ben de folbiol alıyordum yarın al günde demişti özeldeki.. devlete gittim dün oda vitamin yazıyorum dedi.. çıkınca gördüm foliode yazmış içinde folik asit iyot b12 ve d3 var d vitaminim azdı devit 3 kullanıyordum zaten..kararsız kaldım
benim geç döllenme oldu canım. Hatta doktor bebeği görünce kaç haftalık olduğunu söyleyebilirim demişti. Bugün 6+2 görünüyo dedi. İlkinde 7. Haftanın sonunda duymuştuk. Yani baya değişiyo aslındacanım ben özele gitmiştim randevum bu cuma kalp için ama dünde devlete gittim ve kalbi duyarım düşüncesindeydim doktor sadece kesemiz güzel dedi bebek henüz görünmez dedi kalbden bahsetmedi.. o an normal geldi herşey eve gelince kafama takılmaya başladı benimle aynı olup kalbi duyanlar var benimde düşüğüm var ya bu haftayı zor ederim sanırım. İnşallah yolundadır herşey...
amin canım hepimize inşallah :)Gözün aydın canım. Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah
canım ben özele gitmiştim randevum bu cuma kalp için ama dünde devlete gittim ve kalbi duyarım düşüncesindeydim doktor sadece kesemiz güzel dedi bebek henüz görünmez dedi kalbden bahsetmedi.. o an normal geldi herşey eve gelince kafama takılmaya başladı benimle aynı olup kalbi duyanlar var benimde düşüğüm var ya bu haftayı zor ederim sanırım. İnşallah yolundadır herşey...
Bende folbiol kullanıyorum dr sordum devam et dedi biley olsa söylememiydiki bunu önerende sağlık ocağı ve ebelerdi herkese veriyoruz dediBazı arkadaşlar folibol yada folbiol kullanıyorum demiş hemen bilgilendirmek istedim. Bende kullanıyordum doktorum hemen bıraktırdı günlük ihtiyacımızın kat kat kat fazlasını içeriyormuş ve bebekte sorun yaratabilirmiş. Sizler yine doktorunuzla görüşürsünüz daha iyi bilgilendirir
anladım cnm kan degerlerının durumuna gore takvıye vıtamın yazmıs olabılır bence kullanmalısın belkı sonra değiştırırsın nekadar fıyatı gercı doktor yazmıs receteyeben de folbiol alıyordum yarın al günde demişti özeldeki.. devlete gittim dün oda vitamin yazıyorum dedi.. çıkınca gördüm foliode yazmış içinde folik asit iyot b12 ve d3 var d vitaminim azdı devit 3 kullanıyordum zaten..kararsız kaldım
canım bazı folık asıtlerın mg ve ıcındekı ılac sayısı farkedıyorBazı arkadaşlar folibol yada folbiol kullanıyorum demiş hemen bilgilendirmek istedim. Bende kullanıyordum doktorum hemen bıraktırdı günlük ihtiyacımızın kat kat kat fazlasını içeriyormuş ve bebekte sorun yaratabilirmiş. Sizler yine doktorunuzla görüşürsünüz daha iyi bilgilendirir
doktor uygun gorurse hormon vs yapar sende ozele bırdaha gıdersın teyıd alırsın once bıraz kendı halıne dene daha sonra gıdebılırsın doktor daha detaylı yapar cunkı devlettekı doktor denemeye bırakıyor sonra tetkıklerı yapıyorMerhaba kızlar ben ilk hamileliğimde özel doktora gittim, şimdi ne yapacağım konusunda henüz karar vermedim ama ilk iki trimesteri devlette tamamlayabilirim belki. Devlette ikili test yapılıyor mu ücretsiz?
canım ben anlayamadım kusura bakma bu arada hamıleymıssın hayırlı olsun devlet yapıyor ıkılıyı dıye bılıyorumdoktor uygun gorurse hormon vs yapar sende ozele bırdaha gıdersın teyıd alırsın once bıraz kendı halıne dene daha sonra gıdebılırsın doktor daha detaylı yapar cunkı devlettekı doktor denemeye bırakıyor sonra tetkıklerı yapıyor
canım kesinlikle yanlış yönlendirmek istemem ama sata göre 7+6yım fakat ben en başından beri geç döllenme olduğunu biliyodum. Bugün doktor 6+2sin dedi ve yeni gördük bebeği. Bence acele etme ve başka doktora mutlaka görünMerhaba kızlar
Şuan 7+3 günlük hamileyim. SAT 5 nisan.Gecen hafta pazartesi yani 6+5 iken doktora gittim. Gebelik kesemin bir hafta da 3mm büyüdüğünü öğrendim yani 5.22 mm di. Doktor gec döllenme oldugunu söyledi . Bir hafta daha bekleyelim dedim . Yani gebelik kesesi 1 hafta geriden geliyor. Çarşamba günü beta hcg baktırdım 4016 cıktı. Böyle olupta sağlıklı gebelik geçiren varmı ? Haftaya kürtaj olucam en olmadı hayırlısı buymus diyeceğim
Ya inşallah bende görürüm canımcanım kesinlikle yanlış yönlendirmek istemem ama sata göre 7+6yım fakat ben en başından beri geç döllenme olduğunu biliyodum. Bugün doktor 6+2sin dedi ve yeni gördük bebeği. Bence acele etme ve başka doktora mutlaka görün
2 hafta önce gittiğimde kese 5 mm civarındaydı. Ama bugün bebek 5 mm ydi. Ne umutlandırmak ne de yanlış yönlendirmek istemem ama bence mutlaka görün başka doktora. İlk gebeliğimde kürtaj olmak zorunda kaldım. Hatta doktorum demişti başka doktora görün istersen aklında soru işareti kalmasın diye. İnşallah sende görürsün sağlıkla...Ya inşallah bende görürüm canımsenin kese boyutu nedir kaç mm di yanş ? Bende pazartesi gideceğim yazdıklarınız yani başkalarınında böyle olmasına ragmen herseyin yolunda gittiğini görünce bana da umut oluyor inşallah benimde gec döllenmedir
Benimde öyle bakalım hayırlısı inşallah2 hafta önce gittiğimde kese 5 mm civarındaydı. Ama bugün bebek 5 mm ydi. Ne umutlandırmak ne de yanlış yönlendirmek istemem ama bence mutlaka görün başka doktora. İlk gebeliğimde kürtaj olmak zorunda kaldım. Hatta doktorum demişti başka doktora görün istersen aklında soru işareti kalmasın diye. İnşallah sende görürsün sağlıkla...
Peki kürtajdan sonra ne zmaan hamile kaldın canım özel olmassa ben kendimi hep kötüye hazırlıyorumda2 hafta önce gittiğimde kese 5 mm civarındaydı. Ama bugün bebek 5 mm ydi. Ne umutlandırmak ne de yanlış yönlendirmek istemem ama bence mutlaka görün başka doktora. İlk gebeliğimde kürtaj olmak zorunda kaldım. Hatta doktorum demişti başka doktora görün istersen aklında soru işareti kalmasın diye. İnşallah sende görürsün sağlıkla...
kötüyü düşünme ben ilkinde hep kötüyü düşündüm. Ama bu sefer aklıma yine kötü bişey gelirse dua ediyorum hep :) doktorum 3 ay bekle dedi kürtajdan sonra. 3. Ayın sonunda hamile kaldım tekrar çok şükürPeki kürtajdan sonra ne zmaan hamile kaldın canım özel olmassa ben kendimi hep kötüye hazırlıyorumda