tubişş sen bunu doktora söyleyince ilk iş sana her ay düzenli idrar ve kan takibi ile yakından kontrol etmek olacak seni...üstelik de seni bir dahiliyeci ile birlikte takip edecektir düzenli olarak..benim de babam hipertansiyon hastası ve bende de asabi tansiyon var , her ay yakama yapıştılar ama çok şükür bir o çıkmadı allahtan !
Yaaa Hande öyle deme lütfen yaa..
Üzülme demek istemiyorum biliyorum üzüleceksin ama ne bilim başka bir şeyler bulsana seni rahatlatacak veya unuturmaz belki ama en azından yarı yarıya unutsan ..
Tüm bebişler genelde süpriz yapar.. Üzülmen neye yarıyorki...mafoldumben
Üzülme lütfen kaydirigubbakcemile :)
Evet ilk gebeliğimde öyle idi sena cım Dahiliyeciye gittim utana sıkıla mafoldumben
sonra bana takip etmemi söyledi 14 10 dan aşağı düşmedi meret sıfır tuz dedi doktor..Birde ikizmiş dedi çoook çok dikkat etmen lazım demezmilmaz:
Ablam 3 çocuk sahibi tansiyonu çok yükseliyordu ve 3.çocuğa 100 kg ile gebe kaldı aldıracaktı ama doktor sağolsun işte herşeyi güzel güzel anlatmış..tansiyon hapı kullanıyordu , Rahmi yapışıktı ki doğumdan sonra rahmin bir kısmı alındı..Aklıma geldikçe veren Allah varsa yiyecek ekmeği öldürmüyor..Şimdi Dünyalar tatlısı kızı oldu :)
Doktor öyle değince Sonra kafama taktım taktım taktım...Artık ölüm psikolojisine girdim eşimede çok yansıttım onunda psikolojisi bozuldu Kürtaj olduktan sonra bana dediki;
Sen hep kötü seneryolar annelik duygusu ikisi bir arada bana anlatınca bende Yalvardım Allaha eğer eşime birşey olacaksa Allahım bebekleri istemiyorum demiş...
Sabahısı zaten kötü haberleri aldık bu aklıma geldikçe bazende kızıyorum eşime. Sanki kudreti yokmuydu ki illa öldürsün iyide olabilirdik..:sinifsinif:
Öyle işte kızlar gene hüzünlendim sabah sabah mafoldumben mafoldumben
ahh canım çok zormuş yaşadığın gerçekten :teselli: çok geçmiş olsun... inşallah Rabbim tez vakitte tekrar anneliği yaşatır sana ve bu defa herşey yolunda gider ve sağlıkla kucağına alırsın yavrunu. beklemek çok zor.. hep zannederdim ki bir defa korunmasız ilişkiye girince olacak. o yüzden çok dikkat ederdim korunmaya.. keşke bu kadar beklemeseydim keşke....
AAA olmooorr böyleeee, hanımlarrrr kendimize gelelim haydi. Sitenin günlerce zor açılması başka sıkıntılarrr uzaklaştırdı bizi birbirimizdennn. Sena annecik ne güzel demişsinnn normal zamanda atlar mıydık biz handeciğin yaşgününü. Ben de valla hala ve hala çlışıyorum hanımlar yarın da dersler başlıyor, az önce arkadaşla telefonda konuşurken bana yanından yer ayır dedi, bende min misin çokk fena gazım var haberin olsun dedimmm. Hamişlik gazlu guzlu devam etmkete, kasık sancısı sıkıntılarım pek kalmadı ama gazzzmanlığa devammm.
Bayan sincap size gelince Allahım en kısa zamanda güzel evliliğinizi bir melekle taçlandırır inşallahhhh, aramıza hoşgeldiniz a.s.
HAndecik hala yoksun ortalarda bi ses ver nasılsın kuzucukkk, üzme beni daha fazlaaa. Bak yatmadan önce son bir kez daha buralarda olurum, bekliyorum seniii :1rolleyes:
eee iyi de ben iyice sıkıldım ama bu site engellerinden haaaa , her msj için 50 kere tıkla siteye giricem diye ne bu yaww.. sincap hoşgeşdin şekerim, minik sincabım diyesim geldi bir den yaauuuuu opuyorumnanaktan
inşallah beklemelerinin son aylarıdır bunlar, herhangi bir fizyolojik sorununuz yoksa en kısa zamanda gelir endişelenmemeye çalış arkadaşım...
