Ben de Türkiye'ye gitmek için gün sayıyorum elimde olsa bir an önce giderdim ama oğlum burada okula gidiyor onun kapanmasını bekliyorum. 24 Temmuz gibi ancak... Sen ne zaman dönüyorsun?
çok bulantım var benimde. Çalışıyorum o yüzden çok zorlanıyorum. En azından istifra etmiyorum diye avutuyorum kendimi ama ne yemek yapabiliyorum ne de içinde soğan olan bişey yiyebiliyorum. Soğan ekstra bulantı yapıyo bende. Çubuk kraker yiyip duruyorum ama suyun bile tadı yok sanki...Benim de bulantılarım başladı ve sabah öğürmeleriMidem devamlı kazınıyo! Bir şeyler yiyince biraz geçiyo hoop yine aynı. Allah'a şükür içimin aldığı şeyler var da yiyorum. Gün içinde devrilip devrilip yatıyorum bi posta mutlaka uyuyorum. Ev işi falan hiiç bir şey canım istemiyor. Benim gibi var mı yoksa ben yaştan falan mı bu kadar çarpıldım yaş:33
canım öğürme yok ama mide bulantısı ve yanma ekşime başladı bende aç kalmaya da yemek yemeye de korkuyorum.. gündüz işdeyim akşam da çok iş yapamıyorum iftardan sonra uyku moduna geçiyorum zaten hemen..bende 34 yaş.. birde sabah başladı sanki belim belimin yanları böbrek mi ne oluyor ve kasıklarımda ağrılar var.. inşallah sıkıntı olmaz...Benim de bulantılarım başladı ve sabah öğürmeleriMidem devamlı kazınıyo! Bir şeyler yiyince biraz geçiyo hoop yine aynı. Allah'a şükür içimin aldığı şeyler var da yiyorum. Gün içinde devrilip devrilip yatıyorum bi posta mutlaka uyuyorum. Ev işi falan hiiç bir şey canım istemiyor. Benim gibi var mı yoksa ben yaştan falan mı bu kadar çarpıldım yaş:33
bendede oldu 2 kilo sanırım üstede gidiyor mide problemleride başladı ama bakalım ama beni en çok zorlayan bel böbrek ağrısı gibi birşey hissediyorum nefesimi kesiyor..Benim 5+6 uyku kasik ve bel ağrısı var. Hep açım şimdiden 2 kilo aldım bayram kıyafetinin içine giremeyeceğini diye korkuyorum. Bulantularim henüz yok.
bende işdeki çekmeceye çubuk kraker vs attım birazda küçük su oda boşalırsa yerim diye...çok bulantım var benimde. Çalışıyorum o yüzden çok zorlanıyorum. En azından istifra etmiyorum diye avutuyorum kendimi ama ne yemek yapabiliyorum ne de içinde soğan olan bişey yiyebiliyorum. Soğan ekstra bulantı yapıyo bende. Çubuk kraker yiyip duruyorum ama suyun bile tadı yok sanki...
Biraz ayakta kalınca benimde belim ve kasigim çok ağrıyor dün ebeyle görüştüm bol su iç dedi. Bel ağrısı normal mı yoksa bende bel ile alakalı başka sorun var mı bilmiyorum gerçekten çok ağrıyorbendede oldu 2 kilo sanırım üstede gidiyor mide problemleride başladı ama bakalım ama beni en çok zorlayan bel böbrek ağrısı gibi birşey hissediyorum nefesimi kesiyor..
