Selam SİNEMcim.... ahhh ben nasıl böyle bi hata yapmışım(
yani o kadar zaman anne kız isimleri nede uygun olmuş diyen ben, senin adını yanlış yazıyorum..
Kusura bakma canım.. Hamilelik heyecanı sanırım
Şuan iyiyim çok şükür.. bir iki güne ilk kontrole gidicem inşallah.
Didem kuzunun doğum günü kutlu olsun.. Nice nice yaşlarda ailesiyle beraber mutlu mesut olsun inşallah. Hayırlı bi ömrü olsun, sizlere hayırlı bi evlat olsun inşallah.
Çok hoş bi mesajdı...
İsmim SEMRA canım..
Vay be şimdi ben duble anne mi oldum.. Süpper
Biraz zaman geçince belki sende bi çılgınlık yaparsın
bu öğleden önce iş yerinde henüz 10 aylık kızı olan birine kızınız nasıl diye sorduğumda iyi maşallahh, bu arada biz ikinciyi bekliyoruz cevabını aldığımdaaa ilk olarak bi mide hoplaması ve ardındannn zavallı kadınnnn tühhh nidası ağzımdan çıkıverince anlamış bulunuyorumki benim duble olmam neredeyse imposible bi durummm. Bu arada Semracım sen başkasın sana hiç tühh demedimmm çok çok çokkk sevindimm, çılgın duble anniş
Oooowww oda çok erkenmiş... tepkin çok haklı yanii.
benim için güzel oldu. kızım 23 ayını bugün bitirdi. Rabbim nasip ederse araları tam 2,5 yaş olacak. içimden hep geçirirdim "kızım 3 yaşına geldiğinde kardeşi de yanında olsun" diye.. Çok şükür Allah'ıma.
İnşallah sağ salim kucağıma almak da nasip olur.. Ve o zamanlar yine seninle burdan paylaşırım.
SİBEL beni düşünüp sorduğun için çok teşekkür ederim.
Şuan 7 haftamdayım çok şükür bi şikayetim yok gibi.
aşırı derecede uyku ve halsizlik dışında.
İnşallah seninde sonuçların güzel çıkar ve mutlu mesut huzurlu bi hamilelik geçirirsin hayırlısıyla..
SİNEM topiğin herdaim canlı olur inşallah.. bu kadar zaman sonra bile bırakmıyorsun topiğini. helal olsun sana..
Dün kontrolüm vardı.. ben duyamasamda doktor kalp atışlarını gördü.. Çok şükür Rabbime bebeğim iyi, kesesi düzgün ve kalp atışları normal. Binlerce şükür
oh ohh ohh maşallahhhh maşallahhh, şimdi sana ne duruyorsun bol bol uyu demek isterdim ama na mümkün olduğunu bildiğimden Allah güç versin diyorum ne diim
selams hanımlar...
testin sonucunun iyi çıkmasına gerçekten çok sevindim sibelcim ama üçlü test hatta dörtlüsünü mutlaka yapıyorlar, sen içini ferah tutmaya devam et eminim onlarda aynen risksiz çıkacak ve sen bebişine sağlıcakla kavuşacaksınnn
semra hanımcım tecrübeli anniş anlat bakalım ikinci hamişlik nasıl bi şey, tecrübelerin sana verdiği artılar neler, hanii ben nerdeyse hiiç düşünmüyorum ikinciyi ama olur aa kafama bi şeyler düşerr bilmekte faide var))
bana gelince hanımlar biz dün denize gittik, kuzucum ilk defa denizle tanışmış oldu ve tahmin ettiğim gibi hiç sorun çıkarmadı hatta yorgunluktan daha bi güzel uyudu öğlen ama biz tecrübesiz anne-baba kendimizi güneşten korumayı unutmuşuz şu an ikimizde ciğer kıvamındayız, ama kuzumu nasıl kremlediysem o hiç etkilenmedi Allahtannn, ehh artık hafta sonu aktivitemiz belli olduu doğru denizeee yaşasınnnn
selams hanımlar...
testin sonucunun iyi çıkmasına gerçekten çok sevindim sibelcim ama üçlü test hatta dörtlüsünü mutlaka yapıyorlar, sen içini ferah tutmaya devam et eminim onlarda aynen risksiz çıkacak ve sen bebişine sağlıcakla kavuşacaksınnn
semra hanımcım tecrübeli anniş anlat bakalım ikinci hamişlik nasıl bi şey, tecrübelerin sana verdiği artılar neler, hanii ben nerdeyse hiiç düşünmüyorum ikinciyi ama olur aa kafama bi şeyler düşerr bilmekte faide var))
bana gelince hanımlar biz dün denize gittik, kuzucum ilk defa denizle tanışmış oldu ve tahmin ettiğim gibi hiç sorun çıkarmadı hatta yorgunluktan daha bi güzel uyudu öğlen ama biz tecrübesiz anne-baba kendimizi güneşten korumayı unutmuşuz şu an ikimizde ciğer kıvamındayız, ama kuzumu nasıl kremlediysem o hiç etkilenmedi Allahtannn, ehh artık hafta sonu aktivitemiz belli olduu doğru denizeee yaşasınnnn
Selammm,
Sibelin test sonuçları güzel çıkmış çok sevindim
Sinemin Didemi ooohhh denizle tanışmış hemde sorunsuz bu da güzel bi haberama sizin için üzüldüm :26:
Bende de değişen bişey yok..Uyku aynen devam, günde 1 kere filan yoklayan hafif bulantım var sonsuz şükürler olsun.arada karın ağrısı baş dönmesi mevcut.. ama dediğin gibi tecrübe olduğu için kafaya takmıyorum. ilk olsaydı acaba niye ağrıyo diye hemen nete yapışır araştırırdım inşallah sonuna kadar böyle rahat devam eder.
birde Allah nasip ederse doğum ilkbahara doğru olacağı içinde mutluyum.
kızım Ağustos doğumlu ve yazın lohusalık hiiiç güzel değil
3 hafta sonra kızımın 2 yaş doğum günü var ve o gün ailelere açıklıycazbizimkiler kısmen biliyor ama eşimin ailesi bilmiyor henüz. o zaman Rabbim izin verirse 10 haftalık olucaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?