sağol canımmm hoşbulduuuk opuyorumnanaktan inşalllaahhh olur en kısa zamanda...
ehehee de canım de minik sincap de farketmezzz.. bu arada adım SENEM. inşallah olucakk en kısa zmanda..Allah herkesin gönlüne göre versinnn..
çatlakkkkkk handemmm napıonnn burda da buldum seniii delüüü sositososito
canım benim senemim hoşgeldin opuyorumnanaktan
böyle sıcacık bir yuva gibi burası ne zaman içim sıkılsa gelip iki laf atıyorum ortaya sağolsunlar beni kendime getiriyor taze annecikler ve anne adayları :)))))))))))))))
Selam güzel hanımlarrrr...
Hafta sonu suunetinden sonra bugün iyi kaynatmışsınız valaaa. Ben dersden daha yeni geldimmm, böyle 15 gün nasıl geçecek bilemiyorum. Bugün akşam milli güvenlik vardı uyumamak için zor dayandım vallaaa, şimdide kanepe bana çok sıcak görünüyor ama şimdi azıcık uyusam kendimi biliyorum tüm gece ayaktayım, o yüzden dayanmaya çalışacağım, umarım artık bu gece uyuyabiliirm. Rüyalarımı özledim yaw, rüya görebilecek kadar dalamıyorum bilee, hani uyku çok olacaktıı bende hepsi ters anacım midem bulanmıyor sadece gazz var,iştahım kapanmadı herzamanki gibi apaçıkkk, sakinlik huzur değil gerginlik ve sinir tavan yapmış durumda, benimki bendende ters bi şey olacak galiba hayırlısı...
Bu arada herkeslere bişeyler demek istiyorum ama atladıklarım olursa mazur görünüz lütfennn.
Handecik boşver yaaaa, illaa bi şeylerle bağladığımız için daha çok üzülüyoruzzz, olacak ben emininm doğru zamanda kapını çalacak meleğin sana, ne zaman elim karnıma gitse hep sen geliyorsun aklıma, her defasında tanridan senide güldürmesini diliyorumm inan...
Sena annecikk ben senin doğum işini iyice karıştırmış durumdayım ne bitmez haftalarmış yahuu ben doğuracağım nerdeyse naniknanik şaka şaka, az kaldı te be yaww, gaz sorunsalı için verdiğin ılık süt tavsiyesini uyguluyorum ammaa gene de gazım var yaw, bi de sen mandalina demişsin mandalina değilde portakal suyuda içiyorum ondan mı kiii??
Tubiş iyileşmişsin ne güzel, anacım napçaz biz şu iştah işini yawww, benim iştahımı kesen tek sebze havuç, ama biliyorsun ki o da sebzelerin en kalorilisi, yani yemiş yerine havuç koyuyorum o da beni batırıyor, elma desen daha çok midemi kazındırıyor, anacım napçazzz biz yaww, en büyük korkum hamişlikte 100 ü çok fena geçmekkk...
Hımmm senem hanım memnun oldum, umarım arkadaşlarla isim sorunsalı yaşamayız nerdeyse adaş sayılırızzz, bi de ne güzel eski kk kullanıcıları birbirlerini burada bulabiliyorrrr...
Hadin ben artıkın kaçtım uyumasamda şöyle bir belimi dinlendirmek istiyorum güzel hanımlarrrr, topiğimi geri sayfalara komayınnnnn hihoyyyt
sinem annecik minik mercimekciğini okşamaya başladığını okuyunca hele hele elin karnına her gidişinde aklına benim gelişimi okuyunca (Allah senden razı olsun) gözlerim öyle bir doldu ki taşıverdi naapcaz şimdi battı ortalık kaydirigubbakcemile3 biliyorum Rabbim doğru zaman değil dedi bu ay ama ne bileyim çok içliyim... nasıl inandıysam bu ay anne olacağıma hala etkisinden kurtulamadım. kısmet sinem annecik. bir gün ben de hamile kalabilirsem mercimeğimi her okyaşımda aklıma sen geleceksin :1hug:
Ben bu akşam itibari ile Mobbilya operasyonunu tamaladım. Bütün gün sabah 11- akşam 8 e kadar mağazada bekleyerek, kamyon getirttim ve teşhirdeki oda takımını yüklettim şu anda eşim eve getiriyor. İstediğim takımı alamadım çünkü onu benden 1 gün evvel bir aile gelip alıp yükletip gitmiş..(
Ama ne yapayım ona benzer başka bir takım aldım, bu da ooluşuma nazarlık olsun bari diyerek...
