Öfkelenince gözü dönen kocayla nasıl baş edilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben hayatımda bir tek eski sevgilimden şiddet gördüm. Aşkından köpek olduğum adam o gece bitti benim için. Bana yerdeyken tekme adamın koynuna bir daha girmeyi içim almazdı.
şiddetin bir bahanesi, telafisi, özrü yoktur. Kocanız ne kadar hasta ise, sizde bunu normalleştirdiğiniz için bir o kadar hastasınız.

Normalde çok iyiyiz saçımın teline bile kiyamiyor o yüzden
Normalde herkes iyidir kendinizi kandırmayın.Bir gün elinde kalacaksınız,sizi çuval gibi ordan oraya atıyor .Size böyle muamelede bulunan adamı hâlâ büyük aşkla seviyor olmanız o kadar korkunçki resmen celladiniza aşıksınız bu gün ya da yarın olmeniz an meselesi . Eşyayı beraber almanız düzeni birlikte kurmanız öyle büyük bir şey değil evlenmeye niyeti olanlar bir zahmet hayatını kimseye yaslanmadan kurmalı normali bu ,bilin istedim.

Sizin psikolojinizin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum hemcinsimin bunları yaşaması çok üzücü okurken çok üzüldüm şiddet siyah çizgimdir allah böyle itlerden korusun hepimizi bi gaflete düşüp çocuk yapıyım düzelir hatasına girmeyin derim size gösterdiği artık sevgimi dersiniz şiddetmi bilmiyorum ama çocuğunuzada aynısını yapıcak ha ben seviyorum oda beni seviyor diyip çocuk yapıp ilerde cocuğunuzun dayak yemesinide sevgiden diyebilicek kadar şizofren bi insansanız orasını bilemem ama inşallah o adamdan çocuğunuz olmaz sizde insallah ölmezsiniz sevgiden

Neredeyse on yıllık evliyim. Eşim de sinirli bir koca ama sizin anlattıklarınız çok korkunç. 3.sayfa haberlerinin fragman hali gibi. Düzeltmeye çalışmakla uğraşmayın bence

Ya şaka mı yapıyorsunuz bir de nasıl baş edilir yazmışsınız. Resmen şiddet uyguluyor size gözü dönüyor demişsiniz. Sizin ayrılacağınız yokta aman diyim sakın çocuk yapmayın yazık olur.

Şiddetin hiçbir türlüsü kabul edilir değil evet ama anladığım kadarıyla evlilik öncesindeki öfke problemlerini evlilik stresine bağlamışsınız, evlenince de geçmeyince gerçeklerle yüzleştiniz. Ben arkadaşlar kadar sert olamayacağım (hanımlar lütfen bana kızmayın), evet şiddeti affedince devamı geliyor bu bir gerçek. Tavsiyem şu; eşinizin sakin bi anında onunla konuşun bu durumun hiç normal olmadığını, öfke kontrol sorunu olduğunu eğer tedavi olmazsa boşanacağınızı falan söyleyin. Birlikte çift terapisine gidin gerekirse. Yani kalmakta kararlıysanız en makul çözüm bu.

Nasıl baş edilir sorusuna cevap veriyorum, elektroşok cihazı al anca zapt edersin. Şiddeti normalleştirmişsin sen nasıl baş ederim diyorsun. Sen karşılık verdikçe şiddetin dozunu artıracak. Bir gün bir bakmışsın o çarptığı duvarlardan birinde yanlışlıkla kafan patlamış... Normalde kıyamaz ama anormalde böyle şeyler olabilir, normal.

Belli ki kafaniza cok darbe aldiginizdan dusunme yetinizi de kqybetmissiniz ve cok cesaretlisiniz.Bir akil hastasiyla berabersiniZzZz.Kusura bakmayin jic sevilmiyor ve deger gormuyorsunuz ve siz affettiginiz icin de bunun sonu yok

Bir insan celladını nasıl sevebilir? Benim de öfkelenince gözüm dönüyor ama birine saldırmam için bana saldırması gerekiyor onun dışında 2 bağırır otururum yerime. Eşinizi değil kendinizi sevin lütfen

Buraya yazmandaki amaç seviyorsun ve insanların sana düzelir şunu yap bunu yap desin diye bekliyorsun o yüzden boşan diyenlere tepkili bakabilirsin , boşanmak istemiyorsan çift terapisi alabilirsiniz ama problemli başlayan bir evlilik sonrasında kolay kolay düzelmiyor daha ilk yıldan böyleyse ilerisi daha beter olacaktır . Çocuk diyorsun da yazık değil mi doğacak olana . Sana böyle olan birinden ne baba olur ne düzgün eş olur . Yol yakınken ortada çocuk vs yokken her şey daha kolay biter . Daha sonra bırakamazsın ve hayatı kendine zindan edersin . Dayak yemek az bi şey değil ona bile tamamsın sevdiğin için . Kendine yazık etme bence bu kadar olayı sineye çekecek kadar güçlüysen ayrılıp yeniden hayat kurmak için de aynı gücün vardır eminim . Bazen sevgi yetmez saygı huzur değer da lazım .

Ya bu nasıl bir kafa yapısı ben anlamıyorum siz olsanız ne yapardınız sorusunu sormanız bile tuhaf. Boşanma aşamasına tabi ki sizi öldürünce geçilebilir başka neden bosanilsin dayaktan!!! Ayrıca belki kalpsiz diyenler olur ama size ve sizin gibilere hiç üzülmüyorum kendinize bictiginiz değer layık gördüğünüz hayat evlilik bumu. siz kendinize acimiyorsunuz ve başınıza ne gelirse hak ediyorsunuz. Çok ama çok kızıyorum sizin gibilere

Darp raporu almalısın, hem de acilen. Daha sonra bir çocuğun olmadigi için Allaha şükredip acilen boşanmalasin. Birkaç kom ne diyorsa desin , bunu kendine yaşatmaya değer mi . İlaç tedavisini denedi mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…