Öfkelenince gözü dönen kocayla nasıl baş edilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her evlililikte tartışma olabilir, kavga olamaz.

Ayrıca adam madem manyak ve ruh hastası. Siz niye kışkırtıyorsunuz, sizi daha iyi dövsün diye mi? Sizde de anormallik var.

Çocuk yapmayın.Bosanirsaniz iyi olur.Esyaya bile bile zarar vermekten bende hoşlanmam.Bu adamın yanında can güvenliğiniz yok.

Çocuk düşünmeyin lütfen . size uyguladığı şiddeti çocuklarada uygular emin olun.sorun siz değilsiniz eşiniz.farzedelim konuşma tarzınız itici olsun, bunun için size şiddet uygulaması,kendinde hakkı nerde buluyor.keske ilk size böyle davrandığı zaman ailenizle paylaşsaydiniz.evlik kadınlar için işkence evi hakaret şiddet bu doğru değil.

Bir tokat atması boşanmam için yeterli. Allah akıl fikir versin size hala saçımın teline kıyamaz diyorsunuz. Öldürülmezsiniz umarım.

Canim darbe almaktan saglikli dusunemiyorsun. Darp raporu al, uzaklastirma cikar, bosanma davasi ac. Ki bir sonraki gozu dondugunde seni dove dove oldurmesin. Hic mi korkmuyorsunuz boyle ruh hastalariyla ayni evde yasamaktan.
Asıl böyleleriyle evlenenler aynı çatı altında yaşayanlar hakiki ruh hastası
Şuraya bak kırk pınar yağlı güreşlerine hazırlanır gibi güreş etmişler küfürler havada uçmuş hala neyin derdindeler anlamıyorum..
Hayır sevgiliyken nişanlıyken hiç mi tartışmadılar yada bi başkasıyla tartışma şekline bakmadılar anlamıyorum..
Bile bile lades bu resmen inşallah sonu düşğndüğüm gibi bitmez...

Normalde çok iyiyiz saçımın teline bile kiyamiyor o yüzden
Normalde miiiiii normaldeeeee miiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!
Sana göre normal olan ne bacım ????
Allah'ım sen sabır ver ya gidin tedavi olun Allah aşkına ya normalde saçının teline kıyamaz ama anormalde kemiklerimi kırar senin normal anlayışın ne ya yeter artık
CELLADINIZA AŞIK OLMAYIIIIINN OLMAYIIIIIIIIINNNNN
Sevgiliyken nişanlıyken bi bakarsın öfkelendiğinde napıyo sana nasıl davranıyo hiçmi tartışmadınız yada başka insanlarla nasıl konuşuyo kavga ediyo mu şiddete meyilli mi ailesiyle arası nasıl diye hiç mi bakmıyosunuz nasıl körü körüne gidip evlenebiliyosunuz
CANINIZIN HİÇ DEĞERİ YOK MU????
"Kocamdır hem döver hem sever " moduna girmişsin bile yazık sana yapmayın ya hergün haberlerde neler okuyoruz izliyoruz bir kadın katlediliyor biz günlerce kendimize gelemiyoruz uykularımız kaçıyor.. erkeklere bu gücü siz veriyosunuz vermeyin vermeyin. Bir yapan bidaha yapar 2. Şansta vermeyin uzak durun kaçın canınızı kurtarın....

Anladığım kadarıyla boşanmaya niyetin yok. Ölmemen için bir tavsiye verebilirim şiddet uygulayacağı zaman polisi ara en azından. Allah akıl fikir versin.

Al işte bitane daha
Lütfen cahil düşüncelerinize insanların algısını değiştirmeyin bütün gün evde oturup kadın programı izleyeceğinize okuyun araştırın burası Türkiye Cumhuriyeti devlete güvenin biraz gidin şikayetçi olun darp raporu alın uzaklaştırma alın oda yetmediyse
bakın burası önemliiiiiiiiiiiii

Eğer eşiniz ve aileniz tarafından öldürülme gibi bi durumunuz varsa ailenizin yanına da sığınamıyorsanız devlet sizi alıyor şehir değiştiriyor çocuklarınızla birlikte kimlikleriniz isim ve soyisimleriniz değiştiriliyor kayıtlı bütün bilgileriniz siliniyor banka hesapları vs başka şehirde başka kimliklerle çocuklarınızla birlikte yaşamaya başlıyorsunuz hatta durum aile ve eş tarafından çok ciddi ise estetik operasyona kadar devlet tarafından yaptırılıyor
Tek şartla eski hayatınızdan kimseyle görüşmemek aile bile olsa kardeş falan kim varsa görüşmeyeceksin sıfırdan tertemiz bir hayatı Türkiye Cumhuriyeti size sunuyor..
Anlatabildimmi yani oturduğunuz yerden kadın programları izleyip dayağınızı yiyip susmayın araştırın araştırın...
Yaşadığınız şeye o kadar alışmışsınız ki " napiyim susup oturmaktan başka çarem yok" diyosunuz ...
Oturup ölümü beklemeyin kalkın ve sesinizi çıkarın....

