Öfkelenince gözü dönen kocayla nasıl baş edilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu mesajı gören ve aynı donemlerden geçen kadın varsa lütfen gidin devlet ücretsiz spiral taktiriyor 5-10 yıllık kocanizin ruhu duymaz işlem 5 dk bile değil. Lütfen kendinize de çocuğunuza da bunu yasatmayin. O adamdan hamile kalmayın.

Keske öyle yapsalar. 3 cocuktan ikisinin psikolojisi bozuk. Birisi ailesinden uzak duruyor. Olan o yavrulara oluyor en cok

Aynı şeyleri yaşamışız hemen hemen şuan bende odamda tek başıma oturuyorum o içerde... 2 kere geldi yanıma gitmedim artık yoruldum çünkü yanlız kalmak istiyorum aynı anlattigin gibi hep o haklı tüm suç bende fisekleyenn benmişim anlatmaya kalksan roman olur boşan demesi kolay ama olmuyor iste öyle. Seni okdr çok iyi anlıyorum ki canım seninde benim gibi konuşmaya ihtiyacin var
Başka nediye bilinirki bu durumda?O evde kal öldursun seni diyecek halimiz yok.Kurtuluş ayrilikda yoksa döve döve ya seni piskopat yapar yada öldürür.Böyle adamlar düzelmez saf olmak lazim inanmak için.

Öyle tabi ama işte insanı evli kalmaya bağlayan başka nedenlerde olabiliyor bazen bende severek evlendim 2.evliliigm hatta ama işte gidecek yerin olmadığı zaman katlanmak zorundasın
Sevdiğin adam bu değilmiş demek ki. İsterse 3. Evlilik olsun inanın bana o kadar da düşkün bir devlet yok.siz talep ederseniz başka şehire gizli bir şekilde bile gider yeni hayat kurarsınız. İsim soyisim bile değiştirirsiniz. Başkaları ne der bu ikinci evlilik demeyin. Gerçekten size üzüldüğüm için söylüyorum yanlış anlamayın. Sizin zor durumda olduğunuzun bilincindeyim ama şerefsiz bir adam tarafından öldurulmenizi istemiyorum.

İsterseniz gunlerce haftalarca konusun bu manyak adamlar sizi dovmeye devam edecek. Allah koruya da ellerinde can vermeseniz.
İnşallah öyle bir şey olmaz olursada artık yapacak bir şey yok çünkü ayrilmak istesem ailem öldürür zaten açık açıkta söylediler mecbur yapacak bir şey yok ömrümün sonuna kadar kacacakta değilim ya susuyorsun sadece ağlıyorsun bukdr

Aynı şeyleri yaşamışız hemen hemen şuan bende odamda tek başıma oturuyorum o içerde... 2 kere geldi yanıma gitmedim artık yoruldum çünkü yanlız kalmak istiyorum aynı anlattigin gibi hep o haklı tüm suç bende fisekleyenn benmişim anlatmaya kalksan roman olur boşan demesi kolay ama olmuyor iste öyle. Seni okdr çok iyi anlıyorum ki canım seninde benim gibi konuşmaya ihtiyacin var
neden boşan demekle olmuyor? neden yani ne zorunluğu var. bahane arıyorsunuz bence

Boşanmak neden kolay olmuyor?

Başka nediye bilinirki bu durumda?O evde kal öldursun seni diyecek halimiz yok.Kurtuluş ayrilikda yoksa döve döve ya seni piskopat yapar yada öldürür.Böyle adamlar düzelmez saf olmak lazim inanmak için.
Herşeyin farkındayim canım anlıyorum ben sizi aslında haklı olan sizlersiniz ama işte elden birşey gelmiyor kadın olmak gerçekten zor sürekli şiddet uygulayan bir eşim yok ama konu başlığında olduğu gibi ayda yılda bir deliriyor onda üstüme yürüyor iste alışık değilim bende şiddet sonuçta bzende psikolojik şiddet uyguluyor bakalimm nereye kadar dayanabilcem

Normalde çok iyiyiz saçımın teline bile kiyamiyor o yüzden

Bir gün boğazınızı sıkarken biraz fazla sıktı nefes alamadınız hayatınızı kaybettiniz çünkü gözü kararıyor oldu ya o gün fena tartışınız
O zaman sonra ne olacak iyiyken saçınızın teline mi kıyamasa ne olacak kıysa ne olacak.

Herkes kendi yaşadığını kendisi bilir siz kendiniz de o cesareti bulabiliyorsunuz belki ama bazı insanlar bulamaz yapamaz yani
e dayak yiyince daha mı iyi o adamla sevişmeyi nasıl içiniz alıyor? aynı yatağa girmeyi. ne bileyim yemek yapmayı nasıl içiniz alıyor

Bı kere boşandım ailemin evine gttm 2 yıl ailemle birlikte yaşadım neler yaşadığımı az çok tahmin edenler vardır kendi ailende olsa insan yapamıyor tekrar aynı şeyleri yaşayacak gücüm yok

Ben de bunu anlamıyorum aile evinde rahat değilim babam surat asıyor annem laf ediyor ama evde de kocanız şiddet uyguluyor. Ana baba suratı çekmek daha iyi değil mi

Ya hala eşya zart zurt diyorsun. Senin canın tehlikede hala eşya diyorsun. Burda yine yazmıştım seven adam sevdiğine zarar vermez. Bildiğiniz şiddet uyguluyor size ne sevmesi ne kıyamamasından bahsediyorsunuz? Darp raporu al davayı aç.

Ben de bunu anlamıyorum aile evinde rahat değilim babam surat asıyor annem laf ediyor ama evde de kocanız şiddet uyguluyor. Ana baba suratı çekmek daha iyi değil mi
Değil tabikide anne baba ayrı eşim her zaman şiddet uygulasaydi daha farklı olurdu ama bazı zamanlarda ve yaptığı şeyler için pişman oluyor oda kabul ediyor destek alması gerekiyor farkında ama kendine yediremiyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X