Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

civa tonbalığında çok fazla düşük yaptırabilir diye okudum.. ben helal sertifikası olanlardan almaya çalışıyorum tavuk konusunda.. yöresel ürünler satan bir yer var köy tavuğu bulunur yazıyordu oda toplu yetiştiriliyormuş tam köy tavuğu gibi değil.. gurbette olunca burda bulmak zor bana cnm..

Evet canım biz şanslıyız bu konuda

Ben keçiboynuzu pekmezi aldım cnm bazen tahinle karıştırıp 1-2 kaşık alıyorum kahvaltıda tatlı yerine.. pekmezinin tadı güzel bence.. keçiboynuzunu da severim ama sert olunca dişlerim acıyor

pekmezini ben de seviyorum ama önce evdekileri kaynatır suyunu içerim. sonra ben de pekmez alırım. bu arada 5 aydır yaptığım diyet de yalan oldu. her dakika ağzıma bir şeyler atıyorum. sürekli açım valla. yemesem midem bulanıyor. haftaya diyetisyene de gideceğim artık. internette hamilelerde günlük kalsiyum ihtiyacı için et tavuk + 2 bardak yoğurt + 3-4 dilim peynir + 1 yumurta yazıyor. bunları yesem zaten haftada bir kilo alırım ama yemezsem de olmayacak. çocuğum sağlıklı olsun da önemli olmadığını biliyorum ama ben kiloya yatkınım doğuma kadar 30 kilo alırım. şeker tansiyon kolestrol olursa o da bebeğe zararlı.. uzman desteğine ihtiyacım var..

keşke sana gönderebilecek insanlar olsa. ben bulunca köy tavuğu balığı fazla alıp buzluğa atacağım

ya ben su an süt ve süt irunlerini tuketemiyorum midemi fena ediyo. yumurtadan tiksindim.

bende kilo almaya korkuyorum. eşim vardiyalı bir hafta düzenli yumurta yiyorum 1 hafta hiç yemiyorum .. ceviz çiğ badem atıyorum bikaç.. kuru kayısı incir hurma aldım daha düzenli yemiyorum.. ama seviyorum onları yemek sıkıntı değil sadece yoğurt süt tüketemiyorum pek o endişendiriyor beni akşam cnm istemiyor.. gündüz de işde zor.. bugn salep aldım boğazlarımda acıyor tahriş olmuş sütle içeyim diye kalsiyum yerine geçer mi bilmiyorum ama cnm da istemiyor midem dolu gibi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…