Handeeemmmm ama olmuyoooo vallahi bu kadar sessizlik..
Pelin, aslı, Tuba, Nur nerdesiniz huuuuuuu??!!
tekrar geçmiş olsun kuzum.
yok ben kür yapmadım hiç. sadece her gün bir-iki kuru incir yiyiyorum. onun dışında bir de elevit diye bir multivitamin içiyorum. folik asit vs. var içinde. başka sigarayı bıraktım 3 hafta oldu.
bir de dr. arayışındayım şimdilerde. bu ay dr. a gidicem kısmetse..
Evet ilk gebeliğimde öyle idi sena cım Dahiliyeciye gittim utana sıkıla mafoldumben
sonra bana takip etmemi söyledi 14 10 dan aşağı düşmedi meret sıfır tuz dedi doktor..Birde ikizmiş dedi çoook çok dikkat etmen lazım demezmilmaz:
Ablam 3 çocuk sahibi tansiyonu çok yükseliyordu ve 3.çocuğa 100 kg ile gebe kaldı aldıracaktı ama doktor sağolsun işte herşeyi güzel güzel anlatmış..tansiyon hapı kullanıyordu , Rahmi yapışıktı ki doğumdan sonra rahmin bir kısmı alındı..Aklıma geldikçe veren Allah varsa yiyecek ekmeği öldürmüyor..Şimdi Dünyalar tatlısı kızı oldu :)
Doktor öyle değince Sonra kafama taktım taktım taktım...Artık ölüm psikolojisine girdim eşimede çok yansıttım onunda psikolojisi bozuldu Kürtaj olduktan sonra bana dediki;
Sen hep kötü seneryolar annelik duygusu ikisi bir arada bana anlatınca bende Yalvardım Allaha eğer eşime birşey olacaksa Allahım bebekleri istemiyorum demiş...
Sabahısı zaten kötü haberleri aldık bu aklıma geldikçe bazende kızıyorum eşime. Sanki kudreti yokmuydu ki illa öldürsün iyide olabilirdik..:sinifsinif:
Öyle işte kızlar gene hüzünlendim sabah sabah mafoldumben mafoldumben
gunaydin guzel hanimlar. ben celduuumm...a.s.oglen oldu Turkiye de ama olsun kabul edin gaari
ya kizlar ne bu yaa resmen kasvet kapladi icimi hadi nolur boyle yapmayin Handecim senle baslayalim gecmis dogum gununu kutluyorum sekerim okudum pek umdugun gibi gecmemis belki kendini cok fazla hazirlamistin ama kismet deilmis canim yaa uzulme ltf. ama pes edip yikilmak yok insallah cok yakindir bekledigin guzel seyleri yasamak
Tubicik sen iylestin mi bakiim.
Senacim kahraman savascim senden korkulur. oglusun da olsa olsa bravo anneme diyordur simdi ama dogunca belki o cigliklarinin rovansini alabilir o konuda bisey diyemem :))
Pelincim insallah gelecek aya aliriz guzel haberlerini canim sen de uzulme sakin.
Nur ve Sinem supersiniz kizlar gusel haberlerinizle mutlu etmeye devam edin. Sinemcm degerlerin cok guzel tekrar tebrik ediyorum canim ve masallah diyorum
beni merak etmissinizdir belkigecikmeyle tesrif ettiler dun imkansizi basaramadik yani. cuma gunu test de yapmistim dayanamayip cok net negatifdi zaten. ama cok rahatladim kizlar sebepsiz yere gecikmesi ve olmamasi cok geriyor insani kac gundur teror estiriyordum :tomato:
Bravo Sena'cım, valla korkulur senden ama çok takdir ettim seni....Mobilyaların hayırlı olsun canım. Doruk bebek odasında hep mutlu olsun
aslıcık sana da geçmiş olsun tatlım. kısmet umutlar yine önümüzdeki aya kaldı. yaa ne garip nasıl bir kendine güvense benimki hep hiç beklemeden gelecek bebeğim zannederdim peeeh :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?