şımarıklık sanıyorsunuz ama asla değil. Sağlığı yerinde kumarı uyuşturucusu yok tek sorunu geçimsizlik ve dağınıklık olsun.
Yorumları okudum da kafama daha çok yattı çocuğunuz şımarık değil sorun sizsiniz. Elalem ne der aman evlenmedi aman dalga geçiyorlar. Oğlunuz düğün masrafından geçim derdinden bahsediyor boğuluyor ama siz elalem derdindesiniz. Aman sonra bana neden kötü davranıyor neden acaba?
Yorumları okudum da kafama daha çok yattı çocuğunuz şımarık değil sorun sizsiniz. Elalem ne der aman evlenmedi aman dalga geçiyorlar. Oğlunuz düğün masrafından geçim derdinden bahsediyor boğuluyor ama siz elalem derdindesiniz. Aman sonra bana neden kötü davranıyor neden acaba?
Son düzenleme:
- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
Ama bugüne kadar hiç parasından faydalanamadık.
İçimden hep diyorum keşke evlense de başı bağlansa artık onun sorumluluğu bana kalmasa.
İyi bir anne değilsiniz.Her seferinde bana kira masrafı evlenme masrafın düğün masrafından bahsediyor. Elalem artık benimle dalga geçmeye başladı bir evladını evlendiremedi diye.
- 17 Kasım 2021
- 500
- 2.319
- 33
Hay yaşayın. Annesi dışında herkesle geçinebiliyormuş işte oğlu. Gerçekten bazen anneler nerede duracaklarını bilmiyor.Sizin baskıcı bir tarzınız ve aşırı kontrolcü bir kişiliğiniz var gibi. Çocuğunuz hep sizin istediğinizi yapsın, sizin istediğiniz gibi davransın , o zaman iyi evlat olarak göreceksiniz. Ben oğlunuz da bir sorun görmüyorum, çalışıp para kazanmış gitmiş motor almış. Şu zamanda en mantıklı ulaşım aracı, araba gibi benzin masrafı fazla değil, yoğun trafikte aralardan rahatça sıyrılır, saatlerce trafiğin açılmasını beklemez. Ayrıca.kocaman adam, kendi parasını harcarken size soracak değil.
Evlenme konusunda da ısrarcı olmayın, evlenecek olan onlar, zamanı gelince evlenirler. Ayrıca oglununla ilgili sorumlulukları başka bir kadının üzerine atma dusunceniz hiç doğru değil. Antideprasan ilaç kullanmasınız, bu hastalıklar genetik geçişli de olabiliyor.
Babası ve diğer insanlarla iyi anlasiyorsa , hele ki 6 yıllık ilişkisi varsa demekki sorun sizde.
- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
Yoo iki yüzlü değil.işin ilginci saygısızlığı sadece bana karşı babasının yanında kardeşinin yanında mum gibi başkalarının yanında mesela şirketteyken iş arkadaşlarının yanında dünyanın en sevecen adamı oluyor anlayacağınız 2 yüzlü
Sizden hoşlanmıyor. Baskılıyorsunuz çünkü oğlunuzu.
