canım odasında başka hastalarda vardı sormadı vitamin yazdım deyince folikasit dışında birşey diye düşündüm o anda.. eşimde alalım dedi dün aldık ama daha kullanmadım. ikisinden birini kullanacağım zaten cnm sadece içinde iyot olması tedirgin etti zarar verir mi diye..Canım sen devletteki dr a folik asitle devit kullandığını söyledin mi? Kullanmadığını düşünüp yazmıştır belki. Çünkü vitaminin içinde folik asit ve d vitamini varsa sadece onu kullanman gerekiyor gibi görünüyor
Bu durumda aslında benimde görmem gerekiyordu demi..neyse cuma olsun hayrolsun diyelim..benim geç döllenme oldu canım. Hatta doktor bebeği görünce kaç haftalık olduğunu söyleyebilirim demişti. Bugün 6+2 görünüyo dedi. İlkinde 7. Haftanın sonunda duymuştuk. Yani baya değişiyo aslında
İnşallah cnm birde ben 4 de gittim daha bekleyen 15 kişi vardı yaklaşık.. ve diğer doktorun hastası bitmişti.. belki ondan da olabilir..Canım hemen kötü düşünme. Devletteki dr lar çok ayrıntılı bilgi vermiyorlar. Yolundadır inşallah her şey.
canım ben onu kullanıyordum günlük 4 birim ihtiyacımız varmış onda 5 birim var.. doktorum bana günde yarım al demişti yarım alıyordum. sorun olayını bilmiyorum ama dün dr.banu çiftçi nin bir videosunu izledim fazlası zararlı değil demişti..Bazı arkadaşlar folibol yada folbiol kullanıyorum demiş hemen bilgilendirmek istedim. Bende kullanıyordum doktorum hemen bıraktırdı günlük ihtiyacımızın kat kat kat fazlasını içeriyormuş ve bebekte sorun yaratabilirmiş. Sizler yine doktorunuzla görüşürsünüz daha iyi bilgilendirir
canım benim çok karışık ya :) ben ilkinde 7+5te hem bebeği görmüştüm hem kalbini dinlemiştim. Yani bence acele etmeyin hiç belli olmuyoBu durumda aslında benimde görmem gerekiyordu demi..neyse cuma olsun hayrolsun diyelim..
İnşallah herşey yolundadır cnm bende düşük yaşadım küçücükte olsa insan bağlanıyor.. Bizi de haberdar et.. uzanmaya çalış besinlerine dikkat et.. ben ilkinde hiç dinlenmiyordum birde sınav vardı akşamları ona bakıyordum ve hala açılmamış kolilerimizi yerleştiriyordumMerhaba kızlar
Şuan 7+3 günlük hamileyim. SAT 5 nisan.Gecen hafta pazartesi yani 6+5 iken doktora gittim. Gebelik kesemin bir hafta da 3mm büyüdüğünü öğrendim yani 5.22 mm di. Doktor gec döllenme oldugunu söyledi . Bir hafta daha bekleyelim dedim . Yani gebelik kesesi 1 hafta geriden geliyor. Çarşamba günü beta hcg baktırdım 4016 cıktı. Böyle olupta sağlıklı gebelik geçiren varmı ? Haftaya kürtaj olucam en olmadı hayırlısı buymus diyeceğim
kan ı yeni verdim cnm değerler çıkmadı daha 15 güne hepsi çıkacak inşallah. cnm fiyatı 39 du devlet ödemiyormuş zaten hatta eczanede zor bulduk depodan getirttileranladım cnm kan degerlerının durumuna gore takvıye vıtamın yazmıs olabılır bence kullanmalısın belkı sonra değiştırırsın nekadar fıyatı gercı doktor yazmıs receteye
Hoşgeldin canım sağlıkla ilerlesin sürecin inşallahSelam kızlar benıde eklermısın yenı hamıleyım bat 25 mayıs adetten bır gun once ogrendım hamıle olduğumu :):)
İçimi ferah tutmaya çalışıyorum cnm Rabbim bilir en doğrusunucanım benim çok karışık ya :) ben ilkinde 7+5te hem bebeği görmüştüm hem kalbini dinlemiştim. Yani bence acele etmeyin hiç belli olmuyo
Merhaba bizde ilgisizliklerinden hiç memnun değiliz.sevindim canım güzel geçmiş kontrol :) doktorun seni mutlu etmesi önemli bence. İlk hamileliğimde gittiğim doktor o kadar ilgisizdi ki muayenesi 2 dk sürmüyodu. Stres olup gidiyodum resmen. Ama şimdiki doktorum çok ilgili her şeyi acele etmeden açıklıyo resmen mutlu olup çıkıyorum yanından
canım odasında başka hastalarda vardı sormadı vitamin yazdım deyince folikasit dışında birşey diye düşündüm o anda.. eşimde alalım dedi dün aldık ama daha kullanmadım. ikisinden birini kullanacağım zaten cnm sadece içinde iyot olması tedirgin etti zarar verir mi diye..
Anladım canım ılaclara cok zam geldı gercekten pahalı ben hayıt tohumu yada yada hayıt hapı kullanmayı düşünüyorum dogurganlıga iyi gelıyor belkı denerim bu aykan ı yeni verdim cnm değerler çıkmadı daha 15 güne hepsi çıkacak inşallah. cnm fiyatı 39 du devlet ödemiyormuş zaten hatta eczanede zor bulduk depodan getirttiler
Merhaba bizde ilgisizliklerinden hiç memnun değiliz.
Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz hastane ve Dr var mı?
Aynı dertten muzdaribiz ben de düzce de bulamadım maalesef idareten gidiyorum ama doğum düşünemiyorumMerhaba bizde ilgisizliklerinden hiç memnun değiliz.
eşim bunu kullan vitaminde var dedi.. sabahta bir arkadaş folbiolü doktorunun önermediğini söyledi bugün yeni olana geçeyim zaten cuma da randevum var bakalım..Zannetmiyorum canım. Öyle olsa dr vermezdi herhalde.
Hamilelik için mi cnm bende ersağ sayfasında görmüştüm hamile kalmadan önce ama aktarlarda da vardır galiba.. da bitkiseller için dikkatli kullanmak lazım.. keçibuynuzu pekmezi özü gibi birşey almış eşim kahvaltıda falan yiyorduk biz bazen.. o da aklında olsunAnladım canım ılaclara cok zam geldı gercekten pahalı ben hayıt tohumu yada yada hayıt hapı kullanmayı düşünüyorum dogurganlıga iyi gelıyor belkı denerim bu ay
malesef artık İstanbulda değiliz eşimin tayini çıktı ve taşındık ama ben çok doktor değiştirdim sonunda buldum doktorumuMerhaba bizde ilgisizliklerinden hiç memnun değiliz.
Evet canım ama eczaneden almayı dusunuyorum bazı yerler hayıt ozu yada baska bırsey diyip pıyasada kabul gormemıs seyleri hap diye merdiven altı satış yapabılıyorlarHamilelik için mi cnm bende ersağ sayfasında görmüştüm hamile kalmadan önce ama aktarlarda da vardır galiba.. da bitkiseller için dikkatli kullanmak lazım.. keçibuynuzu pekmezi özü gibi birşey almış eşim kahvaltıda falan yiyorduk biz bazen.. o da aklında olsun
eşim bunu kullan vitaminde var dedi.. sabahta bir arkadaş folbiolü doktorunun önermediğini söyledi bugün yeni olana geçeyim zaten cuma da randevum var bakalım..