Yani bundan sonra bu dolandırıcı şirket önce benim asıl siparişimi getirecek eğer bunları almak istiyorsa , bunları sonra vereceğim..Yok getirmezse zaten bunları kullanırım birkaç sene..
Seçtiğim mobilya takımı asıl siparişime çok benziyor bazı şeyleri renkleri kapı kulpları falan farklı ama artık onu boşverdim. Zira firmanın 2 gündür yaptığım araştırma neticesinde çok büyük meblağlarda piayasaya borçlu olduğunu, bu borçların ödenmeyecek durumda olması sebebi ile her an iflaslarını açıklayabileceklerini duydum.. Dükkana gelen ailelere de orada beklerken sipariş vermemeleri için uyardık. Malını sormaya gelenleri de durumu anlatıp 2-3 gün sonra bunlar gider dedik. 2 aile gelip teşhirden mal seçti biz ordayken, 1 tanesi kamyonu ile geldi malı aldı gitti. Diğer 2 aile de yarın sabah alacaklar.. Anlayacağınız bari biz yandık başkaları da yanmasın diye uğraştık. Sonuçta şu anda evde kapıya mobilyaları taşıyorlar...
Sonra gene yazarım, operasyon tamamlandı diye zemuszemus
sena annecik inanılmazsın. Doruk bebek büyüdüğünde bunu anlatmanı, zeyna ruhlu bir annen var senin demeni istiyorum. ayrıca seni bu karnın burnunda halinle üzen adamları da Allah bildiği gibi yapsın, inşallah layıklarını bulsunlar
zafer senin :hooray: inşallah diğer madurlar da paralarını kurtarabilir ya da mobilyalarını alabilirler...
ben de ööle sanıyodum tatlım bir dönemler.. hatta doğum kontrol hapını unutunca anaaammm diye araba ile yoldan eve dönüşlerim bile gelir aklıma.. nerdeeeee, boşuna benzin tüketmişim salak kafam gamyoncuiremsu
ama sen tatlı neşeli bir kadınsın yakışmıyor sana canlılık yerine tasalanmak.. toplan toparlan , yaylan yuvarlan ilk tanıdığım günlerdeki haline dön bakalım, fifkfik piyangosu her ay çekiliyor unutmaaaaa :)))[/QUOTE
:)))))))))))))))))) cehalet mi desem, korku mu desem, titizlik mi desem ne desem bilemedim ama ben de hep korkardım acaba korunmamıza rağmen olmuş mudur diye :) gerçi o bebek için erken olduğunu düşündüğümüz zamanlarda korunmasak, ya da bir hapı atlasak oluverirdi, şans bu ya delikafadulden
haklısın neşeli bir kadınım, iyimser olmaya çalışıyorum ama bazen böyle çöküşler olabiliyor sena annecik, o zamanlarda da sizlerin yanınızda alıyorum soluğu sağ olun, var olun toparlayıveriyorsunuz beni el birliğiyle opuyorumnanaktan
fikfikpiyangosu bana çıkmadı bu ay. olsun varsın artık umutlanmak yok, bundan sonra bana çıkarsa şaşırırım ancak sonra da dağıtırım sevinçten huleeeyyyynnn delikafadulden