Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben daha aile hekimine haber vermedim cnm devlete gitmediğim için haberleri yok.. yarın belki olur.. ama daha önce 17 haftada mı ne sadece tetenoz aşısı için çağırmışlardı ve bilgi vs vermemişti...

bana da 10.haftadan sonra gel dediler aslında beni takip edip ne yapacaklar bilmiyorum ama çocuk doğunca faydası olur aşılarda falan diye düşünüyorum

Allah yardım etsin hem hamile olup hem çalışmak zor. ben de bulantı bir gün oldu sadece henüz daha erken galiba benim için. acıkınca açlıktan bulanıyor ama bulantı bile sayılmaz. ben de kokuları eskiye göre daha fazla alıyorum ama ya hamilelikten ya da sigarayı bıraktığım için..

Baska başlığa da yazmıştım tekrar kan verdim, hcg ne durumda bakalım :) aile hekimligine de kayıt edeceklermis beni onlar da takip edecekmiş.. nasıl olduğunu bilmiyorum ama hoşuma gitti:)
Takibi kim nasıl haber veriyor ki?
Aile hekiminin nasil haberi oluyor?

Koptum ya.
Allah im teyze gerçekten de Alem.
Yani illa vah licak bi açıklık bulma yolunda. Teyze ne ogrenmek istiyorsun , ona göre cevap vereyim , deseydiniz .

Bilgileri bizimle paylastigin için teşekkür ederim.
Demek ki 12. Haftaya kadar bulantılar olacakmış. .sonrada geçermiş. .
İnşaallah bi an önce gider.
Benim istahim yok şuan birşey yiyemiyorum. .
Midem bulanmasin ve bebis e bise olmasın diye bi iki bise yiyorum. Nefes alamıyorum yerken zor bela kalkıyorum. .. :/

kızlar hcg sonucum 932 çıktı

Hadi bakalım gözümüz aydın.
İnşaallah bu artışlar böyle böyle artar.
Çok sevindim Canim ,Sağlıklı gebelikler dilerim :)

Ocak Annelerine sormuştum.
2 ayrı konu ve ayrı kullanıcılar takip ediyor bu yuzden buraya da sorayım.

Aranızda hamileligin başından beri Ayva yiyen var mi?
Arayip ta bulamayan ... yada bulan :)

çok teşekkur ederim canım . aile hekimimin yanına gittim yanında bulunan ebe beni sisteme kayıt etti. 10. haftada gel dedi. ne yapacak bilmiyorum ama giderim. fazladan takip göz çıkarmaz

Merhaba kızlar aranızda bana da yer var mı? :) Bat 27 mayıs. Dün akşam kan testi yaptım. 22 çıktı değerim. Yarın tekrar kan verip muayene olacağım. Umarım hayırla sonuçlanır. Kimseye bi şey söyleyemedim sevinemiyorum da henüz.. ya kimyasalsa diye ama içimden bi ses güzel şeyler söylüyor :) ve insan paylaşma ihtiyacı duyuyormuş :) Dua eder misiniz bana da?

çok teşekkur ederim canım . aile hekimimin yanına gittim yanında bulunan ebe beni sisteme kayıt etti. 10. haftada gel dedi. ne yapacak bilmiyorum ama giderim. fazladan takip göz çıkarmaz

Haa , tamam. Tabi canım sorun yok.
Gebelik sonrası bile aşı olayları oluyor.
O yüzden iyi olmus:)

Hayırlı olsun.
Evet, insan paylaşma ihtiyacı duyuyor.
Bende belli bir zamana gelene degin kimseyle paylasmak istemiyorum.
Tanıdığın biri hamile olduğunu öğrenir öğrenmez herkese haber vermişti.
Ama kuzum malesef ki düşük yaptı.
Ve çok sarsıldı....
Rabbim hakkımızda herşeyin hayirlisini versin.
Ve yine Rabbim sağlıklı gebelik gecirip sağ salim bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder inşaallah. :/

Aminler olsunn :) Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin :) Yarın ola hayr ola :)

Ocak Annelerine sormuştum.
2 ayrı konu ve ayrı kullanıcılar takip ediyor bu yuzden buraya da sorayım.

Aranızda hamileligin başından beri Ayva yiyen var mi?
Arayip ta bulamayan ... yada bulan :)
ben daha yemedim hiç iyi aklıma getirdin dolapta var hala..kıştan.. meyve yeme özürlüyüm ben.. ama hadislerde yemenin tavsiye edildiğini okumuştum sanırım

Tabiki var hoşgeldin cnm .. bende söylemedim daha kimseye bayrama kadar yolunda giderse söylerim ailelere .. eşim biliyor işdeki 1 arkadas ve kk :)
inşallah düzenli artar kendini sakin tut dua et. Rabbim hayırlı evlat versin...

hoşgeldin inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Allah tamamına erdirsin. insallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız

Sakinleştimm :) Bi arkadaşım vardı o da hcg değeri 30 ken öğrenmişti 2 ay önce aynı doktora gideceğim yarın çok ilgileniyormuş bakalım nasip :)
Siz keseyi gördünüz mü pekii? Kalbini duydunuz mu? 6 7. Hafta diye biliyorum :)

hoşgeldin inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Allah tamamına erdirsin. insallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız

Hoş buldumm :) çok teşekkür ederimm. Amiin hayırlısıyla inşaAllah :)

bazı şeyler mecbur oluyor cnm onları yaparlar.. ama bazı görevliler daha ilgili ailemin evine yakın olanlar ilgili mesela..

yok çok ilgililer sonuçlarıma iki doktor bir ebe baktı hepsi sevindi. ilk testimi de orada yaptırmıştım beni merak ediyorlarmış zaten sadece orada heyecandan sormayı unuttum. 10.hafta gidince bana ne yapacaklar. ultrason mu tahlil mi? onu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…