poly pollyyy nerlerdesin kuzum sennn, öyle beğenip kaçmak var mı aşkolsunnnnnabersin nasıl gidiyo bakem çalışmalar var mı yeni cici havadisler?
haftanın son gününden selamlar sevgiler hepinize...
cidden bu havalar ne böyle anlayamadım! haziran ortasını geçiyor ve hala yaz gelmedi...Sabah günlük güneşli geliyoruz işimize, tam işten çıkacağımıza yakın hava kapatıyor, bazen de sağnak halinde yağış bırakıyor..Salı günüydü sanırım, eve sırılsıklam gittim, ayağımda babetler şıpıdık şıpıdık evimize ulaştık, birde serindi, resmen tüylerim diken diken oldu.henüz denize gidesimiz bile gelmiyor böyle olunca tabi ki...!
kızlar benim midem çok mutsuz...hayatımda hiç böyle şeyler yaşamamıştım.midem yanıyor, batıyor, gaz oluyorum,şişiyorum,hazımsızlık yaşıyorum,barsaklarım gur gur ötüyor, içim çekiliyor...daha anlatamadığım bir sürü şey oluyorum.çok garip..bazen bir günde hepsini yaşıyorum, bazen sadece birkaçını..Allah'a şükür sabah çok güzel kalkıyorum, sütümü içiyorum, güzel bir kahvaltı yapıyorum.Öğle yemeğinden sonra şikayetler başlıyor, yatana kadar devam..ne yesem ne içsem şaşırmış durumdayım..az az, sık sık birşeyler yemeye gayret ediyorum.Kızartmayı çok sevmeme rağmen sonrasını düşünce yemekten vazgeçiyorum...
ben çok mu mız mız oldum..?her hamile bu ve buna benzer şeyler yaşıyordur mutlaka değil mi?
ben ve mide problemlerim böyle..umarım en kısa sürede düzelir...
hımmmm demek havalardaki kasvet dengesizlik hepimizi etkiledi yoksunuz ortalarda. VAlla bende aynı psikozdayım artık gel yaz demekten bıktım, en komiği de hafta sonu yağaşların artması, o kadar piknik vs planları yapılıyo bi bakıyorsun havaya kızı çıkartmak çok zor, neyse demekki havaların derdi geçen sene benimleymiş, hamişiliğimin ve lohusalığımın sıcaklarını unutmak mümkün müüü
neyse yinede herkeşe güzel haftasonlarıııı...
ahh kuzum kıyamma sana ama merak etme geçecek hepsi sen bildiğin taktiği uygulamaya devam et, en önemlisi bol bol suuu, öyle çay çorba vs değil sadece içebildiğin kadar oda sıcaklığında su ve azar azar ama sık sık bi şeyler atıştır. Meyve olabilir ya da grisiniler iyi gelir mide asidine, hiç olacak şey değildi ama benim canım o ilk haftalarda çok fena fanta istiyordu, çubuk kraker ve fanta ikilisini çaktırmadan götürüyordum) Bi de kahvaltı da her gün bi yumurtayı ihmal etme oldu mu yeni anniş.
mızmızlık konusuna gelinde anacım bu 9 ay senin dilediğince yaşa sonra hemen tüm haklar kuzuna geçecek haberin ola
merhaba canım sanırım derviş özere gitmişsin .ben daha önce iki doktorn denedim ve ikiside çok iyi bir doktrdu ilki sinan beksaç ikincisi nuri danışman benim aslında hikayem uzun kan pıhtılaşmasından dolayı iki düşük yaşadım rahmimde perde varmış bebek içerde gelişemiymuş o yüzden laparoskpi ameliyatı oldum ve 6 aydır hamile kalamıyorum nuri hoca bekle diyo ama ben artık çok sabırsızlanıyorum perşembe günü derviş özere gidicem kayınpederimin arkadaşı kendisi ilgili ve alakalı bir insan olduğunu duydum sence nasıl bi doktr elinden geleni yaparmı işinde gerçekten uzman mı beni bilgilendirirsen çok sevinirim
Aman sorma canım ya!!bu aralar canım nasıl çiğ köfte çekiyor anlatamam, hergün yesem yerim..Geçen hafta eşimin şirket pikniğinde yaptılar, bir de karşımda herkesler yedi mi!!zaten severim, şimdi daha çok canım istiyor.Eşimde gitmiş bana etsizlerden almış , gelmiş sağolsun..üstüne limonu sıka sıka , acı acı yedim.Allahtan midem yanması olmadım.Demek ki bu mide yanması durumu hormonlarla alakalı..Neyse ki 1 hft dır mide yanması yok.Değişik bişiler var da midem de , en azından yanmıyor.
