Ofise geçen iş yeri hamilelik ve işten çıkmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben taşınmak istiyorum direkt. Kurumsal değil ama tecrübe maaş iş ortamı vs iyiydi. 3.5 sene iyi bulmuşsunuz. Ben çevremdeki işsizleri gördükçe sıkılıyorum

İş bırak demedim. Aynı şirkette farklı yere geçebilir. Gelen giden oldu biliyorum.

İş bırak demiyorum farkındaysanız. Tayin gibi gelen giden çok. Direkt kestirip atıyor canım sıkılıyor. Ki evlenirken anlaşmıştık gidecektik daha büyük bi şehire.

Tamam ama yine de bu kadar panik yaratmaya gerek yok. Sanki burasi olmazsa omur boyu issiz kalacak gibi davraniyorsunuz. Size kendileri demiş ev bakmayin diye yani tasinsaniz da isten cikarilabilirsiniz buradan emekli olacak degilsiniz siz de farkindasiniz.
Biraz akisina birakin sonra durumu tekrar degerlendirirsiniz. Ev tasimak kolay degil pat diye hic gebzede yasadiniz mi mesela gitmek istememesi normal.
Esinizi diger subelerde ayni pozisyona mi koyacaklar o iş oyle olmuyor her istendiginde istenilen yere gecilmiyor.
Eşimin calistigi firma coğu ulkede var o kadar kolay olsa dünya turu atardik.

Yok iş arkadaşlarından gelen giden tayin gibi yapan çok var. Böyle bi imkan var. Direkt istifa et diyor. Denemeden etmeden. Benim kızdığım nokta bu. Mecbur istifa edeceğim zaten bu şartlarda. İş yeri net değil. Ben 1-2 seneye terfi alacağımı düşünüyordum. Canım sıkkın haliyle. İşimi seviyordum.

Evet ama denemiyor bile. Gebze şart değil kocaeli istanbul vs daha büyük iş bulacağım bi şehir olabilir. Daha yeni iş srkadaşı gitti bu şekilde. Evlenirken hep bu şehirde geçiciyiz diyorduk. Mecbur istifa edeceğim zaten. Yapacak bir şey yok. Sadece üzgünüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…