- 10 Mayıs 2022
- 352
- 304
- 18
- 34
Her istediğini almanız kötü olmuş.Arkadaşlar merhabalar benim 2 tane oğlum var biri 1997 diğeri 2002 doğumlu. Küçükten yana Allah'a şükür bir sorunum yok ama büyük çocuğum bana karşı oldum olası hep saygısız oldu. Herhangi bir şekilde konuştuğumda fikirlerimi beğenmiyor, bana bağırıyor, en ufak şeyde bile sesini yükseltiyor. Biz Kırıkkale'de oturuyoruz oğlum 2020'de askerliğini yaptı sonra Ankara'da dedesinden kalma küçücük bir yer var dükkanı eve çevirmişler biz de kalsın dedik hem kardeşlerim orada oturuyor hem malum kira fiyatları vs. dedik. Daha sonra adamakıllı bir yere taşınır diye düşündük ama hiç çıkası gelmiyor. Bir de şimdi kira masrafları epey arttı. Yan tarafta da benim kardeşim oturuyor kapıları yan yana. Oğlum evini hiç temiz bırakmıyor kardeşlerim de bunu hep görüyor öyle pis bırakınca da kardeşlerime rezil rüsva oluyorum. Mecbur ben temizliyorum benim ömrüm sürekli evladımın evini temizlemekle mi geçecek ya? Bir de bunun sevgilisi var üniversiteden tanıştığı. 2016'dan beri sevgili dile kolay 6 sene... Sevgilisi Kırşehirli oğlum bir nişan yapalım ailesiyle tanışalım diyoruz hiç oralı bile olmuyor. İçimden hep diyorum keşke evlense de başı bağlansa artık onun sorumluluğu bana kalmasa. Her seferinde bana kira masrafı evlenme masrafın düğün masrafından bahsediyor. Elalem artık benimle dalga geçmeye başladı bir evladını evlendiremedi diye.
Ona evlen evlen taşın diyoruz o da hiç bizi dinlemeyip başka başka şeyler yapıyor. Mesela küçüklüğünden beri arabalara tutkun gitmiş motor almış benzin masrafı ve trafik diyor ama bunun can güvenliği de var...2 ayrı iş yerinde çalışıyor. Ama bugüne kadar hiç parasından faydalanamadık. Bir gün de tatlı alıp gelse anne bunu sana aldım diyip yesek çok sevinirdim ama hiç böyle bir şey olmadı. Şimdi de torna cihazı satın alıp dükkan kiralamış iş yapacağım diyor. Hadi yapmasına bir şey demiyoruz ama bize biraz saygılı olmasını istiyoruz.
Kısacası oğlum hep bana karşı saygısız. Küçüklüğünden beri hep bana karşı bağırıp çağırıyor sesini yükseltiyor. Bir de öyle böyle değil 3 yaşındayken de 10 yaşındayken de 15 yaşındayken de şimdi de. Bazen düşünüyorum "Allah'ım ben ne günah işledim de oğlum böyle oldu diye". Bugüne kadar hiçbir şekilde kötü büyütmedik ne istediysek yaptı. Daha akıllı telefonlar meşhur değilken biz gittik o istedi diye telefon aldık. Gittik en kaliteli bilgisayarı ona aldık. Araba tutkunuydu babası hep onun dediği model araba aldık. Onun en büyük destekçisi olmama rağmen böyle davranışlar hiç hoşuma gitmiyor. Bir de 7 senedir antidepresan kullanıyor. Ben antidepresan kullanıp bırakmış biriyim zaten bunlara hep karşıyım. Bazı saçma sapan hareketleri var gördükçe diyorum acaba oğlum deli meli mi diye. Yazın sıcağında bot giymeler yaşlı montu giymeler 10 senelik eski montla kız arkadaşını karşılamaya gitmeler... Ama nedense iş yerinde veya başkalarının yanında veya babasının yanında dünyanın en sevecen en uysal adamı oluyor. İki yüzlülük var yani. Kısacası oğlum bana çok çektirdi. Ne yapmalıyım arkadaşlar?
Not : Oğlum içki ve esrar kullanmıyor.
- 23 Mayıs 2022
- 959
- 6.978
- 68
Anneye saygısızlık çok üzücü. Anne kendini sorgulayıp eleştirip çözemez ya bunu askerliğini yapıp gelmiş yetişkin bir adamdan söz ediyoruz. Olan olmuş. Adam olacak saygılı olacak s*ç*p üstüne yatmayacak evini temizleyecek. Napmis kadin suçmu işlemiş onu doğurup .. Hatasıyla sevabıyla gün olmuş bugün. İnsan olgunluk gösterir annenin gönlünü yapar. Şımarıklıktan başka birşey değil. Dışarıya nasıl davranıyorsa öyle davranana kadar mesafe koyardım ben olsam. Görüşürdüm ama seviyeli ve duygusuz bır şekilde. Bi dumur olurdu. Ne oluyor ya, karşılıksız gelen bu sevgi nereye gitti, hakkım olan sevgi ilgi emek haracı neden gelmedi diye.. Ve oturur konuşurdum sonra anlatırdım herşeyi bir bir nasıl hissediyorsam. İletişim çok önemli ama lakayt olmuş çok şımartılmış belli ki ...
