Öfkelenince gözü dönen kocayla nasıl baş edilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hala darp raporu almadınız mı? Ölmeyimi bekliyorsunuz.
Bide çocuk demişsiniz.Şu an boşanmalısınız.Çocuk olsa birde aman çocuğum babasız kalmasın diceksiniz.
Kendinize değer verin biraz ya.
Canınız bu kadar mı kıymetsiz.
Ben kadın olduğum halde bazen ben anlamıyorum bizi.
Sakın çocuk yapmayın korunun mutlaka.Çocuk olunca düzelir gubi saçma sapan düşünceye kapılmayın.

Boşanan herturlu boşaniyor aslinda.Ve evet kadin olmak çok zor maalesef keşke hic bir kadin bu durumu yaşamasa.
Ve hiç ṣansin yok bu kaderi kabul edeceksen bari adamin huyuna gidin dövmesin sakince yaşayın.

Direk dilekçe protokol hazirlatip davani aciyorsun ayni seyleri yasadim asla duzelmiyor o boyun sıkmalar çogalacak benim evi terk etme sebebim boynumu sıktığında beynimde o zınkk sesini duyup yığılmam ile oldu sonra gelipte sende iyimisin demedi? Öldümmu bayildimmi noldu diye neresinde bunun sevgi? Katilme asik olmusum haberim yokmus.Ben arkanizdayim bosanin çocugunuz olursa psikolojisi bozuk baba ve bozulmaya zorlanmis bir anneyle buyuyeyecek bu kotulugu kendinize yapmayin. Ruh sağliginiz bu adam yuzunden tehlikede.

Sacinizi basinizi yolan, doven adamla "iyiyken" nasil cicim aylarinda olabilirsiniz ya? Hic mi akliniza yer etmiyor, gururunuz kirilmiyor da öpüp sevip cicim ayi yasiyorsunuz onca dayaktan sonra.
Esinizin cocuklugundan ziyade kendi cocuklugunuzun nasil gectigini dusunun. Bu kadar mi alişmişsiniz dayağa etki etmiyor size.
Adam durduk yere pat kut sandalye indiriyor kizdiginiz şey eşyalara para vermiş olmaniz, zor almiş olmaniz. Şaka olmali

Normalde çok iyiyiz saçımın teline bile kiyamiyor o yüzden
Gidin başka yerde eğlenin, insanların sinirini zıplatmayın gece gece.

Yaptığı onca şeyden sonra şunu yazmanızın aklımızla dalga geçmek, yüzümüze küfretmekten farkı yok.

Sizin canınızı yakan her sey darptır , eşiniz sizi dövüyor ister normalde çok iyiyiz yazın ister beni çok sever yazın hiç önemli değil siz kendinizi kandırıyorsunuz. Boşanmak tek yapmanız geteken ama siz boşanmak istemiyorsanız susucaksınız ve her dediğüne evet diceksiniz başka bir sansınız yok .

Olabildiğince kırmadan sormaya çalışacağım size kalkan vuran boğazınızı sıkan el size dokununca ne bileyim yanağınızı okşayınca mideniz bulanmıyor mu ya da arsız mısınız şu kadar dayaktan sonra bu adamın yüzüne bakıp hala nasıl gülüp eğlenip mutlu an yaşayabiliyorsunuz

Sonuna kadar okudum, bir çocuğunuz olmadan, en önemlisi canınıza zarar gelmeden ayrılın o evden boşanın, sonra geri dönüşü olmayan yaralar alırsanız çok pişman olursunuz

Ayrılmak için bi öfke anında öldürülmeyi mi bekliyorsunuz acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…