civa tonbalığında çok fazla düşük yaptırabilir diye okudum.. ben helal sertifikası olanlardan almaya çalışıyorum tavuk konusunda.. yöresel ürünler satan bir yer var köy tavuğu bulunur yazıyordu oda toplu yetiştiriliyormuş tam köy tavuğu gibi değil.. gurbette olunca burda bulmak zor bana cnm..kızlar arkadaşım hamileyken doktoru market tavuğu yeme demiş. hormonlu olduğu için bebeğin gelişimini geriletiyormuş. köy tavuğu ye demiş.
ben artık köy tavuğu ve yumurtası bulacağım. burası taşra olduğu için bulması zor olmaz sanırım.
bi de deniz balıklarında civa tehlikesi varmış. çok şukur alabalık da çok oluyor buradaki yaylalarda.
_myth_ biz şanslıyız senin için de sorun olmaz sanırım.
kızlar arkadaşım hamileyken doktoru market tavuğu yeme demiş. hormonlu olduğu için bebeğin gelişimini geriletiyormuş. köy tavuğu ye demiş.
ben artık köy tavuğu ve yumurtası bulacağım. burası taşra olduğu için bulması zor olmaz sanırım.
bi de deniz balıklarında civa tehlikesi varmış. çok şukur alabalık da çok oluyor buradaki yaylalarda.
_myth_ biz şanslıyız senin için de sorun olmaz sanırım.
Kalp atışını duydun mu canım günümüz aynıydı seninle...bilgiler icin tesekkurlercerenkar
yarin randevum canim sen duydun mu.Kalp atışını duydun mu canım günümüz aynıydı seninle...
benim özeldeki haftaya cuma 2 hafta sonra gel demişti canım ama yarında bi devlete gideyim diyorumyarin randevum canim sen duydun mu.
Allah sağlıklı bebişler versin inşallah bende açılmadı foto.. bazıları açılıyor bazıları açılmıyor.Sanırım ben de katılıyorum aranıza :)
Çarpı şeklinde mi görünüyor ? Teşekkür ederim :)Allah sağlıklı bebişler versin inşallah bende açılmadı foto.. bazıları açılıyor bazıları açılmıyor.
beni sali cagirmisti. duyulur dedi ama cesaret edemedim. duyamazsak bu seferfr strese girerim diye cumaya aldim randevubenim özeldeki haftaya cuma 2 hafta sonra gel demişti canım ama yarında bi devlete gideyim diyorum
Ben keçiboynuzu pekmezi aldım cnm bazen tahinle karıştırıp 1-2 kaşık alıyorum kahvaltıda tatlı yerine.. pekmezinin tadı güzel bence.. keçiboynuzunu da severim ama sert olunca dişlerim acıyor
civa tonbalığında çok fazla düşük yaptırabilir diye okudum.. ben helal sertifikası olanlardan almaya çalışıyorum tavuk konusunda.. yöresel ürünler satan bir yer var köy tavuğu bulunur yazıyordu oda toplu yetiştiriliyormuş tam köy tavuğu gibi değil.. gurbette olunca burda bulmak zor bana cnm..
ya ben su an süt ve süt irunlerini tuketemiyorum midemi fena ediyo. yumurtadan tiksindim.pekmezini ben de seviyorum ama önce evdekileri kaynatır suyunu içerim. sonra ben de pekmez alırım. bu arada 5 aydır yaptığım diyet de yalan oldu. her dakika ağzıma bir şeyler atıyorum. sürekli açım valla. yemesem midem bulanıyor. haftaya diyetisyene de gideceğim artık. internette hamilelerde günlük kalsiyum ihtiyacı için et tavuk + 2 bardak yoğurt + 3-4 dilim peynir + 1 yumurta yazıyor. bunları yesem zaten haftada bir kilo alırım ama yemezsem de olmayacak. çocuğum sağlıklı olsun da önemli olmadığını biliyorum ama ben kiloya yatkınım doğuma kadar 30 kilo alırım. şeker tansiyon kolestrol olursa o da bebeğe zararlı.. uzman desteğine ihtiyacım var..
yoooo battaniye altindayimBir de ben normale göre daha çok üşüyorum ya tek üşüyen ben miyim acaba...
Sanırım ben de katılıyorum aranıza :)
bende kilo almaya korkuyorum. eşim vardiyalı bir hafta düzenli yumurta yiyorum 1 hafta hiç yemiyorumpekmezini ben de seviyorum ama önce evdekileri kaynatır suyunu içerim. sonra ben de pekmez alırım. bu arada 5 aydır yaptığım diyet de yalan oldu. her dakika ağzıma bir şeyler atıyorum. sürekli açım valla. yemesem midem bulanıyor. haftaya diyetisyene de gideceğim artık. internette hamilelerde günlük kalsiyum ihtiyacı için et tavuk + 2 bardak yoğurt + 3-4 dilim peynir + 1 yumurta yazıyor. bunları yesem zaten haftada bir kilo alırım ama yemezsem de olmayacak. çocuğum sağlıklı olsun da önemli olmadığını biliyorum ama ben kiloya yatkınım doğuma kadar 30 kilo alırım. şeker tansiyon kolestrol olursa o da bebeğe zararlı.. uzman desteğine ihtiyacım var..
H. Buldum :)inşallahh şimdiden hoşgeldin
memleket 12 saat mesafede cnm biraz zor olur kısmet bakalım ben de bayramda gidince yerim artık nasipse.. balık bulmak zor olmaz ama levrek ve çipura ii sanırım bu mevsimdekeşke sana gönderebilecek insanlar olsa. ben bulunca köy tavuğu balığı fazla alıp buzluğa atacağım
aa tek değilim o zaman.. ısıtıcı battaniye.. hatta dün kombiyi açtım o kadar..oda sıcaklığı 22 derece ama üşüyorum kışın üşümüyordumyoooo battaniye altindayim
degisiyo bir yaniyorum bir üşüyorum
altta küçük görünüyor resim büyük ekran gri görünüyor sanırım türünü açmadı bende cnm anlamadım bazı fotoğraflarda açılıyorÇarpı şeklinde mi görünüyor ? Teşekkür ederim :)