Hayırlı olsun cnm hamileliğin aynı şikayetler bende de var...mide için doktora gitmedim soda eskiden iyi gelirdi nadirde olsa bu problemi yaşıyordum. Hamileyken de içilebiliyormuş sanırım.. yemekten sonra uyumayın deniyor da zaten az yağlı çorba ve haşlanmış patates yiyorum ve yatış moduna geçiyorum iftardan sonra gözümü açamıyorum.Merhaba kızlar bende bugun itibariyle 5 hafta 5gunluk hamileyim. Mide bulantim yok ama sürekli kötü hissediyorum. Ozellikle sabahlari hicbisey yiyemiyorum. Bide inanilmaz gaz sorunum var aksamlari cok siskinligim oluyo eşofmanımın bile beli sıkıyo sanki. Bide mide yanmalarım başladı doktorum gaviscon verdi. Simdilik durum boyle. Bu arada bat tan sonra 5. Günde 1395 çıkmıştı bhcg. Bende aranizdayim bundan sonra
Geçmiş olsun cnm apse gerçekten çok kötü oluyor genelde de kuruması zor oluyor. Annemde nerdeyse 1 sene çekti. İyi dayanmışsın.canım Rabbim kolaylaştırsın çektirmeden kurtulma durumu zor sanırım..Kızlar günaydın. Sonunda dişim biraz rahatladı. Kaç gündür dünyadan kopuktum. Tek yaptığım ağlamak ve yatmakti. Allahim oyle bir agri olamaz. Kimse yasamasin o aciyi. Özellikle dün çok kötü oldum sinirlerim çöktü resmen. Aralıksız titremeye başladım. Discilerin hepsi reddetti beni en son kadın doguma yalvardim. Anesteziye gerek bile yok kerpetenle söksün disimi dedim. Kadin doğum izin kağıdı verdi. Dişçi de anestezi kullanmadan disimi delip apseyi akıttı. Anestezi olmadan aklim gitti cok cirpindim ama apse bosalinca uyuyacaktim neredeyse. Cumartesi de çekecek anestezisiz. Disci para bile almadi. Kac gundur beni reddediyordu ve apsenin boyutunu gorunce bana acidi bu kadar dayanabilmeme şaşırdı. Günlerdir ilk defa dün gece rahatça uyuyabildim. Hala halsizim ama yeniden doğmuş gibiyim çok şükür...
İnşallah canım, teşekkür ederim. Kalp atışı ve keseyi gördük bir hafta sonra tekrar kontrole gidicem bakalım rutin kontroller başladı. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.Seninde hamileliğin hayırlı olsun canım.. bu aylar yarı tedirgin yarı umutlu bekleyişlerimizin olduğu zamanlar.. Rabbim sağlıkla ilerleyen hamilelik ve sağlıklı bebek versin de tatlı telaş olarak kalsın...
Benim de şişkinliğim arttı dünden beri şort bile giyemez oldum sıkıyor beni hele ki dün dışarı çıkarken kot giymiştim resmen arabada açtım düğmesini falan :))Merhaba kızlar bende bugun itibariyle 5 hafta 5gunluk hamileyim. Mide bulantim yok ama sürekli kötü hissediyorum. Ozellikle sabahlari hicbisey yiyemiyorum. Bide inanilmaz gaz sorunum var aksamlari cok siskinligim oluyo eşofmanımın bile beli sıkıyo sanki. Bide mide yanmalarım başladı doktorum gaviscon verdi. Simdilik durum boyle. Bu arada bat tan sonra 5. Günde 1395 çıkmıştı bhcg. Bende aranizdayim bundan sonra
işde oruç sanıldığımdan bol su içemiyorum ben cnm buda kötü aslında...Biraz ayakta kalınca benimde belim ve kasigim çok ağrıyor dün ebeyle görüştüm bol su iç dedi. Bel ağrısı normal mı yoksa bende bel ile alakalı başka sorun var mı bilmiyorum gerçekten çok ağrıyor
Benimde çok sık olmasa da biraz iş yapınca agrıyor belim normal diye biliyorum ben de ama kendinizi çöm yormamaya çalışınBiraz ayakta kalınca benimde belim ve kasigim çok ağrıyor dün ebeyle görüştüm bol su iç dedi. Bel ağrısı normal mı yoksa bende bel ile alakalı başka sorun var mı bilmiyorum gerçekten çok ağrıyor
ben daha kalp atışını duyamadım pazartesiyi bekliyorum.inşallah yolundadır herşey
İnşallah canım, teşekkür ederim. Kalp atışı ve keseyi gördük bir hafta sonra tekrar kontrole gidicem bakalım rutin kontroller başladı. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Bende pazartesi inşallah kese gorcem. Önceki bebeğimin kesesini gördük bir hafta sonra düştü eğer dursaydi sonraki hafta kalp duyacaktik nasip olmadı. Şuanda sanki kalbini duysam doğmuş gibi sevincegimben daha kalp atışını duyamadım pazartesiyi bekliyorum.inşallah yolundadır herşey
Evet fırsattan istifade epey tembellik yapıyorum:))Benimde çok sık olmasa da biraz iş yapınca agrıyor belim normal diye biliyorum ben de ama kendinizi çöm yormamaya çalışın
En güzeliEvet fırsattan istifade epey tembellik yapıyorum:))
bende duyduktan sonra kaybettim cnm sanırım doğana kadar hep kalp atışlarımız olacak..Bende pazartesi inşallah kese gorcem. Önceki bebeğimin kesesini gördük bir hafta sonra düştü eğer dursaydi sonraki hafta kalp duyacaktik nasip olmadı. Şuanda sanki kalbini duysam doğmuş gibi sevincegim