- 5 Şubat 2015
- 184
- 200
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora gittin mi cnm .. eğer çalışmıyorsan uzan dinlen bol bolkızlar günaydın . dün gece duşa girerken çamasırımda ilk defa sulu kan gördüm az gelmişti ama vardı . sabahta daha az olacak şekilde tekrar geldi. ağrım sANCIM YOK farketmedim bile
İnşallah sağlıcakla kavusalimHoşgeldin cnm bende aralıkta düşüğüm vardı... inşallah bu sefer sağlıkla doğum sürecimiz ilerler kavuşuruz bebeklerimize..
çalışıyorum malesef ama bacaklarımı uzattım bu ana kadar şimdi dr.a gidiyorum dua edin nolurDoktora gittin mi cnm .. eğer çalışmıyorsan uzan dinlen bol bol
Ne güzel cnm 2. olacak kızın kaç yaşında...
İnşallah güzel haberlerle gel Rabbim sağlık versin kanama olunca insan tedirgin oluyor..çalışıyorum malesef ama bacaklarımı uzattım bu ana kadar şimdi dr.a gidiyorum dua edin nolur
bende çok küçük sayılmam cnm ve ilk olacak hayırlısı bakalım9 yaşında canım ben sizlere göre biraz büyük kalıyorum
yaş 42 ,
ama ara uzun olunca ve uzun sürede olmayınca ilki gibi heyecanlıyız,
darısı olmayanlara isteyenlere inşallahhhh
ne oldu cnm durumun...merak ettimçalışıyorum malesef ama bacaklarımı uzattım bu ana kadar şimdi dr.a gidiyorum dua edin nolur
Kalbi durmuş persembe günü kürtajne oldu cnm durumun...merak ettim
üzüldüm cnm Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir bebekle kucağıı doldursun... benimde 1 düşüğüm varKalbi durmuş persembe günü kürtaj
Günaydın kızlar dün akşamdan beri mide hassaslığım başladı kuş kadar yesem bile midemde büyüyor açlıkta mide bulandırıyor.. Hayırlısı bakalım.. birde izin alması kolay diye hep cuma öğleden sonra gitmiştim doktora ..doktorlar yorgun olabilir diye düşündüm bu sefer pazartesiye erteledim sabah ilk randevu bakalım nasıl olacak.. hafta sonu sabredebilirim inşallah herşey yolunda mı merak ediyorum bir yandan da..
bende bir hurma yedim sol kasığımda batma da başladı arada regl olacağım hissi Rabbim hayra çıkarsın kalp atışını duyabilseydim hayırlısı ile...Günaydın canım. Ben yemek yiyemediğim zamanlarda kuru kayısı badem ceviz falan atıştırıyordum. Belki sana da iyi gelebilir. Ben de Türkiye'ye dönmek için gün sayıyorum. Zor olsa da zaman bi şekilde geçiyor. Her şey yolundadır inşallah canım.
sanırım benim 4. günde 300 çıkmıştı ama herkeste değişebilirKizlar mrb kandaki beta hcg niz adet gecikmesinin kacinci gununde kac cikti yazabilir misiniz doktorum senin düşük diyor
Benim bata 2 gün kala 243 çıktı canım döllenmeye göre yumurtlama gününe göre değişirKizlar mrb kandaki beta hcg niz adet gecikmesinin kacinci gununde kac cikti yazabilir misiniz doktorum senin düşük diyor
adetim 3 gün geciktiğinde 36 çıkmıştıKizlar mrb kandaki beta hcg niz adet gecikmesinin kacinci gununde kac cikti yazabilir misiniz doktorum senin düşük diyor
Ben de Türkiye'ye gitmek için gün sayıyorum elimde olsa bir an önce giderdim ama oğlum burada okula gidiyor onun kapanmasını bekliyorum. 24 Temmuz gibi ancak... Sen ne zaman dönüyorsun?Günaydın canım. Ben yemek yiyemediğim zamanlarda kuru kayısı badem ceviz falan atıştırıyordum. Belki sana da iyi gelebilir. Ben de Türkiye'ye dönmek için gün sayıyorum. Zor olsa da zaman bi şekilde geçiyor. Her şey yolundadır inşallah canım.
Benim de bulantılarım başladı ve sabah öğürmeleri Midem devamlı kazınıyo! Bir şeyler yiyince biraz geçiyo hoop yine aynı. Allah'a şükür içimin aldığı şeyler var da yiyorum. Gün içinde devrilip devrilip yatıyorum bi posta mutlaka uyuyorum. Ev işi falan hiiç bir şey canım istemiyor. Benim gibi var mı yoksa ben yaştan falan mı bu kadar çarpıldım yaş:33