İçebileceğim içeceklere gelince ; ayran , taze sıkılmış portakal suyu ve ayran..ne kadar kısıtlı...aksi gibi normalde hiç aklında olmayan şeyleri insanın yiyesi- içesi geliyor.ben normalde fazla kola-fanta içmem, aramam da!dolabı açıp görünce içesim geliyor tövbe tövbe...hafta arası şu yumurta yeme işi sakat..Hafta sonu yiyorum da!Hft içi kahvaltıyı ofiste yapıyorum.dışardan kaynamış yumurta almak da istemiyorum.Evde haşlayıp getirmek lazım öyleyse...
Yaşasın istediğim kadar mızmız olabilirim yani
selam kızlar.. biz geldik evet hala iki kişiyiz doğum yapmadım 40. haftadayız bizim sıpa gelmemekte ısrarlı bu haftayı da doldurursak zorla çıkarıcaz onu ordan.. benim psikolojim acaip karışık.. normal doğum mu sezaryen mi olucam bu bebek burdan nasıl çıkıcak hiç bilmiyorum.. bizden haberler bu kadar.. suurcum güzel gelişmelerini takip etmeye çalışıcam.. sinemcim geçmiş olsun..
selam kızlar.. biz geldik evet hala iki kişiyiz doğum yapmadım 40. haftadayız bizim sıpa gelmemekte ısrarlı bu haftayı da doldurursak zorla çıkarıcaz onu ordan.. benim psikolojim acaip karışık.. normal doğum mu sezaryen mi olucam bu bebek burdan nasıl çıkıcak hiç bilmiyorum.. bizden haberler bu kadar.. suurcum güzel gelişmelerini takip etmeye çalışıcam.. sinemcim geçmiş olsun..
Sibeeeeelllllllllll seninle güzel bi haberi paylaşmak istiyorum canım..
Muradım oldu Allah'ın izniyle.. H A M İ L E Y İ M...
Rabbim sonuna kadar sağlıkla götürmeyi ve kucağıma hayırlısıyla almayı nasip eder inşallah.
merhaba kızlar.. bakıyorum da aslıdan ses seda kesilmiş. bu da demek oluyor ki küçük yakışıklı dünyaya teşrif etmiş.. ee sibel uğramış ama başka kimseler yok.. nerelerdesiniz bakalım..
sibelcim sen nasılsın.. mide hassaslıkların azaldı mı biraz.. ayy nasıl güzeldir o hamilellik günleri.. bol bol tadını çıkar şekerim.. kendine ve tatlı kuzuna iyi bak..
bizler de iyiyiz.. kızımla birlikte bol bol yürüme talimi yapmaktayız ve çook mutluyuz.. Allahım isteyen dileyen herkeslere tattırsın bu duyguyu inş. hadi bakalım.. tekrar görüşmek üzere.. hepinize sevgiler, selamlar....
harika bir haber canım:)çok çok tebrik ederim.Sağlıkla büyüsün bebişin inşallah:)))ne kadarlık şimdi?
ikinci gebeliğin galiba değil mi pollycim??
Sağol Suurcum çok teşekkür ederim. evet ikinci bebğim olacak Allah'ın izniyle. şuan tahminen 4 haftalık.Çok yeni yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?