Evet farklı farklı fikirlere sahip doktorlar da var ama ben söyle düşünüyorum smdı her doktorun kapısında muessiler var beklıyor ılac tanıtıyor doktorla anlasma yapıyor doktorda hastalara o firmanı ilacını oneriyor bazı doktorlar firmaya baglı olarak ılac yazıyor muadilini önermiyorlar tabi....bu sebeble doktorların soledıklerı birbirine karısıyor içerik aynı yada farklı olabılır ben ıkılemde kalınca eczacıya sorarım içeriği eczacı bilirDr lar da farklı farklı. Neye göre önermiyorlar pek anlamıyorum. Benim dr um normalde ilk üç ay folik asit kullandırıyordu. Üç aydan sonra vitamin ve kan ilacı. Bakalım şimdiki dr nasıl yapacak. Hayırlısı artık.
Evet farklı farklı fikirlere sahip doktorlar da var ama ben söyle düşünüyorum smdı her doktorun kapısında muessiler var beklıyor ılac tanıtıyor doktorla anlasma yapıyor doktorda hastalara o firmanı ilacını oneriyor bazı doktorlar firmaya baglı olarak ılac yazıyor muadilini önermiyorlar tabi....bu sebeble doktorların soledıklerı birbirine karısıyor içerik aynı yada farklı olabılır ben ıkılemde kalınca eczacıya sorarım içeriği eczacı bilir
Amin inşallah cümlemizin canım benimHoşgeldin canım sağlıkla ilerlesin sürecin inşallah
Teşekkür ederim cevabın için düşük ihtimali doktora göre var ama inan ne bir ağrı ne bir lekelenme yaşamadım. Aksine mide bulantım bugün cok şiddetli yarın belli olucak mutlaka haberdar ederim dualarınızı eksik etmeyin ...İnşallah herşey yolundadır cnm bende düşük yaşadım küçücükte olsa insan bağlanıyor.. Bizi de haberdar et.. uzanmaya çalış besinlerine dikkat et.. ben ilkinde hiç dinlenmiyordum birde sınav vardı akşamları ona bakıyordum ve hala açılmamış kolilerimizi yerleştiriyordum
Ne güzel keseleri görüyorsunuz, kaç haftalık günlük olduğunu öğreniyorsunuz, yakında kalp atışlarını duyacaksınız inşallah! Sizi hiç kıskanmıyorum:) Bana 26 Hazirana gün verdiler 9-10 haftalık olduğumda, şafak sayıyorum. Onda da ultrasona almayacaklar bence, 2li test için gün belirleyecekler sanırım o zaman gireceğim ilk. Yani 11. haftaya kadar ultrason yüzü yok bana.
Kusura bakma canım yazamadım çok şükür bebisle ilgili bir problem yok da diş ağrısı beni dünyadan kopardı.
10 senedir ilk defa dişim ağrıyor, köprü için kesilen disime bişey oldu. Şişme kızarıklık hassasiyet hiçbirşey yok ama agridan ölüyorum. İki gecedir sabaha kadar ağlıyorum sarımsak karanfil karbonat herşeyi denedim. Gündüzleri hafifliyor ben de sürekli uyuyorum. Bugün acile sordum parol kullan dedi. Hiç ilaç kullanmak istemiyordum hem ağladım hem yedim. yarın sabah kadın doğum ve dişçiye gidicem. sol tarafım felç gibi burnum yanagım kulağım gözüm başım ağrıyor uyusuyor sisiyor. Biseye bakınca sol gözüm akıyor o yüzden nete giremiyorum. Yarın haber veririm. Allah hepimize sağlık versin bu arada herkese hayırlı ramazanlar
İnşallah gönlünce olur canım bebişine kavuşursunEvet canım ama eczaneden almayı dusunuyorum bazı yerler hayıt ozu yada baska bırsey diyip pıyasada kabul gormemıs seyleri hap diye merdiven altı satış yapabılıyorlar
Keçiboynuzu zaten en bilindiği özellikle erkeklerde sperm kalıtesıni arttırıyor el yapımı bulursam alıcam bazı markalar konsantre gibi sekerlı oluyor
El yapımı üzüm pekmez içiyorum bende arada
netteki okuduklarım da bu yönde cnm ilk 3 ay folik asit kullanımı sonrasında gerek yokmuş omurlar beyin vs oluşup bitiyor sanırım. ben hala beni dinleyen bir doktor bulamadım antalyada gideceğim birde bayramda kısmetse.. doğuma ne kadar zaman kala yolculuk yapılabiliyor biliyor musunDr lar da farklı farklı. Neye göre önermiyorlar pek anlamıyorum. Benim dr um normalde ilk üç ay folik asit kullandırıyordu. Üç aydan sonra vitamin ve kan ilacı. Bakalım şimdiki dr nasıl yapacak. Hayırlısı artık.
