eyyyooo eyoooo eyoooooooooo!:dance::teytey::sm_cool:
kızlar döndüm beeennnn sırıtık bir suratla ve ıslak gözlerle döndüm beeennnn. bebişimizin maaşallahı vardı zıp zıp zıpıcıkkkkkkk anasının akrobatı yisin onu anacığıııııı..
ense kalınlığı vs vs. herşeysi normalmiş bebişimizin, o malum testi de yaptırdım hiçç istemeyerek. yaaa ben biraz gelenekselci biriyim ve olası hamilelik sürecini mümkün mertebe doğal yaşamak taraftarıyım. bebekte down sendromu olma ihtimaline aldırırım nasılsa diye düşünenlerden değilim. yani zaten doğuracağım bir bebeği; down sendromlu ya da değil bunu bilerek hamilelik yaşamak istemedim ama emr-i vakiye tabi oluverdim birden. gözümün yaşından bir de yaşadığım mutluluk sarhoşluğundan hiççç itiraz edemedim doktora. birde doktorumuz o kadar ilgili bir hekim ki kendi bebişine bakar gibi baktı bebişimize. o ne dese oracıkta yapacak durumdayız yane hehheheheee..
cinsiyet meselesine gelelim; bence kız dedi doktorumuz ama 15 gün sonraya randevu verdi gene, biz de eşimle ille de orda bi pipi gördüğümüzü iddia ediyoruz. bakalım ne çıkacak? takıntılı bir şekilde arzu ettiğim bir cinsiyet yok elbette sağlıklı olması ilk dileğim ama insan merak ediyor yane zaar..
bir de bebişimiz eşimle benim hep birbirimize yaptığımız bir selamlama şekli vardır turist ömer selamı bilirsiniz, vedalaşırken felan hep onu yaparız birbirimize. bugün bebişimizde aynı selamı durdu annciğine babacığına.. ay ağlamaktan gerisini seçemedim valla puslu gözlerle baktım hep monitöre. birde bir zıpladı ki aniden sanki yayından kurtulmuş bir ok gibi.. sonra suyun içine düşüverdi yumuşakca.. olağanüstüydü.. benden bu kadar şimdlik öpüyorum hepsinizi hanımlar.. maaşallah deyin bebişime..a.s.:1hug:
KIslarr ben valla kafayı yiyeceğim, yok disiplin amirleri, yok cezalar, yok etik kurulu yılda kaç kez toplanır... tırlatmama az kaldıı haberiniz olaaa, daha önümüzdeki iki haftada bunların derslerini göreceğiz, ne çok söyleniyorum di mii ve sizde yaw yeter iyiki bi sınava gireceksin demiyonuz helal vallaaa a.s.
Nur annecik masallah bebisine de sana da
herseyinizin normal olmasina cok sevindim hadi bakalim bi 15 gun daha beklicez yani bebisin cinsiyetini ogrenmek icin ama siz zaten en onemli seyi ogrenmissiniz bosverin cinsiyetini saglikli bir turist omer geliooo en akrobatik hareketlerle kaciliiin:roflol:
ıyi akşamlar kızlar. Benim kırmızılar bu akşam teşrif etti. kötükedihüso Doktoruma da gittim bugün. Denemelere aynen devam. Şimdiki tarihimiz 24 Kasım Öğretmenler günü. Benim kırmızılar bayram günlerini tercih ediyor sanırım sırnaşık şey
Sena'cım gazan mübarek olsun hihoyyyt arkandayız. Yardım lazım olursa haber ver.
Nur'cum, inşallah bebişin kızdır zemuszemus ve tabi sağlıklı olmasına çooook sevindim...
Tuba'cım gribin nasıl? Umarım daha iyicesindir. Benim de bu akşam birden boğazım kaşınmaya başladı :asigim:
Aslı'cım oralarda havalar nasıl? ınşallah sen de hamilesindir, test yap biziz merakta bırakma..
Hande'cim ben sıramı savdım, senden güzel haberler bekliyorum...
Ve Sinem.... Sayende biraraya geldik, iyi ki bu topiği açmışsın, son günlerde çok aktif olamasamda ben hep buradayım. Derslerine güzel çalış, mutlaka kazanacaksın. Hamileliğin de tadını çıkar arkadaşım :CüvCüv:
günaydın canlarım hayırlı ve güzel cumalar olsun inşallah opuyorumnanaktan
sinem annecil aferin sana sev tabi o şimdiden anlar ben bunu biliyorum ve inanıyorum. hande teyzesinden de selam sööle e mi :))))))))))))))) dr kontrolün var biliyorum inşallah herşey çok güzel olacak :))))))
sena annecik seni de azimli takibinden dolayı kutluyorum. inşallah doruk gelmeden mobilyaları gelecek azmin sayesinde. oooh bee :)
Merhaba hanımlarrrr....
Sonuç bildiriyorummmmmmm
3368
Doktorum ilk defaa -ooo değerler çok iyi tebrik ederimmm ! diyebildi. Ama ben kesin olarak onda devam etmeme kararı çoktan aldığım için kendisini doğru dürüst dinlemedim bilee, ama olsunn ultrasonumda çekildii, ben ilk acemilik biraz fazla sıkışmışımm beklerken mazallah batırıveriyordum ortalığı ama küçücükk minicikk kesecik göründü. Hoş ultrasona göre 4 haftadan küçükmüşş anlamadım ben bi şey bu işten, kan değerleri 5 haftalık diyor ama ultrason 3. Neyse işte Hocahanımın dediği gibi ben bu ay da olmamıştır derken en sıkışık zamanımda damladı geldi miniklikkk. Allahhh tüm dileyenlerede bu mutluluğu en kısa zamanda yaşatır inşallahhh :Saruboceq:
Biz bugün çok yoruldukkk şimdi biraz uyuyacağızzz, hepinizi kucaklıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?