eyyyooo eyoooo eyoooooooooo!:dance::teytey::sm_cool:
kızlar döndüm beeennnn sırıtık bir suratla ve ıslak gözlerle döndüm beeennnn. bebişimizin maaşallahı vardı zıp zıp zıpıcıkkkkkkk anasının akrobatı yisin onu anacığıııııı..
ense kalınlığı vs vs. herşeysi normalmiş bebişimizin, o malum testi de yaptırdım hiçç istemeyerek. yaaa ben biraz gelenekselci biriyim ve olası hamilelik sürecini mümkün mertebe doğal yaşamak taraftarıyım. bebekte down sendromu olma ihtimaline aldırırım nasılsa diye düşünenlerden değilim. yani zaten doğuracağım bir bebeği; down sendromlu ya da değil bunu bilerek hamilelik yaşamak istemedim ama emr-i vakiye tabi oluverdim birden. gözümün yaşından bir de yaşadığım mutluluk sarhoşluğundan hiççç itiraz edemedim doktora. birde doktorumuz o kadar ilgili bir hekim ki kendi bebişine bakar gibi baktı bebişimize. o ne dese oracıkta yapacak durumdaydık yane hehheheheee..
cinsiyet meselesine gelelim; bence kız dedi doktorumuz ama 15 gün sonraya randevu verdi gene, biz de eşimle ille de orda bi pipi gördüğümüzü iddia ediyoruz. bakalım ne çıkacak? takıntılı bir şekilde arzu ettiğim bir cinsiyet yok elbette sağlıklı olması ilk dileğim ama insan merak ediyor yane zaar..
bir de bebişimiz eşimle benim hep birbirimize yaptığımız bir selamlama şekli vardır turist ömer selamı bilirsiniz, vedalaşırken felan hep onu yaparız birbirimize. bugün bebişimizde aynı selamı durdu annciğine babacığına.. ay ağlamaktan gerisini seçemedim valla puslu gözlerle baktım hep monitöre. birde bir zıpladı ki aniden sanki yayından kurtulmuş bir ok gibi.. sonra suyun içine düşüverdi yumuşakca.. olağanüstüydü.. benden bu kadar şimdlik öpüyorum hepsinizi hanımlar.. maaşallah deyin bebişime..a.s.:1hug:
sinem cim tebrikler bir kez daha..
kapı gibi taş gibi değerin , meymenetsizi boşver ..
üstelik ultrasona göre 4 haftadan küçük görünen o mercimek birkaç hafta sonra açığı kapatacak , kalbi de gelecek arkadan gümbür gümbür ki sen zaten onu duyunca da endişelerinden iyice kurtulmş olucan...bu doktor milleti çok şey gördükleri çok şey yaşadıkları için baştan hep dikkatli ve umut vermeden soğuk takılıyolar ama bu iş de bir moral mevzusu canikom bir umut meselesi, empati kurmayanlara sinir oluyorum.. gel Istanbul a benim çatlak şeker doktora göstereyim seni diycem ama malesef biliyorum :)))
Anlara kısmını hiç bilemediğimden tecrübeli arkadaşlara havale ediyorum seni , tetkikler dedigin de malesef HIV , yok Rubella, kan değerleri i, idrar tahlilleri vs yeniden yapılabilir..Bazılarını yaptırdım 1 ay evvel deyip gmöster belki yaptırmazsın ve böylece de ödemezsin arkadaşım.ayrıca bence de 15 inden sonra gidebilirsin 7 hafta bitmiş olur aşağı yukarı herşey netleşir..
maraba KIZLAR falla annelik hormonlarım çalışıyoneden mi gerek okuduklarım gerekse bugün arkadaşımla bebek konuşmlarımız benim hormonlarımı yükseltti Ancak benim yüksek tansiyonum var sğrekli yüksek 14-15 büyük 10 küçük o yüzden gebeliği erteliyorum haftaya iyi bir dahiliyeciye gidecem sürekli bende var bu rahatsızlık ablamda da annemde babamda da var işte tamam kilo vermem lazım inş veriyorum spor vs de lazım ama napıcam bilmiyorum deli gibi korkuyorum
hepsinize teşekkür ederim kızlar. allah hamile anneciklerimize sağlıklı bebişler nasip etsin, bekleyen anne adaylarına da en kısa zamanda müjdeli haberler nasip etsin. adet olanlar lütfen üzülmeyin, bu öyle birşey ki cidden vakti zamanı gelmeden olmuyor da zamanı gelince naapsan kaçamıyorsun. işte ben örnek 6 ay denedim son 3 ay demiştim artık kendime olmazsa doktor yolu gözüktü bize diye düşünürken o ay hamile kaldım. sena kaç sene korunmuş ya hamile kalırsam diye, sonra da yolu tüple kesişmiş, sinem o da yıllarca korunmuş ama cidden o ya olursa diye korunuyodu, hatta yağmurluksuz fikfiklere başladığında bile korkuyordu hahahahhahaaa ama korkunun ecele faydası yok oluverdi işte.. hem de en yoğun zamanında, kafayı bebeğe yoramayacağı zamansızlıkta.. ummadığın zamanda oluyor bu bebişler hayret bişeyler cidden.. benim test yapışım da öyle tuhaftı ki; arkadaşlarımız yemeğe gelmişti patlayana kadar yedik offff dedim bizim oğlan tekmeliyo. arkadaşın eşi beni hamile sandı, aaa cidden mi sahi mi bak bişey varsa söyleyin felan dedi. yaaa yok dedim şaka yaptım dedim ama şeytanım dürtükledi beni o gece.. adete 3 gün vardı nasılsa çıkmaz diye düşünüyordum. birde beyler tarih sohbetine daldılar sıkıldım gidip bi test yapim yaaa oyalanırım diye tuvalete gittim. inanın o kırmızı çizgi hiç pembeleşmeden çıkıverdi hemencecik. şoka girdim balkona çıktım hava falan aldım. hiç inanamadım ama hiçççç.. eşime söylemek için misafirlerin gitmesini bekledim, onlar gidince de pat diye ben hamileyim dedim yüzünün girdiği ilk anı elimde fotoğraf makinesi çekiverdim. hala o poza bakar bakar güleriz öyle komik ki..
aldığım ovulasyon testlerini de idareli kullanıyordum öteki aya kalmazsa yetiremezsem diye.. anlayacağınız ben çoktan öteki aya kanalize olmuştum bile ama bebişim süpriz yaptı..
ummadık zaman kızlar. sihirli cümle bu.. buyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?