- 18 Mayıs 2017
- 1.134
- 2.080
Ben daha aile hekimine haber vermedim cnm devlete gitmediğim için haberleri yok.. yarın belki olur.. ama daha önce 17 haftada mı ne sadece tetenoz aşısı için çağırmışlardı ve bilgi vs vermemişti...
catering şirketinde çalıştığım için kokudan kaçma şansım yokonun için tam gün bulantı çekiyorum bi de mide yanması başladı ikisi birlikte canıma okuyor. dün kontrolüm vardı doktorumla konuştum bu haftalarda yoğun bulantı ve koku hassasiyeti oluyorsa sıkıntısız hamilelik geçirirsin dedi. İnşallah hepimiz için öyle olur. ilaç emedur verdi çalıştığım için ama kullanmamaya çalış dedi. Bir de 8.hafta ile birlikte 10. hafta bitene kadar bulantılar çok daha fazla olurmuş. Ama onuncu haftadan sonra azalmaya başlayıp 12-13.haftalarda da tamamen geçiyormuş :) zaman hızlı geçse iyi olacak :) parfüm kullanan insanlara bile nefretle bakmaya başladım :)
Takibi kim nasıl haber veriyor ki?Baska başlığa da yazmıştım tekrar kan verdim, hcg ne durumda bakalım :) aile hekimligine de kayıt edeceklermis beni onlar da takip edecekmiş.. nasıl olduğunu bilmiyorum ama hoşuma gitti:)
Kızlar sizlerle laboratuvar sırası beklerken bir teyzeyle olan trajikomik konuşmamızı paylasayım;
Teyze: kızım sen ne için bekliyorsun?
Ben: kan vereceğim teyzecim
Teyze: ne için vereceksin?
Ben: hamileyim de yine hamilelik testi vereceğim
Teyze: evlisin di mi kızım (!)
Ben: tabi teyze evliyim
Teyze: vah vah çok genç vermişler seni kızım
Ben: yok teyze 29 yaşındayım
Teyze: yaa. Ee bu yaşa kadar niye evlenmedin? (!)
Ben: 5 senelik evliyim ben
Teyze: demek çocuğun olmadı sorun sende mi kocanda mı?
Yorumsuz
Bilgileri bizimle paylastigin için teşekkür ederim.dün kontrolüm vardı doktorumla konuştum bu haftalarda yoğun bulantı ve koku hassasiyeti oluyorsa sıkıntısız hamilelik geçirirsin dedi. İnşallah hepimiz için öyle olur. ilaç emedur verdi çalıştığım için ama kullanmamaya çalış dedi. Bir de 8.hafta ile birlikte 10. hafta bitene kadar bulantılar çok daha fazla olurmuş. Ama onuncu haftadan sonra azalmaya başlayıp 12-13.haftalarda da tamamen geçiyormuş :) zaman hızlı geçse iyi olacak :) parfüm kullanan insanlara bile nefretle bakmaya başladım :)
kızlar hcg sonucum 932 çıktı
Takibi kim nasıl haber veriyor ki?
Aile hekiminin nasil haberi oluyor?
Koptum ya.
Allah im teyze gerçekten de Alem.
Yani illa vah licak bi açıklık bulma yolunda. Teyze ne ogrenmek istiyorsun , ona göre cevap vereyim , deseydiniz .
Bilgileri bizimle paylastigin için teşekkür ederim.
Demek ki 12. Haftaya kadar bulantılar olacakmış. .sonrada geçermiş. .
İnşaallah bi an önce gider.
Benim istahim yok şuan birşey yiyemiyorum. .
Midem bulanmasin ve bebis e bise olmasın diye bi iki bise yiyorum. Nefes alamıyorum yerken zor bela kalkıyorum. .. :/
Hadi bakalım gözümüz aydın.
İnşaallah bu artışlar böyle böyle artar.
Çok sevindim Canim ,Sağlıklı gebelikler dilerim :)
çok teşekkur ederim canım. aile hekimimin yanına gittim yanında bulunan ebe beni sisteme kayıt etti. 10. haftada gel dedi. ne yapacak bilmiyorum ama giderim. fazladan takip göz çıkarmaz
Merhaba kızlar aranızda bana da yer var mı? :) Bat 27 mayıs. Dün akşam kan testi yaptım. 22 çıktı değerim. Yarın tekrar kan verip muayene olacağım. Umarım hayırla sonuçlanır. Kimseye bi şey söyleyemedim sevinemiyorum da henüz.. ya kimyasalsa diye ama içimden bi ses güzel şeyler söylüyor :) ve insan paylaşma ihtiyacı duyuyormuş :) Dua eder misiniz bana da?