- 17 Kasım 2021
- 500
- 2.319
- 33
Farkındaysanız oğlunun dediklerinden çok başkasından bahsetmiş. Elalem dalga geçiyor, kardeşlerime rezil oluyorum...Yoo iki yüzlü değil.
Sizden hoşlanmıyor. Baskılıyorsunuz çünkü oğlunuzu.
Oğluna resmen oyun karakteri gibi davranıyor sanki oğlunun yaptığı şeylerden bizzat o sorumlu, yönetmeye çalışıyor.
- 2 Temmuz 2013
- 3.810
- 8.128
- 358
- 2 Temmuz 2013
- 3.810
- 8.128
- 358
Evet beni de 1 ile 3 çok rahatsız etti, kendisine baksın diye doğurmuş gibi sanki.Ben de oğlu yaşlarındayım, üniversite okuyorum ve böyle düşünmesi bana çok garip geldi. Elalem,elalem diye insan cocugunu evlendirir mi?İyi bir anne değilsiniz.
- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.397
- 198
- 33
baskici bir annesiniz anladigim kadariyla. Cocugunuz bile olsa kimse sizin istediginiz gibi bir hayat yasamak zorunda degil. 25 yasinda birini evlilige zorluyorsunuz mecbur mu 6 senedir sevgilisi var diye onunla evlenmeye? Ayrica herkese sevecen size ssygisiz olmasi ikiyuzlu oldugunu degil sizi sevmedigini ya da sevmek demeyelim de saygi duymadigini surekli fikir ayriliklariniz oldugunu gosterir
- 3 Şubat 2018
- 25.507
- 109.872
- 598
İçimden hep diyorum keşke evlense de başı bağlansa artık onun sorumluluğu bana kalmasa.
Elalemin kizi sizin oglunuzun kirliligini ve dengesizligini cekmek icin dünyaya gelmiyor. Almanyada sorunlu ogullari icin Türkiyeden kiz getirenlerin kafasi bu. Oglunuzun böyle oldugunda kendi payiniz cok burdan görüldügü kadariyla. Bu yastan sonra düzeltmesi zor.
Siz evladı için değil elalem için yaşayan birisiniz. Evladınız da bunu hissettiyse size yaklaşımının bu şekilde olması çok doğal.
Antidepresan kullanmasını eleştireceğinize buna zemin olan sebebi bulup destek olabilirdiniz. Bilemiyorum tavrınızı çok itici buldum.
Sırf doğurdunuz diye onun sizinle aynı kişiliğe ve yaşantıya sahip olmasını bekleyemezsiniz. Ayrıca henüz 25 yaşındaki bir insandan evlenmesini bekliyorsunuz.
Çocuğun eksiklerini hep maddi olarak görüp en iyisini tamamlamaya çalışmışsınız ama asıl noktayı kaçırmışsınız.
Bence işe çocuğu evlendirip sorumluluğu üzerinizden atmak olarak değil dünyaya rızanızla getirdiğiniz bir çocuğun ruhsal durumunu anlamaya çalışmakla başlayabilirsiniz.
Antidepresan kullanmasını eleştireceğinize buna zemin olan sebebi bulup destek olabilirdiniz. Bilemiyorum tavrınızı çok itici buldum.
Sırf doğurdunuz diye onun sizinle aynı kişiliğe ve yaşantıya sahip olmasını bekleyemezsiniz. Ayrıca henüz 25 yaşındaki bir insandan evlenmesini bekliyorsunuz.
