Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Baska başlığa da yazmıştım tekrar kan verdim, hcg ne durumda bakalım :) aile hekimligine de kayıt edeceklermis beni onlar da takip edecekmiş.. nasıl olduğunu bilmiyorum ama hoşuma gitti:)
Ben daha aile hekimine haber vermedim cnm devlete gitmediğim için haberleri yok.. yarın belki olur.. ama daha önce 17 haftada mı ne sadece tetenoz aşısı için çağırmışlardı ve bilgi vs vermemişti...

Kızlar sizlerle laboratuvar sırası beklerken bir teyzeyle olan trajikomik konuşmamızı paylasayım;

Teyze: kızım sen ne için bekliyorsun?
Ben: kan vereceğim teyzecim
Teyze: ne için vereceksin?
Ben: hamileyim de yine hamilelik testi vereceğim
Teyze: evlisin di mi kızım (!)
Ben: tabi teyze evliyim
Teyze: vah vah çok genç vermişler seni kızım
Ben: yok teyze 29 yaşındayım
Teyze: yaa. Ee bu yaşa kadar niye evlenmedin? (!)
Ben: 5 senelik evliyim ben
Teyze: demek çocuğun olmadı sorun sende mi kocanda mı?

Yorumsuz
:)))) Teyze ne desen vahlanacakmış canım .. sonucu bize de yaz en son kaç çıkmıştı

Suni sancı normalden daha mı çok acı veriyor.. herşeyi merak ediyorum

Suni sancı normal sancıdan daha çok acı vermiyor canım. Sadece sancının sıklığını arttırıp açılmayı sağlıyor. Kendi sancın 10 dk da bir geliyor mesela. 10 dk dinleniyorsun. Ama suni sancı dk da bir sancı gelmesini sağlıyor. Bu da biraz dayanılması zor bişey ama normal doğum harika bişey. Çok tavsiye ederim :)

Kızlar sizlerle laboratuvar sırası beklerken bir teyzeyle olan trajikomik konuşmamızı paylasayım;

Teyze: kızım sen ne için bekliyorsun?
Ben: kan vereceğim teyzecim
Teyze: ne için vereceksin?
Ben: hamileyim de yine hamilelik testi vereceğim
Teyze: evlisin di mi kızım (!)
Ben: tabi teyze evliyim
Teyze: vah vah çok genç vermişler seni kızım
Ben: yok teyze 29 yaşındayım
Teyze: yaa. Ee bu yaşa kadar niye evlenmedin? (!)
Ben: 5 senelik evliyim ben
Teyze: demek çocuğun olmadı sorun sende mi kocanda mı?

Yorumsuz

Teyzeler bi alem zaten :)

yemek vardı cnm istemedi makarna yapayım dedim cnm bir kaşıkt akıyma koydum sosa birden koktu eşim yaptı :KK43:

Şimdilik o kadar kötü değilim. Olmam da inşallah. İki çocukla çok zor olur. Yorgunluk ve halsizlik oluyor çok fazla ama yine de oturamıyorum. Biri dursa öbürü bişey istiyor. Zaten oturduğum anda kızım emmeye geliyor. Allah yardımcımız olsun yani.

Şimdilik o kadar kötü değilim. Olmam da inşallah. İki çocukla çok zor olur. Yorgunluk ve halsizlik oluyor çok fazla ama yine de oturamıyorum. Biri dursa öbürü bişey istiyor. Zaten oturduğum anda kızım emmeye geliyor. Allah yardımcımız olsun yani.
canım hamile değil misin kızını neden emziriyorsun

ben yemek isinden elimi cektim. esim ilgileniyor. kendi ya yapiyo ya kv.ye diyo.ama bulantilarim tavan yapmis durumda. sen naptin canim kalp atimina gittin mi.
özeldeki doktordan haftaya cuma idi cnm 2 hafta sonra gel demişti çarşamba oluyordu garanti olsun diye cumaya aldım. ama bu cuma da ilk defa devletten aldım ona gideceğim.. orda görürsem özele gitmesem mi diyorum. özel normalde kalp atımından sonra sorun yoksa ne kadar sonra çağırıyor biliyor musun sana ne dedi

canım hamile değil misin kızını neden emziriyorsun

Hamilelikte de emzirilebiliyor canım. Düşük tehlikesi yoksa eğer. Şu an tehlike var mı yok mu bilmiyorum. İnşallah yoktur. Kızımı şu an memeden ayırmam imkansız. Azaltmaya uğraşıyorum pek başarılı olamasam da :KK43:

catering şirketinde çalıştığım için kokudan kaçma şansım yok :KK43: onun için tam gün bulantı çekiyorum bi de mide yanması başladı ikisi birlikte canıma okuyor. dün kontrolüm vardı doktorumla konuştum bu haftalarda yoğun bulantı ve koku hassasiyeti oluyorsa sıkıntısız hamilelik geçirirsin dedi. İnşallah hepimiz için öyle olur. ilaç emedur verdi çalıştığım için ama kullanmamaya çalış dedi. Bir de 8.hafta ile birlikte 10. hafta bitene kadar bulantılar çok daha fazla olurmuş. Ama onuncu haftadan sonra azalmaya başlayıp 12-13.haftalarda da tamamen geçiyormuş :) zaman hızlı geçse iyi olacak :) parfüm kullanan insanlara bile nefretle bakmaya başladım :)

Hamilelikte de emzirilebiliyor canım. Düşük tehlikesi yoksa eğer. Şu an tehlike var mı yok mu bilmiyorum. İnşallah yoktur. Kızımı şu an memeden ayırmam imkansız. Azaltmaya uğraşıyorum pek başarılı olamasam da :KK43:
canım emen bebek için zararlı diye biliyorum hatta ergenlik dönemlerinde falan çıkıyor etkileri diye okumuştum dinen de uygun olmayabilir bir araştır istersen...

catering şirketinde çalıştığım için kokudan kaçma şansım yok :KK43: onun için tam gün bulantı çekiyorum bi de mide yanması başladı ikisi birlikte canıma okuyor. dün kontrolüm vardı doktorumla konuştum bu haftalarda yoğun bulantı ve koku hassasiyeti oluyorsa sıkıntısız hamilelik geçirirsin dedi. İnşallah hepimiz için öyle olur. ilaç emedur verdi çalıştığım için ama kullanmamaya çalış dedi. Bir de 8.hafta ile birlikte 10. hafta bitene kadar bulantılar çok daha fazla olurmuş. Ama onuncu haftadan sonra azalmaya başlayıp 12-13.haftalarda da tamamen geçiyormuş :) zaman hızlı geçse iyi olacak :) parfüm kullanan insanlara bile nefretle bakmaya başladım :)
bende kokulara karşı hassaslaştım cnm yemeklerde de iştahsızlık var cnm çekmeyebiliyor iyice acıkıncada bulanıyor garip ..sağlıklı olsunlarda.. uyku hali de var dün sabah yüzümü yıkamak isterken alnımı musluğa çarptım..

X