Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Evet farklı farklı fikirlere sahip doktorlar da var ama ben söyle düşünüyorum smdı her doktorun kapısında muessiler var beklıyor ılac tanıtıyor doktorla anlasma yapıyor doktorda hastalara o firmanı ilacını oneriyor bazı doktorlar firmaya baglı olarak ılac yazıyor muadilini önermiyorlar tabi....bu sebeble doktorların soledıklerı birbirine karısıyor içerik aynı yada farklı olabılır ben ıkılemde kalınca eczacıya sorarım içeriği eczacı bilir

Evet ilaç önerme konusunda anlaştıkları mümessillerin etkisi var bence de.

Ne güzel keseleri görüyorsunuz, kaç haftalık günlük olduğunu öğreniyorsunuz, yakında kalp atışlarını duyacaksınız inşallah! Sizi hiç kıskanmıyorum:) Bana 26 Hazirana gün verdiler 9-10 haftalık olduğumda, şafak sayıyorum. Onda da ultrasona almayacaklar bence, 2li test için gün belirleyecekler sanırım o zaman gireceğim ilk. Yani 11. haftaya kadar ultrason yüzü yok bana.

Hamile olduğumu idrar testi ile onayladı doktor, vitamin yazdı ama almadım. İlk hamileliğimde de kullanmamıştım. Sadece folik asit kullanıyorum. Günde 400 microgram.

Teşekkür ederim cevabın için düşük ihtimali doktora göre var ama inan ne bir ağrı ne bir lekelenme yaşamadım. Aksine mide bulantım bugün cok şiddetli yarın belli olucak mutlaka haberdar ederim dualarınızı eksik etmeyin ...

Canım senin kadar olmasa da ben de beklemedeyim. Yurtdışında eşimin yanında tatilde olduğum için 8. haftaya kadar ben de hiçbir şey öğrenemiycem. Gerçi güzel haberler alalım da ben beklemeye razıyım.

meltem_kaya nerelerdesin canım merak ettim. İnşallah her şey yolundadır

Kusura bakma canım yazamadım çok şükür bebisle ilgili bir problem yok da diş ağrısı beni dünyadan kopardı.
10 senedir ilk defa dişim ağrıyor, köprü için kesilen disime bişey oldu. Şişme kızarıklık hassasiyet hiçbirşey yok ama agridan ölüyorum. İki gecedir sabaha kadar ağlıyorum sarımsak karanfil karbonat herşeyi denedim. Gündüzleri hafifliyor ben de sürekli uyuyorum. Bugün acile sordum parol kullan dedi. Hiç ilaç kullanmak istemiyordum hem ağladım hem yedim. yarın sabah kadın doğum ve dişçiye gidicem. sol tarafım felç gibi burnum yanagım kulağım gözüm başım ağrıyor uyusuyor sisiyor. Biseye bakınca sol gözüm akıyor o yüzden nete giremiyorum. Yarın haber veririm. Allah hepimize sağlık versin bu arada herkese hayırlı ramazanlar

Ayy canım çok geçmiş olsun. Hamileyken hasta olmak çok zor ama parol veya minoset içebilirsin. Biraz rahatlatır en azından. Yarın dr da muhakkak uygun bir ilaç verir. Rabbim şifa versin. En kısa zamanda atlatırsın inşallah.

İnşallah gönlünce olur canım bebişine kavuşursun

netteki okuduklarım da bu yönde cnm ilk 3 ay folik asit kullanımı sonrasında gerek yokmuş omurlar beyin vs oluşup bitiyor sanırım. ben hala beni dinleyen bir doktor bulamadım antalyada gideceğim birde bayramda kısmetse.. doğuma ne kadar zaman kala yolculuk yapılabiliyor biliyor musun

canım aslında fiyat yüksekti ama ben fıyatı sormadan depodan getiritnce almak zorunda kaldım en fazla 20 dir diye düşündüm eşimde vitamin olunca iyidir diye düşündü..

hem iyi hem kötü canım ben birde devlete başlayayım dedim kalpten bahsetmedi doktor normalde görmem gerekir gibi geliyor bana içime şüphe düştü cuma yı bekliyorum bakalım Rabbim sağlıklı bebekler verir inşallah

AĞRI VE leke yoksa sıkıntı yapma cnm doktor düşük ihtimalini neye göre söyledi..

canım hamilelikte dişler sıkıntı yaparmış hatta planlı ise diş bakımını yaptırın deniyor.. bol süt yoğurt al.. doğal olarak karanfil hariç iyi gelen birşey bilmiyorum.. Rabbim yardımcın olsun..

Bildiğim kadarıyla 8. aya kadar yapılabiliyor uçak yolculuğu. Yolculuk yapabilir raporu istiyorlar bir de galiba dr dan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…