Çocuğun eksiklerini hep maddi olarak görüp en iyisini tamamlamaya çalışmışsınız ama asıl noktayı kaçırmışsınız.
Bence işe çocuğu evlendirip sorumluluğu üzerinizden atmak olarak değil dünyaya rızanızla getirdiğiniz bir çocuğun ruhsal durumunu anlamaya çalışmakla başlayabilirsiniz.
Aynı çocuktan hatta bir tık fazlasından teyzem de var kadın çok mutsuz hep ağlamaklı. Ya teyze diyorum neden tepki gostermiyorsunuz, gönlüne göre gidiyorsun, yemeğini herkesten ayrı yemek istiyor ayağına kadar götürüyorsun, küsüp günlerce yüzüne bakmıyor. Neymiş efendim anne olunca anlarmışım! Şu cümleden nefret ediyorummm. Tüp bebekle 4 yıl sonra bu evlada zor kavustum, ama öyle evladım olsa katlanamazdim saygısızlığa tahammülüm yok. Ne demek anneye bağırmak, değer vermemek, sürekli şımarık haller herşeyin en iyisine sahip olmak istemeler falan. Ama sizde az degilsiniz, erken yaşta evlendirme derdine dusmussunuz. Tabi canım elin kızı da sizin akillandiramadiginiz oğlunuza terapi verecek. Millet kızını onun bunun oğlunu yola getirmeye çalışsın diye büyütmüyor. Ve yine diyorum kiii öyle oğlum olsa kimsenin başını bile isteye yakmazdim.
- 18 Şubat 2022
- 2.134
- 3.526
- 48
Uzman desteği almadan lütfen oğlunuzu evlendirmeyin. Sorumluluklarını başka birinin evladına yüklemeye çalışmak hiç hoş bir davranış değil.
Belli ki oğlunuzda çocukluktan gelen hatalı davranışlar var ve bunları düzeltmeye çalışmamışsınız hiç. Eşinizin ve sizin davranışlarınız nasıl? Eşiniz de size bağırır mıydı mesela?
Ayrıca siz de antidepresan kullanmışsınız. Bu tip hastalıklar genetik oluyor maalesef.
Belli ki oğlunuzda çocukluktan gelen hatalı davranışlar var ve bunları düzeltmeye çalışmamışsınız hiç. Eşinizin ve sizin davranışlarınız nasıl? Eşiniz de size bağırır mıydı mesela?
Ayrıca siz de antidepresan kullanmışsınız. Bu tip hastalıklar genetik oluyor maalesef.
Siz neden doğru şekilde başında duramadınız ?ben de evlensin de kurtulayım gözüyle bakıyordum aslında en azından başında kadın olmuş olur sorumluluk benden çıkar diye
- 31 Mart 2022
- 2.044
- 1.636
- 63
Arkadaşlar merhabalar benim 2 tane oğlum var biri 1997 diğeri 2002 doğumlu. Küçükten yana Allah'a şükür bir sorunum yok ama büyük çocuğum bana karşı oldum olası hep saygısız oldu. Herhangi bir şekilde konuştuğumda fikirlerimi beğenmiyor, bana bağırıyor, en ufak şeyde bile sesini yükseltiyor. Biz Kırıkkale'de oturuyoruz oğlum 2020'de askerliğini yaptı sonra Ankara'da dedesinden kalma küçücük bir yer var dükkanı eve çevirmişler biz de kalsın dedik hem kardeşlerim orada oturuyor hem malum kira fiyatları vs. dedik. Daha sonra adamakıllı bir yere taşınır diye düşündük ama hiç çıkası gelmiyor. Bir de şimdi kira masrafları epey arttı. Yan tarafta da benim kardeşim oturuyor kapıları yan yana. Oğlum evini hiç temiz bırakmıyor kardeşlerim de bunu hep görüyor öyle pis bırakınca da kardeşlerime rezil rüsva oluyorum. Mecbur ben temizliyorum benim ömrüm sürekli evladımın evini temizlemekle mi geçecek ya? Bir de bunun sevgilisi var üniversiteden tanıştığı. 2016'dan beri sevgili dile kolay 6 sene... Sevgilisi Kırşehirli oğlum bir nişan yapalım ailesiyle tanışalım diyoruz hiç oralı bile olmuyor. İçimden hep diyorum keşke evlense de başı bağlansa artık onun sorumluluğu bana kalmasa. Her seferinde bana kira masrafı evlenme masrafın düğün masrafından bahsediyor. Elalem artık benimle dalga geçmeye başladı bir evladını evlendiremedi diye.
