-
- Konu Sahibi 1902837465bsr
Canim bence bu kuruma cizgisi degil. Bat da epey gecmis bence hamilesinCanım ben 13 ocakta iğne olmuştum iğneden 14 gün sonra regl oldum bu ay bat 25 şubattı ama hala olmadım reglim 5 gün geçti akıntım var sadece ara ara da adet sancısı gibi sancım oluyor.. çizginin ne zaman çıktığını bilmiyorum sabah yaptım sonra okula gittim 1 buçuk saat önce eve geldiğimde gördüm
Kuzum beni rahim kramplari bu gece ara ara yokladı bugun de sıklasti bence bu regl belirtisi ya. Bu kadar sık olmamalı cunku.Kasik ağrısı 6. Günden sonra başladı ama regl olacak gibi olan karın ağrısı 12. Gün falan başladı 14. Gün test yaptım zaten regl zamanı geçene kadar da arada yokladı
Hayırlısıyla inşallah yaa ben de bu kadar belirgin kuruma çizgisi hiç görmemiştimAyy testin varsa tekrarlasana bilemedim inşallah vardır yaaakuruma çizgisi bu kadar belirgin oluyor mu bilmiyorum hiç bende hiç çıkmazdı sonraki gün bile baksam
Hayırlısı canım bakalım bugün okul çıkışı kan vereceğim artık netleşsin ona göre yoluma bakayımCanim bence bu kuruma cizgisi degil. Bat da epey gecmis bence hamilesinO kuruma cizgisi bende hic cikmadi bugune dek
Allah Allah tabi sen vücudunu daha iyi tanırsın ama regl gelene kadar hep bir umut vardırKuzum beni rahim kramplari bu gece ara ara yokladı bugun de sıklasti bence bu regl belirtisi ya. Bu kadar sık olmamalı cunku.
Hadi bakalım inşallah güzel haberler verirsin akşama Allah'ın izniyleHayırlısıyla inşallah yaa ben de bu kadar belirgin kuruma çizgisi hiç görmemiştim
Kuzu ya reglime 6 gün var kasiklarima bu kadar sık sancı vurmasi normal mi ? Test yapsam mi yine ? 12.gündeyim.Allah Allah tabi sen vücudunu daha iyi tanırsın ama regl gelene kadar hep bir umut vardırrabbim hakkında hayırlısını nasip etsin sana
Hadi bakalım inşallah güzel haberler verirsin akşama Allah'ın izniyle
12. Günde de pozitif gören çok duydum ama ne bileyim elinde test bolluğu varsa bugün de yap 14. Günü de yapKuzu ya reglime 6 gün var kasiklarima bu kadar sık sancı vurmasi normal mi ? Test yapsam mi yine ? 12.gündeyim.
Peki 11. Gün beta negatif çıkışta yükselen var mıdır12. Günde de pozitif gören çok duydum ama ne bileyim elinde test bolluğu varsa bugün de yap 14. Günü de yap
12. Günü idrarda negatif görüp regl gunu geçip pozitif gören duydum ama kanda bilmiyorum ama sen yine 14. Günü falan bekle geç döllenme vs olayları da oluyor çünkü ignede var mı bilmiyorum da öyle tekrarla istersenPeki 11. Gün beta negatif çıkışta yükselen var mıdır
Merhaba klomeni âdetin kaçıncı günü kullanmaya başladınız? Benim bugün adetimin 7. Günü ve klomen bitmek üzere ama 2 yumurta olmuş.biri 13 ve biri 8 mm neden bu kadar küçükler anlamadımİnşallah hamilesindir canımbenimde bugün 3. Günüm şimdiden çok sabırsızlanıyorum benimde iki yumurtam büyümüş 22mm ve 29mm aynı gün çatlatma iğnesi oldum iğneden bir gün sonra aşırı karın kasik ağrım oldu şuan hiçbir şeyim yok senin ilk denemen mi
İğnede geç döllenme olur mu ki12. Günü idrarda negatif görüp regl gunu geçip pozitif gören duydum ama kanda bilmiyorum ama sen yine 14. Günü falan bekle geç döllenme vs olayları da oluyor çünkü ignede var mı bilmiyorum da öyle tekrarla istersen
Meraba , klomeni adetimin 5. Günü kullanmaya başladım günde 3 hap kullandım ilk kontrole gittiğimde benim hiç yumurtam buyumemisti 3 gün sonra tekrar gittiğimde buyumuslerdi sizde 2-3 gün sonra tekrar gidin benceMerhaba klomeni âdetin kaçıncı günü kullanmaya başladınız? Benim bugün adetimin 7. Günü ve klomen bitmek üzere ama 2 yumurta olmuş.biri 13 ve biri 8 mm neden bu kadar küçükler anlamadımdoktor da çok Bilgi vermedi
Pazartesi tekrar gitcem inşallah yumurtlamayi kaçırmamMeraba , klomeni adetimin 5. Günü kullanmaya başladım günde 3 hap kullandım ilk kontrole gittiğimde benim hiç yumurtam buyumemisti 3 gün sonra tekrar gittiğimde buyumuslerdi sizde 2-3 gün sonra tekrar gidin bence
Yeterince büyümemişse iğneyle desteklemesi gerekiyor ara vermedenMerhaba klomeni âdetin kaçıncı günü kullanmaya başladınız? Benim bugün adetimin 7. Günü ve klomen bitmek üzere ama 2 yumurta olmuş.biri 13 ve biri 8 mm neden bu kadar küçükler anlamadımdoktor da çok Bilgi vermedi
Yaa hiç o tecrübeye sahip olduğunu sanmıyorumYeterince büyümemişse iğneyle desteklemesi gerekiyor ara vermeden
Doktor çok önemliYaa hiç o tecrübeye sahip olduğunu sanmıyorumboşa gidecek Sanki emeklerim bu ay
Yoktur diye düşünüyorum ama bilmiyorum net bişey diyemem o yüzden belki bazılarının hemen çatlayıp bazılarının 2 gün sonra catliyordur çünkü 48 saat içinde catliyormus en geçİğnede geç döllenme olur mu ki
Merhaba hsg anestezisiz mi çektirdniz acaba ben de çektiricem de az önce randevu aldım biraz korku sardıMerhaba evet çektirdim ve bu ay yumurtlama donemi çok az ağrım oldu. Etkisi olduğunu düşünüyorum. Alakasız dönemlerde yumurtlama öncesi sonrasında da kasik ağrım oluyordu suan onlar kalmadı
Ben anestezisiz çektirdim hiç korktuğum gibi çıkmadi ama acı eşiği ile ve tüplerin açıklığıyla falan da ilgili tabiMerhaba hsg anestezisiz mi çektirdniz acaba ben de çektiricem de az önce randevu aldım biraz korku sardı