-
- Konu Sahibi 1902837465bsr
Ben 10. Günü yaptığımda çok çok silik bir çizgi gördüm eşim hatta başta görmedi daha sonra gördü 14. Gün test yaptım baya koyulaşmaya baslamisti sende 14. Günü tekrarla istersen ya da 12. Günü bak koyulaşma varsa kan verirsinKizlar selam ben dün ignenin 9.gunu test yaptim igne etkisi gecmis mi diye , gecen ay 9.günde cok net negatifti , kuruma cizgisi bile yoktu. Bu defa cok belirsiz bir hayalet cizgi ardindan da aradan 1 saat gecince pembe cizgi oldu. İgne etkisi mi cozemedim. Daha once kac kez test yaptim kuruma cizgisi bile gormedim.
Kuzucum ben bu test işlerinden pek anlayam biri degilim kuruma cizgisini bile burda duydum ne oldugunu. Allah biliyor ya yaptigim hic bir testte kuruma cizgisi dahi gormedim. O yüzden ignenin 3.gunu test yaptim ki gercekten ikinci bir cizgi yalandan dahi olsa ciktigini goreyim diye.Ben 10. Günü yaptığımda çok çok silik bir çizgi gördüm eşim hatta başta görmedi daha sonra gördü 14. Gün test yaptım baya koyulaşmaya baslamisti sende 14. Günü tekrarla istersen ya da 12. Günü bak koyulaşma varsa kan verirsin
Peki zararı var mıPrilam Dr uzun salimli bı ilaç miden bulandiginda içersen etki etmez gece yatmadna iki tane iç gün boyu rahatlatır yetmezse bir de öğlen içersin demişti doktorum. Yani klasik ilaçlar gibi bı etkisi yok çok önceden almanızda fayda var
Ne güzel hamile kalmışsınız Allah bana nasip etsin hayırlı ve sağlıklı bir şekildeKizlaaaaar 18 Ocak saat 10.03 de çatlatma iğnesi oldum 36.saati değerlendirdik bugün üçüncü gün benim gibi bu ay çatlatma iğnesi olanlar gelin beraber bekliyelim belirtilerimizi konuşalım
Doğru diyorsun bende hiç kuruma çizgisi falan görmedim daha doğrusu kendim hayali çizgiler görüyordumKuzucum ben bu test işlerinden pek anlayam biri degilim kuruma cizgisini bile burda duydum ne oldugunu. Allah biliyor ya yaptigim hic bir testte kuruma cizgisi dahi gormedim. O yüzden ignenin 3.gunu test yaptim ki gercekten ikinci bir cizgi yalandan dahi olsa ciktigini goreyim diye.
İnsan neler umuyor degil mi
Sirayla ignenin 3.gunu , 9.gunu ve bugun 10.gunu yaptigim testleri ekliyorum. Bir bakar misiniz ?
Kuzum 10.gun testinde C cizgisi koyu cikmadi cok gec belirdi sanirim test bozukDoğru diyorsun bende hiç kuruma çizgisi falan görmedim daha doğrusu kendim hayali çizgiler görüyordumrabbim en doğru zamanda nasıp etsin sana da
9. Gün çizgiyi görüyorum çok az ama 10. Günde secemedim pek c çizgisi de pek koyu çıkmamış sanki sen görüyor musun 10. Gün olanda ?
Hayır zaten sadece gebeler için üretilmiş güvenli bir ilacPeki zararı var mı
Olabilir sen o zaman yarın 12. Gün olacak tekrar bak istersen ya da 14. Güne kadar bekle canım hadi hakkında hayırlısı olsun bende merak ettim şimdiKuzum 10.gun testinde C cizgisi koyu cikmadi cok gec belirdi sanirim test bozuk
Amin inşallah rabbim isteyen herkeze nasip etsinNe güzel hamile kalmışsınız Allah bana nasip etsin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde
Valla kuzum kasiklarima vuran sanci şüpheye dusuruyor beni. Regl agrisi gibi.Olabilir sen o zaman yarın 12. Gün olacak tekrar bak istersen ya da 14. Güne kadar bekle canım hadi hakkında hayırlısı olsun bende merak ettim şimdi
Bende de öyleydi aynı regl olacakmisim da sokulemiyormus gibi aynı agriydi bekliyordum regli olmayı o dereceValla kuzum kasiklarima vuran sanci şüpheye dusuruyor beni. Regl agrisi gibi.
Canim bu agrilari igneden kac gun sonra hissettin ve regline kac gun kala devam etti sancilar ? Biliyorum regl olmadin ama hani regl gunune yakin daha da artar yaBende de öyleydi aynı regl olacakmisim da sokulemiyormus gibi aynı agriydi bekliyordum regli olmayı o derece
Kasik ağrısı 6. Günden sonra başladı ama regl olacak gibi olan karın ağrısı 12. Gün falan başladı 14. Gün test yaptım zaten regl zamanı geçene kadar da arada yokladıCanim bu agrilari igneden kac gun sonra hissettin ve regline kac gun kala devam etti sancilar ? Biliyorum regl olmadin ama hani regl gunune yakin daha da artar ya
Arkadaşlar bu kuruma çizgisi mi sizce
İgnenin kacinci gunu yaptin ve ikinci cizgi ne kadar sonra cikti ?Arkadaşlar bu kuruma çizgisi mi sizce
Canım ben 13 ocakta iğne olmuştum iğneden 14 gün sonra regl oldum bu ay bat 25 şubattı ama hala olmadım reglim 5 gün geçti akıntım var sadece ara ara da adet sancısı gibi sancım oluyor.. çizginin ne zaman çıktığını bilmiyorum sabah yaptım sonra okula gittim 1 buçuk saat önce eve geldiğimde gördümİgnenin kacinci gunu yaptin ve ikinci cizgi ne kadar sonra cikti ?
Ayy testin varsa tekrarlasana bilemedim inşallah vardır yaaa