Başedilmez.
"Nasıl bir çocukluk geçirdi kim bilir" demişsiniz. Bu sizi bağlamıyor. O kadar kanıksamışsınız ki şiddeti, boğaz sıkılması, duvardan yere çarpılmak, kanepeye atılmak size her ailede olan olağan şeyler gibi geliyor.
Birde ileride ÇOCUK olursa dmeişsiniz. Yapmayın, bu aileye çocuk gelmesin lütfen...

zamanında ebeveynlerinizden çok mu dayak yediniz?
ondan mı normal geliyor bu yaşadıklarınız nedir?

duvara dolaba çarpmak şiddet değil miymiş? başka?

daha ne kadar dövdüreceksiniz kendinizi
birde saçınızın teline kıyamıyor he? kandırmayın kendinizi

Hepsini okumadım. Gerek yok detaylara. Çocuk olmadan boşanırsanız ne ala. Ha boşanmaz ve çocuk yapmazsanız yine güzel ama birde çocuk getirirseniz bu eve vebali sizin boynunuza.

Benim ve bir çoğumuzun burda okuyamadığı birşeyi siz yaşıyorsunuz ve hala önlem almıyorsunuz. Böyle katil ruhlu insanlar için saçımın teline kıyamaz diyorsunuz ya gerçekten neler yaşadınız ne yaptınız da bunları böyle algılıyorsunuz merak ediyorum.

Boşanmaktan başka çareniz olduğunu ben düşünmüyorum.

Çocuk hayalim olduğu çocuk yapmak istediğimi yada düşündüğümü gostermiyor çocuk yapmayı zaten düşünmüyorum böyle bı ortamda hele hiç cicim zamanlarini ne zaman yasadigimi anlayamamissiniz size her şeyi açıklığıyla anlattım yalan söyleyecek halim de yok bu anlattığım şiddet olayları sürekli olmuyor tabi bu olduğu gercegini değiştirmiyor ama o kavga olmadığı daha geniş zaman dilimlerinde oluyor işte o cicim zamanlari en son böyle bı kavgayı Nisan ayında etmistik şuan Aralık mesela

Yarısını bile okumadım dayak yemek hoşunuza mi gidiyor boşan kurtul darp raporu al hemen tekmeyi bas bunun sonu ana haberde cinayet diye izlerirz o adam normal değil

Hayır aslında çok dayak yiyen biri değildim o yüzden bunlar bana normal gelmiyor sadece artık gerçeklik algımın bozulduğunu hissediyorum

Öyle tabi ama işte insanı evli kalmaya bağlayan başka nedenlerde olabiliyor bazen bende severek evlendim 2.evliliigm hatta ama işte gidecek yerin olmadığı zaman katlanmak zorundasın
Benimde 2.evliligim böyle bişey yapsa eşim asla yanında durmazdim benim ailemde yok üstelik kendinizi kandırmayın bi ise girip çalışın ona muhtaç kalmayın

Şaka mı yapiyosun?
Seni duvara yapıştırıp tokatlayanla kiyamayan aynı kişi mi
Ne diyim akillanmazsin
Bakın gerçekten yasamadan anlayamazsınız bende önceden bu şekilde sizin gibi konusabiliyordum ama gerçekten aynı kişi bende bunu anlayamıyorum zaten nasıl aynı kişi olabiliyor bunu anlayamıyorum bı tarafta hergun saçlarınızı okşayan ören bir adam var diğer tarafta gözü dönünce seni duvarlara çarpan

Adamı böyle savunmaya kalktiginiza göre aizin de saldırıp ağza alinmayacak şeyler söylediğinizi düşünüyorum
Söyledim zaten saldirdigimda ne kadar etkili oldu bilemem normalde çok güçsüz biri değilimdir ama karşındaki erkek olunca güç yetmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…