- 24 Mayıs 2017
- 100
- 214
Evet ya Normal insanlar adeti geçince test yapar psikopat mıyım neyim 4 gün önceden koşturdum :) Şimdi de finallerim var 3 gün sonra mezun olacağım ama zerre çalışamıyorum. Ne değişik duygularmış bunlar :)sen de benim gibi erken öğrenmişsin. ben 16.38 hcg ile öğrendim. sana da 3 haftalık diyebilirler. bana ultrasonla bile bakmadı doktor. iki hafta sonra gel kese ancak görünür o zaman demişti.
SINAVLARI ÇOK STRES YAPMA CNM SAKİN OL BENDE SINAVA hazırlanırken düşük yapmıştım nedense sakin olamadımEvet ya Normal insanlar adeti geçince test yapar psikopat mıyım neyim 4 gün önceden koşturdum :) Şimdi de finallerim var 3 gün sonra mezun olacağım ama zerre çalışamıyorum. Ne değişik duygularmış bunlar :)
Evet ya Normal insanlar adeti geçince test yapar psikopat mıyım neyim 4 gün önceden koşturdum :) Şimdi de finallerim var 3 gün sonra mezun olacağım ama zerre çalışamıyorum. Ne değişik duygularmış bunlar :)
SINAVLARI ÇOK STRES YAPMA CNM SAKİN OL BENDE SINAVA hazırlanırken düşük yapmıştım nedense sakin olamadım
benim de sınavlarıma bir hafta kaldı. hiç bakamıyorum ama zaten aöf bi şekilde biter.beklemek çok zor. bi de insan korkuyor acaba değerim düştü mü diye o yüzden bugün test yaptırdım tekrar. benim adetimi 10 gün geçmişti ama ben geç yumurtlamışım
Hurma, emziren kadınlar için de çok faydalı bir meyvedir,hurma, emziren annelerin de sütünü artırıyor.
Keçi boynuzu ;Çocuklar ve hamile bayanlar için faydalıdır
Potasyum, kalsiyum, fosfor, magnezyum, demir, bakır, çinko içerir
Ya bölümüm epey zorladı beni okul+ evlilik bunalttı. İnşAllah atlatırım.. Kafam rahat eder. Stres yapmamaya çalışıyorum ama işte elimde olmuyor. Yarın değerim artmış olursa biraz daha rahat olurum :)
İlahiyat. Son 3.sınıfta evlendim geldim gurbet ellere.. Sonra gelsin bunalımlar :))hangi bölümdü? biz kadınız her zaman stresliyiz ona çözüm yok
canım emen bebek için zararlı diye biliyorum hatta ergenlik dönemlerinde falan çıkıyor etkileri diye okumuştum dinen de uygun olmayabilir bir araştır istersen...
İlahiyat. Son 3.sınıfta evlendim geldim gurbet ellere.. Sonra gelsin bunalımlar :))
İlahiyat. Son 3.sınıfta evlendim geldim gurbet ellere.. Sonra gelsin bunalımlar :))
Rica ederim cnm bana da bir arkadaş yollamış paylaşayım dedim ilgisini çeken olur...bilgiler icin tesekkurlercerenkar
Ben keçiboynuzu pekmezi aldım cnm bazen tahinle karıştırıp 1-2 kaşık alıyorum kahvaltıda tatlı yerine.. pekmezinin tadı güzel bence.. keçiboynuzunu da severim ama sert olunca dişlerim acıyorben eşim için keçiboynuzu almıştım. yumurtlama dönemim bittikten sonra ağzına sürmedi. evde bir sürü var. ben kokusunu ve tadını hiç sevmiyorum. kaynatıp suyunu içsem işe yarar mı acaba?
Hangi ildesin cnm ben de gurbetteim üniversitenin olduğu ilden evlendin sanırımİlahiyat. Son 3.sınıfta evlendim geldim gurbet ellere.. Sonra gelsin bunalımlar :))
ilahiyat zormuş duyuyorum hep. hayırlısı olsun. senin o bunalımlarını ben de çok yaşadım ama şimdi tatlı anılar oldular. ne kadar zorsa o kadar değerli. herşeyden önemlisi sağlık ve huzur. insallah ikisine de sahip olursunuz.
Ben de oğluma hamileyken aöf ilahiyat bitirdim. Karnım burnumda çok sınava girdim. Hatta lohusayken bile. Rahat olmaya çalış. Allah yardım ediyor. Hoşgeldin bu arada :)