Aminler olsunn :) Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin :) Yarın ola hayr ola :)Haa , tamam. Tabi canım sorun yok.
Gebelik sonrası bile aşı olayları oluyor.
O yüzden iyi olmus:)
Hayırlı olsun.
Evet, insan paylaşma ihtiyacı duyuyor.
Bende belli bir zamana gelene degin kimseyle paylasmak istemiyorum.
Tanıdığın biri hamile olduğunu öğrenir öğrenmez herkese haber vermişti.
Ama kuzum malesef ki düşük yaptı.
Ve çok sarsıldı....
Rabbim hakkımızda herşeyin hayirlisini versin.
Ve yine Rabbim sağlıklı gebelik gecirip sağ salim bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder inşaallah. :/
bazı şeyler mecbur oluyor cnm onları yaparlar.. ama bazı görevliler daha ilgili ailemin evine yakın olanlar ilgili mesela..bana da 10.haftadan sonra gel dediler aslında beni takip edip ne yapacaklar bilmiyorum ama çocuk doğunca faydası olur aşılarda falan diye düşünüyorum
daha önceki kaçtı canımkızlar hcg sonucum 932 çıktı
sanırım devlete gidersek sistemden görebiliyorlar ben haber vermedim devlete ilk yarın gideceğim bakalım haberleri olacak mıTakibi kim nasıl haber veriyor ki?
Aile hekiminin nasil haberi oluyor?
Hadi b:)
ben daha yemedim hiç iyi aklıma getirdin dolapta var hala..kıştan.. meyve yeme özürlüyüm ben.. ama hadislerde yemenin tavsiye edildiğini okumuştum sanırımOcak Annelerine sormuştum.
2 ayrı konu ve ayrı kullanıcılar takip ediyor bu yuzden buraya da sorayım.
Aranızda hamileligin başından beri Ayva yiyen var mi?
Arayip ta bulamayan ... yada bulan :)
Tabiki var hoşgeldin cnm .. bende söylemedim daha kimseye bayrama kadar yolunda giderse söylerim ailelere .. eşim biliyor işdeki 1 arkadas ve kk :)Merhaba kızlar aranızda bana da yer var mı? :) Bat 27 mayıs. Dün akşam kan testi yaptım. 22 çıktı değerim. Yarın tekrar kan verip muayene olacağım. Umarım hayırla sonuçlanır. Kimseye bi şey söyleyemedim sevinemiyorum da henüz.. ya kimyasalsa diye ama içimden bi ses güzel şeyler söylüyor :) ve insan paylaşma ihtiyacı duyuyormuş :) Dua eder misiniz bana da?
Merhaba kızlar aranızda bana da yer var mı? :) Bat 27 mayıs. Dün akşam kan testi yaptım. 22 çıktı değerim. Yarın tekrar kan verip muayene olacağım. Umarım hayırla sonuçlanır. Kimseye bi şey söyleyemedim sevinemiyorum da henüz.. ya kimyasalsa diye ama içimden bi ses güzel şeyler söylüyor :) ve insan paylaşma ihtiyacı duyuyormuş :) Dua eder misiniz bana da?
Sakinleştimm :) Bi arkadaşım vardı o da hcg değeri 30 ken öğrenmişti 2 ay önce aynı doktora gideceğim yarın çok ilgileniyormuş bakalım nasip :)Tabiki var hoşgeldin cnm .. bende söylemedim daha kimseye bayrama kadar yolunda giderse söylerim ailelere .. eşim biliyor işdeki 1 arkadas ve kk :)
inşallah düzenli artar kendini sakin tut dua et. Rabbim hayırlı evlat versin...
Tabiki var hoşgeldin cnm .. bende söylemedim daha kimseye bayrama kadar yolunda giderse söylerim ailelere .. eşim biliyor işdeki 1 arkadas ve kk :)
inşallah düzenli artar kendini sakin tut dua et. Rabbim hayırlı evlat versin...
hoşgeldininşallah sağlıklı bir gebeliktir. Allah tamamına erdirsin. insallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız
bazı şeyler mecbur oluyor cnm onları yaparlar.. ama bazı görevliler daha ilgili ailemin evine yakın olanlar ilgili mesela..
Hoş buldumm :) çok teşekkür ederimm. Amiin hayırlısıyla inşaAllah :)