Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar ben yarın kürtaj oluyorum kese gelişmemil hiç 5+5 ile uyumluymus o yüzden olayım bitsin bi an önce Rabbim bir daha nasip eder inşallah

Kızlar ben yarın kürtaj oluyorum kese gelişmemil hiç 5+5 ile uyumluymus o yüzden olayım bitsin bi an önce Rabbim bir daha nasip eder inşallah
Üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda olur bebişin kendliğinden düşmezmi acaba beklesen başa doktora da gittin mi

Üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda olur bebişin kendliğinden düşmezmi acaba beklesen başa doktora da gittin mi
Yok canım ya hiç düşecek gibi değil doktoruma gercekten sonuna kadar güvenıyorum zaten gördüm bende büyümediğini inan zaten bu hamilelikten hiç bişey anlamadım o yüzden soğudum yani. Nasip tekrar olur inşallah sağlıkla

Anladım cnm hayırlısı olsun insan üzülüyor.. Rabbim sağlıklı bebekler versin inşallah hepimize

Klomen ile olmuştu hayırlısı bir daha olur inşallah bi an önce kurtulmak istiyorum bundan

kızlar kesemi gördüm. sağlıklı ve olması gereken yerde yolk sac bayağı küçülmüş bebişim 8.3 mm. çok şükür yarabbim kaç haftalık olduğu henüz belli değil 5 hafta ve üstü gibi dedi. iki hafta sonra tekrar gel, o zaman kesin belli olur dedi.

diyetisyene gittim; vücut analizi terazisine çıkmadım bebekten dolayı. bir kilo fazlam var ama büyüyen göğüsler, şişkinlik ve kabızlıktandır dedi. listemi pek değiştirmedi sadece yumurtayı her güne çıkardı. açlık krizlerim ve mide kazınmalarım için de sadece süt iç dedi.

dişimin ağrısı son sürat devam ediyor üç ay dolunca müdahale edilecek. parol ve antibiyotik verdi. kadın doğum doktorum da onayladı. kafamı kaldıramıyorum nasıl dayanıcam bilmiyorum. iltihap kurudukça ağrı azalır dedi dişçi. inşallah bir an önce geçer..

Geçmiş olsun cnm inşallah bende cuma iyi haberler alırım..

Ay canım çok sevindim. Maşallah bebişine. Darısı kalp atışlarına inşallah dişinin ağrısı azalır bikaç güne antibiyotik sayesinde merak etme. Devlet hastanesine mi gittin bu arada kadın doğum için?

Çok teşekkür ederim inşallah bir an önce geçer dayanamaz oldum. Evet Görele devlet hastanesine gittim. Çok ilgili davranıyorlar. Eşim gelebilir mi diye de sordum karnından bakarken çağırırız şimdi alttan bakacağım dedi. Ama hiç acımadı bu sefer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…