Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İnşallah sen de alırsın güzel haberlerini. Sen keseni görmüştün sanırım cuma kalp atışı mı
Evet cnm keseyi görmüştüm henüz kalp atımını duymadım özele bu cuma gideceğim gecen cuma araya olsun dedim devlete gittim ama adam kese güzel dedi kalpten bahsetmedii...o zaman normal geldi ama sonradan takıldı aklıma ya yoksa diye... inşallah yolundadır.. Rabbim kolaylaştırsın inşallah..

canım ben gittiğimde 3 er kişi alıyordu eşleri almıyordu sende tek tek mi alıyordu doktor...

Yolundadır merak etme devlet doktorları çok yoğun ve yorgun oluyorlar haliyle unutuyorlar bazı şeyleri. Kalbini ferah tut :)

Amin canım dua edin banada tekrar aranıza katılayım sağsalim kavusun bebeklerinize inşallah
İnşallah canım en kısa zamanda sağlıklı bir bebişin olur düşük olunca insan daha çok özlem duyuyor bebişe..Aralıkta benimde var 1 düşüğüm.. bizi de bırakma arada yaz durumunu

canım ben gittiğimde 3 er kişi alıyordu eşleri almıyordu sende tek tek mi alıyordu doktor...

Burada iki kişi alıyor birisi ultrason odasında hazırlanırken diğerini dinliyor. Sordum ben eşim de gelebilir mi ultrasona diye. O da vajinalde çağırmayalım ama karından bakarken tabiki gelebilir dedi. Çok tatlı güler yüzlü bir doktor sağolsun bir sürü soru soruyorum sabirla cevap veriyor ayrıntısıyla

Şansına iyi denk gelmiş bende daha önceki ilde gittiğim doktorlar ilgiliydi ama burda özel bile ilgili değil geliyor bana..

Arada çıkıyor devlet hastanesinde de ilgili dr. İstanbuldayken ben de bir tane bulmuştum. Eşinin girebilmesi de çok iyi canım. Memnun kalmışsın ne güzel. İnsan stres yapıyor zaten. Bi de dr ilgisiz olunca iyice morali bozuluyor insanın.

Bende bugun devlete gittim doktor güler yüzlüydü öyle ketum deıl ama cok gıren cıkan sıra bekleyen dalıyor kafa karstırıyorlar bıde benım gittigim yer kadın dogum hastanesı yalnızca bnm doktorda sıra azdı... nese ılk defa alttan muayene oldum ben ama canım cok yandı ıkınıyordm rahat ol kasma bıtecek sımdı dıyor oyalandı brazda doktorda
ılk defa oldu ya heyecanlandın sen dıyor yara gördüm dedı cubukla test aldı cubuk kanlıydı bana gosterıo bak dıye ne anlama gelıor ki ? valla canımın acısına sorcaklarımı unuttm progestron bakılsın dedı hemşireye sonuclar yarın cıkıyor simir testide 10gun sonra hala acı var genıtalde

geçmiş olsun cnm bende korkuyorum alttan

Ben de varım. Ekimde bir düşüğün var. Hatta doğacağı tarihte bebek haberini aldık şükür Rabbime. Klomen ve çatlatma iğnesi in ikinci ayında hamile kaldım. Nasip olursa Şubat'ta bebisime kavusacagim

Hoşgeldin cnm bende aralıkta düşüğüm vardı... inşallah bu sefer sağlıkla doğum sürecimiz ilerler kavuşuruz bebeklerimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…