aslıcım bebeğine kavuştun mu?meraktayım??
hadi bakalım gazan mübarek olsun diyim sinemcim:)
gece sürekli meme için kalkmaları acıkmadan değil malesef alışkanlıktan.
kızım meme için kalktığında 1 emzirdiysem 1 su verirdim. eğer hala istiyorsa da bi 2-3 dk ağlamasına izin verirdim.
birde ben 8 aylıkken ayırmıştım odasını. hemen ıh dese yanına koşmamaya çalışırdım.. gerçi yinede bizi çok sabahlattı ya neyse.. belki sende işe yarar. hatta bi kere hiç unutmuyorum gece 3 te bi kalkmıştı sabah 6 ya kadar ne kendi uyudu ne beni uyutmuştu. yere yatak serip beraber yatmayı denemiştim ama bizim ufaklık gecenin köründe kalkıp gezmeye yeltenmişti:)))
kızlar sizlere birşey soracağım,
benim kuyruk sokumu ağrım geçmedi geçmiyor..Mesela lavoboya elimi yıkamak için azcık eğiliyorum, sonra doğrulurken çok ağrıyor, zor doğruluyorum.Dr um "henüz erken, ters hareket yapmışsındır,dinlen"desede, ben endişe duymaya başladım, çünkü geçmiyor.İlerde daha kötü olur mu acaba??Neden olduğunu anlayamadım gitti.Ne yapmak lazım ki?
Sinemcim sen ileriki aylarda olabileceğinden bahsetmiştin... benim ki biraz erken oldu sanırsam:44:
valla sibel ne desem bilemedim çünkü ben bu sıkıntım için ayrıca bi doktora gitmedim ve benimki büyük olasılıkla aşırı kiloyla alakalıydı ve kilo sorunum hala devam ettiğinden şimdi çözümü ortası boşluklu, simit gibi, bi minder üzerinde oturmakta buldum. Öyle senin dedidiğin gibi eğilip doğrulmayla ağrıyan bi yerim hiç olmadı, hamişliğimdede sadece fazla oturduğumda kuyruk sokumu bölgemde şiddetli ağrı oluyordu ama o da malum dediğim gibi aşırı yükten. Doktorda kiloya ve bebeğin aşağı inmesine bağlı olarak daha erken demiş olabilir ama bence sen durumu aynen kendisine bir kez daha aktar belki ortepedi hekimine görünmen gerekebilir, hiç bekleme hemen ara doktorunu şimdi böyleyse ağarlaşınca çok zorlanırsın anacım hadi bakalım umarım geçer gider bu kaka ağrılar
sinemcim dün akşam DR umu aradım ve dinlenmeyle geçmediğini ,hatta sol ayağımı adım atarkende hafif ağrı hissettiğimi , dinelenmeyle geçmediğini kendisine söyledim."o zaman bir ortapedi ve fizik tedavi uzmanına danış belki sinir sıkışması olabilir, daha sonra ne yapacağımıza karar veririz" dedi.İş yerimin yakınında bir özel hastane var, orayı aradım, drlardan biri yurtdışında diğeride izinliymiş.cuma sabahı 10 arandevu verdi,cumaya kaldı ortepedi dr u...
dün akşam yemek sonrası 1 saatten fazla yürüyüş yaptık eşimle, sabah biraz hafiflemişti ağrılarım ama tam da geçmedi.Yürüyüş mü iyi geldi yoksa geçeceği mi vardı bilemiyorum.
sibelcim bahsettiğin kuyruk sokumu ağrısından ilk 3-4 ay ben de çok çekmiştim. hatta bi ara gece acile bile gitmiştik o ağrılar yüzünden. 4. aydan sonra çok azaldı ama bu defada akşamları iş dönüşü sırt ağrılarından kıvranıyordum. çevremdekiler erkek bebeklerde bu tarz ağrıların daha çok olduğunu söylüyolardı. ama merak etme doğumdan sonra hiçbiri kalmıor:)) bel-kuyruksokumu ağrıları genelde rahmin ve çatının genişleme çabalarından ve vücudunun ağırlık merkezinin değişmesinden kaynaklanıyor. endişelenmene gerek yok.
sineeemm biz gaz sancılarından fena müzdaribiz( bu aralar tavan yaptı engin tecrübelerinle bize yol gösteeeer??
hımmm bak yürüyüş çok önemli aman diim onu hiç ihmal etmeyin, son anlarına kadar aktif olabilmek için harekete hep devam, tabiki yorulmadan
benimde tahmin ettiğim gibi başka bi sıkıntı olabilir ama umarım değildirrr ama yinede ihmal etmemene sevindim, şimdiden geçmişler olsun şekerim, malum vücut şu anda bi yabancıya (oğluşuna) maruz kalmış durumda nasıl tuhaf tepkiler verebileceğini kestirmke güç o yüzden normaldir demek ve içini ferah tutmakta faide var.
sibelcim bahsettiğin kuyruk sokumu ağrısından ilk 3-4 ay ben de çok çekmiştim. hatta bi ara gece acile bile gitmiştik o ağrılar yüzünden. 4. aydan sonra çok azaldı ama bu defada akşamları iş dönüşü sırt ağrılarından kıvranıyordum. çevremdekiler erkek bebeklerde bu tarz ağrıların daha çok olduğunu söylüyolardı. ama merak etme doğumdan sonra hiçbiri kalmıor:)) bel-kuyruksokumu ağrıları genelde rahmin ve çatının genişleme çabalarından ve vücudunun ağırlık merkezinin değişmesinden kaynaklanıyor. endişelenmene gerek yok.
sineeemm biz gaz sancılarından fena müzdaribiz( bu aralar tavan yaptı engin tecrübelerinle bize yol gösteeeer??
sinemcim doğru diyorsun, vucudum oğluşuma alışmaya çalışıyor.hormonlar zaten altüst olmuş durumda..birbirimize alışmaya çalışıyoruz işte...:97:
bak gördün mi siboşum daha taze hamişlik anıları hemen işe yaradı, valla da billada insan unutuveriyor bazı detayları, şimdi aslı diyince anımsadım kendi ağrılarımı ama benim o rahim genişleme sancıları sırttan çok kasıklarda ve vajina kemiğimde çok olmuştu, dimekki erkek sırttan kız bebeiş önden vuruyooo, ama işin güzeli neymişş hepiciği bi yıl için hüpp diye unutuluveriyomuşşşbende sana büyük ablamın son zamanlarda sıklıkla dediği şeyi söyliyeceğim ve seni kendi sinir olduğum gibi sinir edeceğim: geçerrr geçeeeerrrrr... :84:
bu arada semracım aslıya (wlyma) benim akıl edemediğim başka bildiklerin varsa yardımcı olursan sevinirim zira buraya senden benden başka tecrübeli anniş pek uğramaz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?