Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Evet ben yurtdısındayım 7. Haftama giricem bu hafta ultrasondan baktı bana doktor keseyle kalbini bi arada gördüm yani 1 ay sonraya da randevu verdi bı sorun yoksa öyle her hafta çağırmıyorlar
kalp atışından sonra burda da 1 ay sonra çağırıyorlar cnm

Çok şükür daha güzel duyduk bu sefer kalp atışlarını. Her şey yolunda. Bir ay sonra tekrar kontrol inşallah. Testleri de sordum. Bu testler eski önemini kaybetti dedi. Sen bilirsin istersen yaptır dedi. Akçaabat devlet hastanesinde bi şansımı denicem bakalım.
Hangi testler öneini kaybetmiş canım anlamadım

Akıntı ilk zamanlarda vardı ama şu an yok denecek kadar az. Bilmiyorum normal mi? Benim de olmaması kafama takılıyor. İnşallah ikisi de normaldir.
Ben oruç tutamıyorum ama sıkıntı olmasa tutardım. İftardan sonra bol su tüketmeye çalış. Yediğine içtiğine dikkat edersen sıkıntı olmaz inşallah.
Bende ilk hamileliğimde 2.5 aylıktı Ramazan ozaman çok miğdeö bulanıyordu tutamamıştı. Şimdi ramazanda öğrendim hamile olduğumu sorun yok tutuyorum bunda evet bol su içmeye çalışıyorum ☺️

kusman azaldıysa iyi demektedir canım sadece zorlandığım tek şey kan sulandırıcı göbekten yapmak mecbur doğuma kadar dayanacağım artık
pıhtılaşma testinde hamgi değerlerin bozuk çıktı? Benim mthfr heterozigot çıktı. Şimdiki doktorum her 10 kadından 8inde bu böyle çıkar o yüzden sana kan sulandırıcı yazmam dedi. Ama yine de insan acaba diyo

Yana yakıla çekmedi ama manavdan gözüme çalınca yeşil erik bir defada kavun aldırdım eşime. sayılır mı bilmem...

Benim de öyle gözüme takılıp canımın çektiği olmuştu ama dün kiraz gördüm eve giderken alırız dedik unuttuk. O kadar canım çekmemişti. Ama sabaha kadar uyudum uyandım rüyamda hep kiraz gördüm yedim. Herhâlde bu aşerme sayılır :KK70:

Benim de öyle gözüme takılıp canımın çektiği olmuştu ama dün kiraz gördüm eve giderken alırız dedik unuttuk. O kadar canım çekmemişti. Ama sabaha kadar uyudum uyandım rüyamda hep kiraz gördüm yedim. Herhâlde bu aşerme sayılır :KK70:
olabilir cnm cnm çekerse alıyorum zaten sürekli birşeylere iştahım kapanıyor bari çekenleri yiyelim

Merhaba güzel anne adayları, Allah kısmet ederse ben de Şubat annesi adayıyım ama bu başlık süper olmuş, Şubat bebeklerinin yarısı Ocak at doğuyor çünkü :) teşekkürler cerenkar cerenkar

Hepimiz için çok güzel bir hamilelik süreci ve sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza aldığımız annelik tecrübesi olsun inşallah.

Merhaba güzel anne adayları, Allah kısmet ederse ben de Şubat annesi adayıyım ama bu başlık süper olmuş, Şubat bebeklerinin yarısı Ocak at doğuyor çünkü :) teşekkürler cerenkar cerenkar

Hepimiz için çok güzel bir hamilelik süreci ve sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza aldığımız annelik tecrübesi olsun inşallah.
Hoşgeldin cnm aramıza.. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi ellerimize.. ilk bebeğiniz mi?

Benimde 7.5 haftada var cnm ondan sonra ilk sebeb belli mi 12 den sonra düşük olmaz deniyor ya...

Düşük değil erken doğum gibi değerlendirildi canım. Sebebi bulunamadı ama baştan beri sıkıntılı bir hamilelikti. Önce hcg düzgün artmadı, kese geç göründü, kese çok köşede sıkıntılı bir yere yerleşmişti, 12.haftayı bulursak rahatlarız dedi doktor, tam rahatladık dedik ikili testte biyokimayasal risk çıktı. Ondan bir hafta sonrada gece uyurken suyu boşaldı, iki gün sonrada kalbi durdu. Kürtaj sonrası tüm testler yapıldı, her şey normal çıktı. Hala sebebi bilinmiyor yani.

X