Ben folbiode kullanıyorum akşamları alıyorum ama zaten uykulu modda ve yorgun oluyorum etkisi var mı farketmedim.. bulantım bende de var arazi görevlerinde zorluyor epey..
Evet çok var hemde eşimi çok ihmal ettim çok üzülüyorum ilişkide yaşamıyorum sizdede böyle miAynı durumdayız. Benim başım da çok dönüyor ve sinirliyim. Bu sinir sizde de var mı? Eşime zulmediyorum resmen
Uzun bir aradan sonra merhabalar herkese. Nasil gidiyor bayanlar bulantılar ne durumda...
Evet çok var hemde eşimi çok ihmal ettim çok üzülüyorum ilişkide yaşamıyorum sizdede böyle mi
benim eşimde hayatta yapamam ya kötü bişey olursa diyo. Benimde canıma minnet bulantılardan kendime gelemiyorum zaten :)Valla idare edecekler ben kendimle ilgilenemiyorum bi de kocamı ihmal ediyorum diye uzulemeyecegim. Ama bazen yok yere kötü davranıyorum o da pısıyo sonra pişman olup gönlünü alıyorum. Ilişki konusunda doktor bir sakinca yok dedi ama erkeklere özgü psikolojik bi durum var galiba ben de üstüne gitmiyorum. Sanırım merhamet duyguları ve korkuları engelliyor onları..
benim eşimde hayatta yapamam ya kötü bişey olursa diyo. Benimde canıma minnet bulantılardan kendime gelemiyorum zaten :)
Rahim ağzında gevşeme oluyormuş bazen öyle birşey olmuş olabilir mi ki..Düşük değil erken doğum gibi değerlendirildi canım. Sebebi bulunamadı ama baştan beri sıkıntılı bir hamilelikti. Önce hcg düzgün artmadı, kese geç göründü, kese çok köşede sıkıntılı bir yere yerleşmişti, 12.haftayı bulursak rahatlarız dedi doktor, tam rahatladık dedik ikili testte biyokimayasal risk çıktı. Ondan bir hafta sonrada gece uyurken suyu boşaldı, iki gün sonrada kalbi durdu. Kürtaj sonrası tüm testler yapıldı, her şey normal çıktı. Hala sebebi bilinmiyor yani.
Bana da folbiol ü bıraktırıp folbiode verdi doktor ama ben hep akşamları alıyorum gün içinde evde olmayınca.. etkisi var mı bilmiyorum ama benim bulantılarım oluyor..Folbiol ün bende mide bulantısı yaptığını farkettim. Dün gece yatarken aldım ben de. Dün daha rahat geçti. Bugün de öyle. Baya azaldı yani.
Benim biraz arttı bulantılarım işde zor oluyor epey.. diş fırçalamak ta işkence oluyor bana..Uzun bir aradan sonra merhabalar herkese. Nasil gidiyor bayanlar bulantılar ne durumda...
Eşinin düşüncesi de komikmiş:) biraz çekiniyorlar sanırım birde ramazan oluncadır.. bende çekiniyorum açıkçası..Evet bişey olur korkusu esimde de var.. ilk başlarda da ilerde çocuğumun yüzüne nasıl bakarım diyorduaraştırdım ona da anlattım ama çekiniyor. Dediğin gibi benim de işime geliyor
benim mthfr 1298 homozigot mutant çıktı. hibor iğne vuruluyorum.pıhtılaşma testinde hamgi değerlerin bozuk çıktı? Benim mthfr heterozigot çıktı. Şimdiki doktorum her 10 kadından 8inde bu böyle çıkar o yüzden sana kan sulandırıcı yazmam dedi. Ama yine de insan acaba diyo
Rabbim kolaylaştırsın cnm bende çalışıyorum dün arazi işim vardı köy yollarında tangut tungur içim boşalacak diye korktum epey akşam da sancım oldu.. Rabbim yardımcımız olsun..Ben ilkinde de bulantı yaşamamıştım. Bunda olacak mı meraktayım. Zor çünkü tahmin ediyorum.
Bende fazla oturunca kasık ağrıları oluyor şiddetli. Bu hafta raporluydum ama önümüzdeki hafta çalışıcam. Nasıl olacak bilmem?
Benimde 8 +1 se gittim bende kalp atısını duymadım ama ultrasondan gösterdi bende anlamadım niye öyle yaptı . Testler ilk hangi zamanlar da başlıyorÇok şükür bebişi gördüm kalp atılışı duymadım ama ekranda gördüm. Ultrason öyle kötü ki karnımdan göremedi. Bi de bu cihazda 10 haftadan önce ses dinlenmiyormuş.
Bana 5 hafta sonra il merkezine git ikili test yaptır dedi. Toksoplazmayı sorunca gitmişken onu da yaptır bari dedi. Kadını yolacaktım valla 3 aylık olduktan sonra ne diye yaptırcam daha. Böyle rahatlık olamaz ya. Eğer bana yapmadığı testlerden dolayı bebeğime bişey olursa mahkemelerde süründürcem onu. Şimdi doktor arıyorum ama özele güvenmiyorum devlet çok uzak..
Rabbim kolaylaştırsın cnm bende çalışıyorum dün arazi işim vardı köy yollarında tangut tungur içim boşalacak diye korktum epey akşam da sancım oldu.. Rabbim yardımcımız olsun..
Benimde 8 +1 se gittim bende kalp atısını duymadım ama ultrasondan gösterdi bende anlamadım niye öyle yaptı . Testler ilk hangi zamanlar da başlıyor
Henüz dairedekilere söylemek istemedim cnm mühendisim ben bazı kontrollük işlerim var.. işler paylaştırılıyor herkesin kendi işi oluyor cnm.. hamile olunca daha çok yüklenirler diye hamilelik olayını söylemiyorum sıkıntı 1 arkadaş daha hamile çakışması biraz gerebilir..Ben dümdüz yolda gidince bile başım dönüyor ağrım oluyor korkuyorum. Allah yardımcı olsun. Tapuda mı yapı denetim de mi çalışıyorsun? Durumunu anlatsan dairede senin yerini dolduracak kimse yok mu idare etseler seni.. aslinda seni destekleyecek bi doktor bulup sakıncalı raporu alsan sendikan destekler seni..
Henüz dairedekilere söylemek istemedim cnm mühendisim ben bazı kontrollük işlerim var.. işler paylaştırılıyor herkesin kendi işi oluyor cnm.. hamile olunca daha çok yüklenirler diye hamilelik olayını söylemiyorum sıkıntı 1 arkadaş daha hamile çakışması biraz gerebilir..
sendikalı değilim zaten bizim mesleklerde sendikanın çok etkisi yok.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin açıkçası yolun bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. bu şehirde yeniyim. hakkımızda hayırlısıAnlıyorum cnm işin zor ama yine de sendikayı arkana al. Haklarin var kimse mobing yapamaz söz konusu bebegin.. kadın olmak çok zor..