Öfkelenince gözü dönen kocayla nasıl baş edilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ne yazık ki haklilarmis ben demiştim lafını demek için herkes sırada bekliyor ya en çok o zoruma gidiyor en çokta bu yüzden anlatamıyorum zaten zaten ben şuan çok sağlıklı bir psikolojide olduğumu dusunmuyorum o yüzden ben mi hata yapıyorum o mu onu bile anlayamıyorum artık bazen buraya yazma amacımda o manipüle mi ediliyorum diyosun ama yapan bunu öyle bı yapıyor ki sanki sen sucluymussun gibi onun kötü davranisinin sebebi bile senin davranışlarınmis gibi bu zamana kadar kolay şeyler yaşayarak gelmedim geriye döndüğümde kendimle gurur duyuyor olmak isterim ileriye baktığımda da aynaya korkan gözlerle bakan bı kadın olmak istemem sevgi incitmeyendir esasında herşeyi yapıp sevginin altına siginanlari hicbir zaman desteklemedim mantiklida bulamadım haliyle ama kendin yaşayınca çok daha zor oluyormuş bazı insanlarla iki kez tanisirsin diyorlar ya tam onun gibi hissediyorum

siz hala esinizi savunacak bir yer bulmaya calisiyorsunuz. Hayir oyle bir sey yok. Yarin obur gun ofkeden gozu donup cekip vuradabilir sizi Allah korusun. Ben boyle adamlardan her seyi beklerim. Ben de esimle kavga ediyorum sacma sapan sebeplerden. 1-2 kez sinirden eli ayagi titredi yine de sesini bile yukseltmedi bana. Cok korkunc. Lutfen boyle bi adamdan cocuk yapmayi falan dusunmeyin. Hayir cocuk olduktan sonra duzelmeyecek. Hayir hicbir sey yoluna girmeyecek uzgunum. Bence psikolojik destek alip bosanma davasi acin. Gercekten yapmayin bunu kendinize. Her sey gonlunuzce olsun…

Size yazdım yazdım sildim, birinin bana vurması hele kocam dediğim hayat arkadaşımın vurması boğazımı sıkması beni mahveder. Ne gurur kalır ne haysiyet ne sevgi ne saygı. Yaşayan ölü gibi olurum heralde, yediğim içtiğim boğazımdan geçmez. En güvendiğim arkamı dönebildiğim hayatımı teslim ettiğim adam beni yerden yere vuracak ve ben de nasıl düzelir diye sağa sola soracağım. İyiyken herkes iyidir önemli olan kriz anında iyi kalabilmek. Siz düzelir diye çocuk yaparsınız ama onu da kaderinize ortak edersiniz. Bir kaç tokat yumruk da o yer.

Herkesi kurtaramayız, bahaneler bulmayın kalmak istiyorsanız kalın ama kocam düzelir mi diye sormayın düzelmez. Çünkü adam hep böyleymiş, siz ısrarla olmaması gerekeni oldurmuşsunuz. Tüm olumsuzluklara işaretlere rağmen inadına evlenince başınız göğe mi erdi?

bende çok dayak yedim ama üstüne bende vuruyordum niye katlanıyorsun güzel kardeşim bir kere eliyorsun dünyaya sana yazık günah değil mi ? ya birgün elinde kalırsan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…