canım aslında fiyat yüksekti ama ben fıyatı sormadan depodan getiritnce almak zorunda kaldım en fazla 20 dir diye düşündüm eşimde vitamin olunca iyidir diye düşündü..Evet farklı farklı fikirlere sahip doktorlar da var ama ben söyle düşünüyorum smdı her doktorun kapısında muessiler var beklıyor ılac tanıtıyor doktorla anlasma yapıyor doktorda hastalara o firmanı ilacını oneriyor bazı doktorlar firmaya baglı olarak ılac yazıyor muadilini önermiyorlar tabi....bu sebeble doktorların soledıklerı birbirine karısıyor içerik aynı yada farklı olabılır ben ıkılemde kalınca eczacıya sorarım içeriği eczacı bilir
hem iyi hem kötü canım ben birde devlete başlayayım dedim kalpten bahsetmedi doktor normalde görmem gerekir gibi geliyor bana içime şüphe düştü cuma yı bekliyorum bakalım Rabbim sağlıklı bebekler verir inşallahNe güzel keseleri görüyorsunuz, kaç haftalık günlük olduğunu öğreniyorsunuz, yakında kalp atışlarını duyacaksınız inşallah! Sizi hiç kıskanmıyorum:) Bana 26 Hazirana gün verdiler 9-10 haftalık olduğumda, şafak sayıyorum. Onda da ultrasona almayacaklar bence, 2li test için gün belirleyecekler sanırım o zaman gireceğim ilk. Yani 11. haftaya kadar ultrason yüzü yok bana.
AĞRI VE leke yoksa sıkıntı yapma cnm doktor düşük ihtimalini neye göre söyledi..Teşekkür ederim cevabın için düşük ihtimali doktora göre var ama inan ne bir ağrı ne bir lekelenme yaşamadım. Aksine mide bulantım bugün cok şiddetli yarın belli olucak mutlaka haberdar ederim dualarınızı eksik etmeyin ...
canım hamilelikte dişler sıkıntı yaparmış hatta planlı ise diş bakımını yaptırın deniyor.. bol süt yoğurt al.. doğal olarak karanfil hariç iyi gelen birşey bilmiyorum.. Rabbim yardımcın olsun..Kusura bakma canım yazamadım çok şükür bebisle ilgili bir problem yok da diş ağrısı beni dünyadan kopardı.
10 senedir ilk defa dişim ağrıyor, köprü için kesilen disime bişey oldu. Şişme kızarıklık hassasiyet hiçbirşey yok ama agridan ölüyorum. İki gecedir sabaha kadar ağlıyorum sarımsak karanfil karbonat herşeyi denedim. Gündüzleri hafifliyor ben de sürekli uyuyorum. Bugün acile sordum parol kullan dedi. Hiç ilaç kullanmak istemiyordum hem ağladım hem yedim. yarın sabah kadın doğum ve dişçiye gidicem. sol tarafım felç gibi burnum yanagım kulağım gözüm başım ağrıyor uyusuyor sisiyor. Biseye bakınca sol gözüm akıyor o yüzden nete giremiyorum. Yarın haber veririm. Allah hepimize sağlık versin bu arada herkese hayırlı ramazanlar
Ya kesenin boyutuna göre kendiliğinden düşürebilir de demişti ama daha yok bişey şükürler olsunAĞRI VE leke yoksa sıkıntı yapma cnm doktor düşük ihtimalini neye göre söyledi..
netteki okuduklarım da bu yönde cnm ilk 3 ay folik asit kullanımı sonrasında gerek yokmuş omurlar beyin vs oluşup bitiyor sanırım. ben hala beni dinleyen bir doktor bulamadım antalyada gideceğim birde bayramda kısmetse.. doğuma ne kadar zaman kala yolculuk yapılabiliyor biliyor musun
hayırlısıyla canım eşim keçi boynuzu almıs bıle yararını duyuncaİnşallah gönlünce olur canım bebişine kavuşursun
İnşallah gönlünce olsun canımhayırlısıyla canım eşim keçi boynuzu almıs bıle yararını duyunca
yarın ovulasyon testı deneyebılırım bu ayı degerlendırmek cok ıstıyorum ya