Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın güzel anneler
Günaydın kızlar kan vermeye gıdıyorum ınsallah degerım yukselmıstır saglıkla :)
Günaydın inşallah güzel hberlerle gel cnmGünaydın kızlar kan vermeye gıdıyorum ınsallah degerım yukselmıstır saglıkla :)
canım antalyadamısın sen bende oralıyım ama gurbetteyimhayırlısıyla canım eşim keçi boynuzu almıs bıle yararını duyunca
yarın ovulasyon testı deneyebılırım bu ayı degerlendırmek cok ıstıyorum ya
Üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda olur bebişin kendliğinden düşmezmi acaba beklesen başa doktora da gittin miKızlar ben yarın kürtaj oluyorum kese gelişmemil hiç 5+5 ile uyumluymus o yüzden olayım bitsin bi an önce Rabbim bir daha nasip eder inşallah
Yok canım ya hiç düşecek gibi değil doktoruma gercekten sonuna kadar güvenıyorum zaten gördüm bende büyümediğini inan zaten bu hamilelikten hiç bişey anlamadım o yüzden soğudum yani. Nasip tekrar olur inşallah sağlıklaÜzüldüm canım inşallah en kısa zamanda olur bebişin kendliğinden düşmezmi acaba beklesen başa doktora da gittin mi
Anladım cnm hayırlısı olsun insan üzülüyor.. Rabbim sağlıklı bebekler versin inşallah hepimizeYok canım ya hiç düşecek gibi değil doktoruma gercekten sonuna kadar güvenıyorum zaten gördüm bende büyümediğini inan zaten bu hamilelikten hiç bişey anlamadım o yüzden soğudum yani. Nasip tekrar olur inşallah sağlıkla
Amin canım inşallahAnladım cnm hayırlısı olsun insan üzülüyor.. Rabbim sağlıklı bebekler versin inşallah hepimize
Hayırlısı Allah nasıp ederse olur canım moralını yuksek tut hayırlısı buymus hepımızın basına gelebılır yalnızca senın degıl kötü düşünme tekrar var nasıl olsa hamıle kalma ımkanın canımAmin canım inşallah
Klomen ile olmuştu hayırlısı bir daha olur inşallah bi an önce kurtulmak istiyorum bundanHayırlısı Allah nasıp ederse olur canım moralını yuksek tut hayırlısı buymus hepımızın basına gelebılır yalnızca senın degıl kötü düşünme tekrar var nasıl olsa hamıle kalma ımkanın canım
Kızlar ben yarın kürtaj oluyorum kese gelişmemil hiç 5+5 ile uyumluymus o yüzden olayım bitsin bi an önce Rabbim bir daha nasip eder inşallah
Amin canım dua edin sizlerde banaHayırlısı olsun canım. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah.
Amin canım dua edin sizlerde bana
Geçmiş olsun cnm inşallah bende cuma iyi haberler alırım..kızlar kesemi gördüm. sağlıklı ve olması gereken yerde yolk sac bayağı küçülmüş bebişim 8.3 mm. çok şükür yarabbim kaç haftalık olduğu henüz belli değil 5 hafta ve üstü gibi dedi. iki hafta sonra tekrar gel, o zaman kesin belli olur dedi.
diyetisyene gittim; vücut analizi terazisine çıkmadım bebekten dolayı. bir kilo fazlam var ama büyüyen göğüsler, şişkinlik ve kabızlıktandır dedi. listemi pek değiştirmedi sadece yumurtayı her güne çıkardı. açlık krizlerim ve mide kazınmalarım için de sadece süt iç dedi.
dişimin ağrısı son sürat devam ediyor üç ay dolunca müdahale edilecek. parol ve antibiyotik verdi. kadın doğum doktorum da onayladı. kafamı kaldıramıyorum nasıl dayanıcam bilmiyorum. iltihap kurudukça ağrı azalır dedi dişçi. inşallah bir an önce geçer..
kızlar kesemi gördüm. sağlıklı ve olması gereken yerde yolk sac bayağı küçülmüş bebişim 8.3 mm. çok şükür yarabbim kaç haftalık olduğu henüz belli değil 5 hafta ve üstü gibi dedi. iki hafta sonra tekrar gel, o zaman kesin belli olur dedi.
diyetisyene gittim; vücut analizi terazisine çıkmadım bebekten dolayı. bir kilo fazlam var ama büyüyen göğüsler, şişkinlik ve kabızlıktandır dedi. listemi pek değiştirmedi sadece yumurtayı her güne çıkardı. açlık krizlerim ve mide kazınmalarım için de sadece süt iç dedi.
dişimin ağrısı son sürat devam ediyor üç ay dolunca müdahale edilecek. parol ve antibiyotik verdi. kadın doğum doktorum da onayladı. kafamı kaldıramıyorum nasıl dayanıcam bilmiyorum. iltihap kurudukça ağrı azalır dedi dişçi. inşallah bir an önce geçer..
Geçmiş olsun cnm inşallah bende cuma iyi haberler alırım..
Ay canım çok sevindim. Maşallah bebişine. Darısı kalp atışlarına inşallah dişinin ağrısı azalır bikaç güne antibiyotik sayesinde merak etme. Devlet hastanesine mi gittin bu arada kadın doğum için?