- 16 Ağustos 2021
- 16.847
- 16.626
-
- Konu Sahibi 1902837465bsr
Aaa olurmu 20 mm cok iyi .2 yumurtam var biri 20 mm diğeri 16 mm yani iş görmezbugün saat 1 de çatlatma iğnesi oldum bu gece yarın gece ve hatta Çarşamba gecesi ilişki düşünüyoruz bakalım
Evet o iyi canım çok şükürAaa olurmu 20 mm cok iyi .
Hadi inşallah denk gelsin kuzum
Ben anestezisiz çektirdim hiç korktuğum gibi çıkmadi ama acı eşiği ile ve tüplerin açıklığıyla falan da ilgili tabi
Cok tesekkur ederim kizlarEvet anestezisiz oldum, ilkini de 5 yıl önce yine antestezi siz cektirmistim. Medivia cengelkoy de 750 tl ye çektirdim. Cok az ağrım oldu, işlem sırasında tuplere ilaç verilirken agri oluyor ama zaten 5 dk bile sürmüyor. Hiç korkmayın, kendinizi rahat bırakın hayırlısıyla sonuclariniz sorunsuz çıkar inşallah
İnşallah hepimiz sağlıkla hamile kalırız canım,hakkında hayırlısı olsun ❤Cok tesekkur ederim kizlar
Ben de bugun cektirdim ama doktorum direk anesteziliye yonlendirdi sanirim eski tip cihazmis kanamam oldu hala hafif devam ediyor regl gibi sancilarim falan da var ama cok sukur hicbisi hissetmedim bile ve rahat gecti en onemlisi de temiz ciktiZaten atama durumumdan dolayi nisanda da 1 sene oluyor isteyeli artik bu ay tup icin ilac almaya basladim iki ay kullanip bu surede olmazsa tup bebegs gecmis olucaz. Insallah hsg ise yarar ve kendiliginden gebelik bu ay veya nisanda gelir dua edin bana
Kadinlar gununuzu de kutlarim
Çok geçmiş olsun canım çok şükür iyiymiş sonucun inşallah bebiş olur kendiliğinden Allah'ın izliyleCok tesekkur ederim kizlar
Ben de bugun cektirdim ama doktorum direk anesteziliye yonlendirdi sanirim eski tip cihazmis kanamam oldu hala hafif devam ediyor regl gibi sancilarim falan da var ama cok sukur hicbisi hissetmedim bile ve rahat gecti en onemlisi de temiz ciktiZaten atama durumumdan dolayi nisanda da 1 sene oluyor isteyeli artik bu ay tup icin ilac almaya basladim iki ay kullanip bu surede olmazsa tup bebegs gecmis olucaz. Insallah hsg ise yarar ve kendiliginden gebelik bu ay veya nisanda gelir dua edin bana
Kadinlar gununuzu de kutlarim
Beklemek cok yorucu ya, en rahat oldugum dönem adetten yumurtlamaya kadar gecen süre, sonrası hep sabırsız bir bekleyiş :) benim gecen ay klomen kullanımından olan 2 kistim vardı, oyuzden hicbişey vermedi, ilişki günlerini pek degerlendiremedik. her an adet olacak gibiyim ama 3-4 gün kadar gecikti. mevsimsel mi bilmiyorum umutlanmak istemiyorumMerhaba kızlar, iğneden sonra 10. Gündeyim ve ara ara ovulasyon testi yapıyorum sanırım iğne sebebiyle hep pozitif çıkıyorum, adet olacağım zaman normalde hiç aancım vs.. Olmaz çok nadirdir. İnşallah hamileyimdir sağ kasığımda hafif ağrı oluyor ara ara ama çok minik ağrılar. Çatlıcam meraktan çok zor beklemek aslında hiç ümitli değilim çok iyi değerlendiremedik sanki bu ayı ondan bilmiyorum ya buraya yazmak rahatlatıyor.