Ona evlen evlen taşın diyoruz o da hiç bizi dinlemeyip başka başka şeyler yapıyor. Mesela küçüklüğünden beri arabalara tutkun gitmiş motor almış benzin masrafı ve trafik diyor ama bunun can güvenliği de var...2 ayrı iş yerinde çalışıyor. Ama bugüne kadar hiç parasından faydalanamadık. Bir gün de tatlı alıp gelse anne bunu sana aldım diyip yesek çok sevinirdim ama hiç böyle bir şey olmadı. Şimdi de torna cihazı satın alıp dükkan kiralamış iş yapacağım diyor. Hadi yapmasına bir şey demiyoruz ama bize biraz saygılı olmasını istiyoruz.
Kısacası oğlum hep bana karşı saygısız. Küçüklüğünden beri hep bana karşı bağırıp çağırıyor sesini yükseltiyor. Bir de öyle böyle değil 3 yaşındayken de 10 yaşındayken de 15 yaşındayken de şimdi de. Bazen düşünüyorum "Allah'ım ben ne günah işledim de oğlum böyle oldu diye". Bugüne kadar hiçbir şekilde kötü büyütmedik ne istediysek yaptı. Daha akıllı telefonlar meşhur değilken biz gittik o istedi diye telefon aldık. Gittik en kaliteli bilgisayarı ona aldık. Araba tutkunuydu babası hep onun dediği model araba aldık. Onun en büyük destekçisi olmama rağmen böyle davranışlar hiç hoşuma gitmiyor. Bir de 7 senedir antidepresan kullanıyor. Ben antidepresan kullanıp bırakmış biriyim zaten bunlara hep karşıyım. Bazı saçma sapan hareketleri var gördükçe diyorum acaba oğlum deli meli mi diye. Yazın sıcağında bot giymeler yaşlı montu giymeler 10 senelik eski montla kız arkadaşını karşılamaya gitmeler... Ama nedense iş yerinde veya başkalarının yanında veya babasının yanında dünyanın en sevecen en uysal adamı oluyor. İki yüzlülük var yani. Kısacası oğlum bana çok çektirdi. Ne yapmalıyım arkadaşlar?
Not : Oğlum içki ve esrar kullanmıyor.
Keşke biraz dönüp aynaya baksanız. 25 yaşında çocuğu ki bu bir erkek, evlen diye baskı yapmak niye? Belli ki düzenini kurup, birikim yapıp ona göre bir yön verecek hayatına ki en mantıklısını yapar. Bu devirde ev geçindirmek normal mi?
Erkekten evini bal dök yapmasını bekleyemezsiniz. Evi pisse bırakın pis kalsın. Bundan kardeşinize ne? Kendi nasıl istiyorsa öyle yaşasın diyerek susturamıyor musunuz çevrenizdekileri?
Giyimine kadar laf etmişsiniz. Yani yaşadığımız çağda kafanızı bir kaldırıp çevrenize baksanız herkesin kendince bir tarzı olduğunu da görürsünüz. Yazın bot giymek delilikse bende deliyim
Eğer oğlunuza karşı da şu yazdığınız cümlelerde kullandığınız yakıştırmamarla konuşuyorsanız susup sessiz kalmasını mı bekliyorsunuz cidden?
- 3 Şubat 2018
- 25.507
- 109.872
- 598