Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar ven doktor kontrolunde yumurta takibi yaptiriyorum ayrica ovulasyon testide kullaniyorum ama yine yakaliyamiyorum yumurtayi ya
canım 1 düşüğüm var ondan sonra hemen hamile kalmak istedim ovu. Testleri aldım baya düzenli ilişki denedik falan ama olmadı. Ne zaman akışına bıraktım o ay hamile kaldım. Hatta o ay adam gibi eşimle denk gelemedik bile. Ama kafam rahattı nasipte varsa illa o güne denk gelir diyodum. Diyolar ya takma diye gerçekten kendini rahatlat. İnşallah enn kısa zamanda güzel haberler alırsın

Hoşbulduk canım. Sorma az önce bi fırtına koptu burda :KK57: neyse ki dindi :) evet canım hülya hanıma gittim. Valla ben memnun kaldım. Baya konuşkan. Her şeyi anlattı. Ben sorularımı sordum. Güzel geçti yani.
Sen de duyarsın inşallah canım hayırlısıyla. Sağlıklı rahat hamilelikler nasip etsin Rabbim hepimize :KK66:
ben 6 haftalığım dün gittim vajinaldan baktı kalp sesini duyduk ama az duyduk haftaya daha net duyarız dedi umarım bi sıkıntı çıkmaz

canım 1 düşüğüm var ondan sonra hemen hamile kalmak istedim ovu. Testleri aldım baya düzenli ilişki denedik falan ama olmadı. Ne zaman akışına bıraktım o ay hamile kaldım. Hatta o ay adam gibi eşimle denk gelemedik bile. Ama kafam rahattı nasipte varsa illa o güne denk gelir diyodum. Diyolar ya takma diye gerçekten kendini rahatlat. İnşallah enn kısa zamanda güzel haberler alırsın
Insallah melegim aslunda ven bu ayda takmadim hic hatta gercekten birlikte olmak istedigim icin zevk alarak yaptim son bosalma aninda hemen cikmasina izin vermedim ve yarim saat falan yattim o gece dus almadim falan her yolu denedim keyfi yaptim ama yok bu gun adet gunum gelen de yok ama testte de negatif onda da yok en azindan gelsin ki yeni tedaviye basliyaim bu ay igne yontemine gecicez ben 2 kere hamile kaldim ikisinde de 2 ci klomende hamis kaldim ama bu 3 ay oldu yok cok inatci cikti bu arada yasayan 1 evladim var ilk bebegim dogumdan sonra 15 saat sonra öldü

Kızlar bu test pozitifmi 20170610_180915.jpg

ben 6 haftalığım dün gittim vajinaldan baktı kalp sesini duyduk ama az duyduk haftaya daha net duyarız dedi umarım bi sıkıntı çıkmaz

Benim karından ultrasonla baktı. Kalp atışını duyduk ama daha güçlü duymak istiyorum dedi dr. İnşallah çıkmaz bi sıkıntı Allah'ın izniyle.

Kızlar merhaba. Bayadır yazamıyorum. Yorucu bir uçak yolculuğundan sonra memlekete geldim. Dün de dr a gittim. Bebişin kalp atışlarını duyduk çok şükür. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin. Gerçi dr kalp atışları için biraz zayıf dedi ama bana normal geldi. Benim hesabıma göre 6+5. Dr 6+4 ölçtü. Haftaya tekrar çağırdı. Kan ve idrar tahlili verdim. Bakalım haftaya hem tahlil sonuçlarını göstericem hem de kalp atışlarına bakacak tekrar. İnşallah gümbür gümbür duyarız kalp atışlarını bu sefer. İki tane de düşüğüm olduğu için coraspin başlattı bi de. Bizde haberler böyle.
ben 7. hafta da gittim bana bile zayıf geldi cnm haftaya düzelir inşallah bende tekrar duyarım insan düşüğü olunca pimpirikli oluyr ilkinde çok sakindim..

ben 7. hafta da gittim bana bile zayıf geldi cnm haftaya düzelir inşallah bende tekrar duyarım insan düşüğü olunca pimpirikli oluyr ilkinde çok sakindim..

Aynen canım. Gerçi ben hep pimpirikliyim. Artık herkes bıktı benden. Duyarız inşallah ikimiz de hayırlısıyla.

Kızlar canım kızlar sizden tek bi ricam var lütfen grip olmamak için mücadele edin gripli insanlara yaklaşmayın üstüne bide hamilesiniz hiç geçmiyo 2 gündür canım çıktı içebildiğim tek şey parol o da bi işe yaramıo nolur kızlar dikkat edin kendinize

Kızlar canım kızlar sizden tek bi ricam var lütfen grip olmamak için mücadele edin gripli insanlara yaklaşmayın üstüne bide hamilesiniz hiç geçmiyo 2 gündür canım çıktı içebildiğim tek şey parol o da bi işe yaramıo nolur kızlar dikkat edin kendinize
Geçmiş olsun sağol uyarı için bende okb li gibi oldum zaten. Doktora göründün mü? Tylol hot içilebilir diye duymuştum ama doktora sormadan asla kullanma

Geçmiş olsun sağol uyarı için bende okb li gibi oldum zaten. Doktora göründün mü? Tylol hot içilebilir diye duymuştum ama doktora sormadan asla kullanma
Doktorumun verdiği tek ilaç parol bide vitamin dio ama hiç bir şekilde iyi gelmio bana gebelikteki ilk 3 ay hele hiçbişi yapılamıyormuş :KK43:

Doktorumun verdiği tek ilaç parol bide vitamin dio ama hiç bir şekilde iyi gelmio bana gebelikteki ilk 3 ay hele hiçbişi yapılamıyormuş :KK43:
Cok gecmis olsun. Benimde bugun deli gibi başım ağrıyor bide bulantim da artti sanki ikisi birden vuruyo. Yarin doktora agri kesici sormayi düşünüyorum bende

ıhlamur limon bal denedin mi cnm gerçi lıkır lıkır mide şişiyor gibi oluyor.

X