Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

kızlar günaydın . dün gece duşa girerken çamasırımda ilk defa sulu kan gördüm az gelmişti ama vardı . sabahta daha az olacak şekilde tekrar geldi. ağrım sANCIM YOK farketmedim bile :KK43:

Günaydın kızlar dün akşamdan beri mide hassaslığım başladı kuş kadar yesem bile midemde büyüyor açlıkta mide bulandırıyor.. Hayırlısı bakalım.. birde izin alması kolay diye hep cuma öğleden sonra gitmiştim doktora ..doktorlar yorgun olabilir diye düşündüm bu sefer pazartesiye erteledim sabah ilk randevu bakalım nasıl olacak.. hafta sonu sabredebilirim inşallah herşey yolunda mı merak ediyorum bir yandan da..

Günaydın kızlar dün akşamdan beri mide hassaslığım başladı kuş kadar yesem bile midemde büyüyor açlıkta mide bulandırıyor.. Hayırlısı bakalım.. birde izin alması kolay diye hep cuma öğleden sonra gitmiştim doktora ..doktorlar yorgun olabilir diye düşündüm bu sefer pazartesiye erteledim sabah ilk randevu bakalım nasıl olacak.. hafta sonu sabredebilirim inşallah herşey yolunda mı merak ediyorum bir yandan da..

Günaydın canım. Ben yemek yiyemediğim zamanlarda kuru kayısı badem ceviz falan atıştırıyordum. Belki sana da iyi gelebilir. Ben de Türkiye'ye dönmek için gün sayıyorum. Zor olsa da zaman bi şekilde geçiyor. Her şey yolundadır inşallah canım.

Günaydın canım. Ben yemek yiyemediğim zamanlarda kuru kayısı badem ceviz falan atıştırıyordum. Belki sana da iyi gelebilir. Ben de Türkiye'ye dönmek için gün sayıyorum. Zor olsa da zaman bi şekilde geçiyor. Her şey yolundadır inşallah canım.
bende bir hurma yedim sol kasığımda batma da başladı arada regl olacağım hissi Rabbim hayra çıkarsın kalp atışını duyabilseydim hayırlısı ile...

Kizlar mrb kandaki beta hcg niz adet gecikmesinin kacinci gununde kac cikti yazabilir misiniz doktorum senin düşük diyor

Benim de bulantılarım başladı ve sabah öğürmeleri :KK42:Midem devamlı kazınıyo! Bir şeyler yiyince biraz geçiyo hoop yine aynı. Allah'a şükür içimin aldığı şeyler var da yiyorum. Gün içinde devrilip devrilip yatıyorum bi posta mutlaka uyuyorum. Ev işi falan hiiç bir şey canım istemiyor. Benim gibi var mı yoksa ben yaştan falan mı bu kadar çarpıldım :pyaş:33

Ben de Türkiye'ye gitmek için gün sayıyorum elimde olsa bir an önce giderdim ama oğlum burada okula gidiyor onun kapanmasını bekliyorum. 24 Temmuz gibi ancak... Sen ne zaman dönüyorsun?

Benim de bulantılarım başladı ve sabah öğürmeleri :KK42:Midem devamlı kazınıyo! Bir şeyler yiyince biraz geçiyo hoop yine aynı. Allah'a şükür içimin aldığı şeyler var da yiyorum. Gün içinde devrilip devrilip yatıyorum bi posta mutlaka uyuyorum. Ev işi falan hiiç bir şey canım istemiyor. Benim gibi var mı yoksa ben yaştan falan mı bu kadar çarpıldım :pyaş:33

Bulantıyla ilgili sorunum yok çok şükür ama karnım acıkınca hemen bişeyler atıştırmazsam gözlerim kararıyor başım dönüyor. Uyku durumu bende tam tersi oldu. Normalde de uyku problemim vardı. Şimdi daha da arttı. Akşama kadar iki çocuğun peşinde koşturuyorum. Yine de zorla uyuyorum. Pek anlam veremedim o_O bu arada ben de 34 yaşındayım. Yaşla alakası yok galiba

X