merhaba tekrar gittiniz mi doktoraAyy inşallah canım benim çok sağol
Ben de ayni sekilde regl olunca rahatim regl bitince stres basliyor. Aslinda bence catlatma ignesi basli basina beklentiye sokuyor insani. Bu ay ignesiz deneyecegim benBeklemek cok yorucu ya, en rahat oldugum dönem adetten yumurtlamaya kadar gecen süre, sonrası hep sabırsız bir bekleyiş :) benim gecen ay klomen kullanımından olan 2 kistim vardı, oyuzden hicbişey vermedi, ilişki günlerini pek degerlendiremedik. her an adet olacak gibiyim ama 3-4 gün kadar gecikti. mevsimsel mi bilmiyorum umutlanmak istemiyorum
Bugün gittim doktora tekrar test verdim negatif çıktı tarlusal verdi ama kullanıp kullanmama konusunda kararsızımmerhaba tekrar gittiniz mi doktora
Baska bir doktora daha gorun istersen canimBugün gittim doktora tekrar test verdim negatif çıktı tarlusal verdi ama kullanıp kullanmama konusunda kararsızım
Evet benim de öyle oluyor, sanki mutlaka ise yaramali gibi bir beklentiye giriyor insanBen de ayni sekilde regl olunca rahatim regl bitince stres basliyor. Aslinda bence catlatma ignesi basli basina beklentiye sokuyor insani. Bu ay ignesiz deneyecegim ben
Evet benim de öyle oluyor, sanki mutlaka ise yaramali gibi bir beklentiye giriyor insan
benim de adetim gecikti kasıklarım cok agrıyor test yaptım negatıf, adet sokturucu kullanmam lazım ama gidemedim ben de.Valla kuzum nasipten öte köy yok. Bu ay kar yagisindan dolayi doktora gidip femara recete ettiremedim. Bu ay kullanamayacagim. Nasip iste
Bu arada ben tüp bebek icin arastirma yapip fiyat aldim , 20 bin diyorlar ortalama. Nasil sizce fiyatlar ?
Eşim bugün gidip test verdi sperm konstrasyonu 6.6 m çıktı normali 15 m ve daha fazlasıymış şimdi o tedaviye başlayacak 3 aylıkBaska bir doktora daha gorun istersen
Hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda saglıkla kavusursunuz bebeginize :)Eşim bugün gidip test verdi sperm konstrasyonu 6.6 m çıktı normali 15 m ve daha fazlasıymış şimdi o tedaviye başlayacak 3 aylık
Amin inşallah çok teşekkür ederimHayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda saglıkla kavusursunuz bebeginize :)
Beklemek cok yorucu ya, en rahat oldugum dönem adetten yumurtlamaya kadar gecen süre, sonrası hep sabırsız bir bekleyiş :) benim gecen ay klomen kullanımından olan 2 kistim vardı, oyuzden hicbişey vermedi, ilişki günlerini pek degerlendiremedik. her an adet olacak gibiyim ama 3-4 gün kadar gecikti. mevsimsel mi bilmiyorum umutlanmak istemiyoru
Gercekten çok koyu sanki olabilir gibi geldi bana hadi inşallah Allah'ın izniyle hamilelik vardırMerhaba, ben ovulasyon testiyle takip ettim hep ilacın etkisi geçtiğini anlamak için dün akşam 14. Gün bitmişti iğne için ovulasyon yaptım hiç şimdiye kadar bu kadar kırmızı iki çizgi görmemiştim arkadaşım kesin hamilesin dedi doktorum iğne vurulsun ovulasyon u takip edemezsin dedi içim içimi yiyiyor birazdan gebelik testi için hastaneye gideceğim çok heyecanlıyım inşallah hayal kırıklığı yaşamam fotoğraf ta en altta olanı dun gece yaptım onun üstünde ki de 2 gün önce Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah Eki Görüntüle 3025273