- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 34
Ben folbiode kullanıyorum akşamları alıyorum ama zaten uykulu modda ve yorgun oluyorum etkisi var mı farketmedim.. bulantım bende de var arazi görevlerinde zorluyor epey..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben folbiode kullanıyorum akşamları alıyorum ama zaten uykulu modda ve yorgun oluyorum etkisi var mı farketmedim.. bulantım bende de var arazi görevlerinde zorluyor epey..
kalp atışından sonra burda da 1 ay sonra çağırıyorlar cnmEvet ben yurtdısındayım 7. Haftama giricem bu hafta ultrasondan baktı bana doktor keseyle kalbini bi arada gördüm yani 1 ay sonraya da randevu verdi bı sorun yoksa öyle her hafta çağırmıyorlar
Hangi testler öneini kaybetmiş canım anlamadımÇok şükür daha güzel duyduk bu sefer kalp atışlarını. Her şey yolunda. Bir ay sonra tekrar kontrol inşallah. Testleri de sordum. Bu testler eski önemini kaybetti dedi. Sen bilirsin istersen yaptır dedi. Akçaabat devlet hastanesinde bi şansımı denicem bakalım.
Hangi testler öneini kaybetmiş canım anlamadım
Yana yakıla çekmedi ama manavdan gözüme çalınca yeşil erik bir defada kavun aldırdım eşime. sayılır mı bilmem...Kızlar aşeren oldu mu hiç? Canınız bişey çekti mi?
benimde bulantim kusmam çok fazlaydı ilaci gece almaya başlayinca rahatladimBen folbiode kullanıyorum akşamları alıyorum ama zaten uykulu modda ve yorgun oluyorum etkisi var mı farketmedim.. bulantım bende de var arazi görevlerinde zorluyor epey..
zaten bişey yiyip icemiyorum kalsiyum falan varsa iyi bariBana folic 1 verdi. 14. Haftaya kadar kullanacaksın dedi. Folic plus ve folibol de daha fazla katkı var diye biliyorum kalsiyum d vitamini gibi..
zaten bişey yiyip icemiyorum kalsiyum falan varsa iyi bariBana folic 1 verdi. 14. Haftaya kadar kullanacaksın dedi. Folic plus ve folibol de daha fazla katkı var diye biliyorum kalsiyum d vitamini gibi..
Bende ilk hamileliğimde 2.5 aylıktı Ramazan ozaman çok miğdeö bulanıyordu tutamamıştı. Şimdi ramazanda öğrendim hamile olduğumu sorun yok tutuyorum bunda evet bol su içmeye çalışıyorumAkıntı ilk zamanlarda vardı ama şu an yok denecek kadar az. Bilmiyorum normal mi? Benim de olmaması kafama takılıyor. İnşallah ikisi de normaldir.
Ben oruç tutamıyorum ama sıkıntı olmasa tutardım. İftardan sonra bol su tüketmeye çalış. Yediğine içtiğine dikkat edersen sıkıntı olmaz inşallah.
Ha iyi bari ben de 1 ay uzun değil mi diye düşünüyordum..kalp atışından sonra burda da 1 ay sonra çağırıyorlar cnm
kusman azaldıysa iyi demektedir canım sadece zorlandığım tek şey kan sulandırıcı göbekten yapmak mecbur doğuma kadar dayanacağım artıkfolbiolle fark var mı bilmiyorum ama cidden 3 gündür geceleri kullanıyorum gündüzleri biraz olsun rahatladim bulanti yine var sabahları ama en azından kusmam azaldı baby baby
aslında bir fark var yok canım etken bileşim aynı sadece marka farklı ve fiyatıbende folic 1 kullanıyorum ama folbiolle farkı ne?
pıhtılaşma testinde hamgi değerlerin bozuk çıktı? Benim mthfr heterozigot çıktı. Şimdiki doktorum her 10 kadından 8inde bu böyle çıkar o yüzden sana kan sulandırıcı yazmam dedi. Ama yine de insan acaba diyokusman azaldıysa iyi demektedir canım sadece zorlandığım tek şey kan sulandırıcı göbekten yapmak mecbur doğuma kadar dayanacağım artık
Yana yakıla çekmedi ama manavdan gözüme çalınca yeşil erik bir defada kavun aldırdım eşime. sayılır mı bilmem...
olabilir cnm cnm çekerse alıyorum zaten sürekli birşeylere iştahım kapanıyor bari çekenleri yiyelimBenim de öyle gözüme takılıp canımın çektiği olmuştu ama dün kiraz gördüm eve giderken alırız dedik unuttuk. O kadar canım çekmemişti. Ama sabaha kadar uyudum uyandım rüyamda hep kiraz gördüm yedim. Herhâlde bu aşerme sayılır
Hoşgeldin cnm aramıza.. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi ellerimize.. ilk bebeğiniz mi?Merhaba güzel anne adayları, Allah kısmet ederse ben de Şubat annesi adayıyım ama bu başlık süper olmuş, Şubat bebeklerinin yarısı Ocak at doğuyor çünkü :) teşekkürler cerenkar
Hepimiz için çok güzel bir hamilelik süreci ve sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza aldığımız annelik tecrübesi olsun inşallah.
Hoşgeldin cnm aramıza.. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi ellerimize.. ilk bebeğiniz mi?
Benimde 7.5 haftada var cnm ondan sonra ilk sebeb belli mi 12 den sonra düşük olmaz deniyor ya...Hoşbuldum :) inşallah, amin.
Hayırlısıyla ilk bebeğim canım, daha önce bir kaybım var 14.haftada.
Benimde 7.5 haftada var cnm ondan sonra ilk sebeb belli mi 12 den sonra düşük olmaz deniyor ya...