Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

canım odasında başka hastalarda vardı sormadı vitamin yazdım deyince folikasit dışında birşey diye düşündüm o anda.. eşimde alalım dedi dün aldık ama daha kullanmadım. ikisinden birini kullanacağım zaten cnm sadece içinde iyot olması tedirgin etti zarar verir mi diye..

Bu durumda aslında benimde görmem gerekiyordu demi..neyse cuma olsun hayrolsun diyelim..

Canım hemen kötü düşünme. Devletteki dr lar çok ayrıntılı bilgi vermiyorlar. Yolundadır inşallah her şey.
İnşallah cnm birde ben 4 de gittim daha bekleyen 15 kişi vardı yaklaşık.. ve diğer doktorun hastası bitmişti.. belki ondan da olabilir..

canım ben onu kullanıyordum günlük 4 birim ihtiyacımız varmış onda 5 birim var.. doktorum bana günde yarım al demişti yarım alıyordum. sorun olayını bilmiyorum ama dün dr.banu çiftçi nin bir videosunu izledim fazlası zararlı değil demişti..

İnşallah herşey yolundadır cnm bende düşük yaşadım küçücükte olsa insan bağlanıyor.. Bizi de haberdar et.. uzanmaya çalış besinlerine dikkat et.. ben ilkinde hiç dinlenmiyordum birde sınav vardı akşamları ona bakıyordum ve hala açılmamış kolilerimizi yerleştiriyordum

anladım cnm kan degerlerının durumuna gore takvıye vıtamın yazmıs olabılır bence kullanmalısın belkı sonra değiştırırsın nekadar fıyatı gercı doktor yazmıs receteye
kan ı yeni verdim cnm değerler çıkmadı daha 15 güne hepsi çıkacak inşallah. cnm fiyatı 39 du devlet ödemiyormuş zaten hatta eczanede zor bulduk depodan getirttiler

Son düzenleme:
Merhaba bizde ilgisizliklerinden hiç memnun değiliz.
Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz hastane ve Dr var mı?

Zannetmiyorum canım. Öyle olsa dr vermezdi herhalde.

kan ı yeni verdim cnm değerler çıkmadı daha 15 güne hepsi çıkacak inşallah. cnm fiyatı 39 du devlet ödemiyormuş zaten hatta eczanede zor bulduk depodan getirttiler
Anladım canım ılaclara cok zam geldı gercekten pahalı ben hayıt tohumu yada yada hayıt hapı kullanmayı düşünüyorum dogurganlıga iyi gelıyor belkı denerim bu ay

Merhaba bizde ilgisizliklerinden hiç memnun değiliz.
Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz hastane ve Dr var mı?

Merhaba canım. Devlette diyorsan bilmiyorum ama ben Ümraniye santralde Sibel hanıma gidiyordum. Özel muayenehanesi var. Fiyatı biraz tuzlu ama ilgi süper. Ben Avrupa yakasından kendisine muayene gidiyordum çok memnun olduğum için. Doğumumu da o yaptırdı çamlıca medicanada.

Anladım canım ılaclara cok zam geldı gercekten pahalı ben hayıt tohumu yada yada hayıt hapı kullanmayı düşünüyorum dogurganlıga iyi gelıyor belkı denerim bu ay
Hamilelik için mi cnm bende ersağ sayfasında görmüştüm hamile kalmadan önce ama aktarlarda da vardır galiba.. da bitkiseller için dikkatli kullanmak lazım.. keçibuynuzu pekmezi özü gibi birşey almış eşim kahvaltıda falan yiyorduk biz bazen.. o da aklında olsun

Evet canım ama eczaneden almayı dusunuyorum bazı yerler hayıt ozu yada baska bırsey diyip pıyasada kabul gormemıs seyleri hap diye merdiven altı satış yapabılıyorlar
Keçiboynuzu zaten en bilindiği özellikle erkeklerde sperm kalıtesıni arttırıyor el yapımı bulursam alıcam bazı markalar konsantre gibi sekerlı oluyor
El yapımı üzüm pekmez içiyorum bende arada

eşim bunu kullan vitaminde var dedi.. sabahta bir arkadaş folbiolü doktorunun önermediğini söyledi bugün yeni olana geçeyim zaten cuma da randevum var bakalım..

Dr lar da farklı farklı. Neye göre önermiyorlar pek anlamıyorum. Benim dr um normalde ilk üç ay folik asit kullandırıyordu. Üç aydan sonra vitamin ve kan ilacı. Bakalım şimdiki dr nasıl yapacak. Hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…