- 18 Mayıs 2017
- 1.134
- 2.080
Biz daha pek söylemedik cnm işdeki odamdaki bayan biliyor. oda hamile anlar diye.. shower falan düşünmüyorum ben ya.. eşin öğretmen mi?
Bakalım yarın benim eşim de duycak kalp atışını ne hissedicek ne tepki vericek heralde ilk bakıcağım şey o :) ki çok duygusal bi adam da değildir eşimKalp atışını duyunca eşlerde mutlu oluyor sanırım cnm ben doğuma girer misin dedim şaşırdı emin bir cevap veremedi ağlarım diyor
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sanırım ocak annelerinin başında ilk siz oldunuz :)Mrblar...
Burada da varmis 2018 anneleri ne guzel
Eger ins sonunu gorursek bende ocak ilk hafta dogum gorunuyor.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sanırım ocak annelerinin başında ilk siz oldunuz :)
Mrblar...
Merhaba canım hoşgeldin. Siz kalp atışını duymuşsunuzdur. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza aldığınız günleri de gösterir inşallah.
Hosbuldum canim
Evet duydum ben cok sukur kalp atisini
Darisi duymayanlarin basina ins.
Hepimiz saglicakla alalim bebislerimizi kucagimiza ins.
Anladım cnm Rabbim inşallah bir sıkıntısı olmaz bebeğin ..Dogum yaparken belli bi açılma olması gerekiyormuş. onlar birakmis gitmişler biraz daha acilsin diye ama kontrol etmeyi unutmuslar. çocuk içeride oksijensiz kalmış..
Evet bana sıcak gelmiyor biraz gösteriş barındırdığı için nazarda çeker diye düşünüyorum. Bir de ona harcayacağım enerjimi kendime ve bebeğime ayırayım diyorum...Ben de düşünmüyorum gereksiz bence.. eşim öğretim görevlisi..
Bize de yaz bakalım tepkisini ve bebişin durumunu ben yarın devlete gideceğim ama duyulur mu bilmiyorumBakalım yarın benim eşim de duycak kalp atışını ne hissedicek ne tepki vericek heralde ilk bakıcağım şey o :) ki çok duygusal bi adam da değildir eşim
Hoşgeldin cnm inşallah hepimiz sağlıkla meleklerimize kavuşuruzMrblar...
Suni sancı normalden daha mı çok acı veriyor.. herşeyi merak ediyorumAmin cumlemiz saglicakla alalim ins.
Tabi surpriz yapmazsa
Oglum gelmek bilmiyordu suniyle dogdu
Suni sancı normalden daha mı çok acı veriyor.. herşeyi merak ediyorum
Anladım cnm Rabbim kolaylaştırsın hepimize.. normal doğum yaptın o zamanBenim kendi sancim hic olmadi ki normal sancinin nasil oldugunu bilmiyorum 10 gun daha beklemek istemedim bastilar suniyi bende istedim zorladi ama dayaniliyor allah veriyor dayanma gucunu
Evet normal oldu cok sukur drumda bu konuda cok inatciydi baska dra kalsa sezaryen yapmistiAnladım cnm Rabbim kolaylaştırsın hepimize.. normal doğum yaptın o zaman
Evet bana sıcak gelmiyor biraz gösteriş barındırdığı için nazarda çeker diye düşünüyorum. Bir de ona harcayacağım enerjimi kendime ve bebeğime ayırayım diyorum...