- 18 Mayıs 2017
- 1.134
- 2.080
Gunaydin.kizlar. simdiden cinsiyet konusulmaya başlanmış.
Amin canım. Neden olmasın buluşuruz belki de :) canım bizim kadın doğumcu bi akrabamız var. İlk ona gitmeyi düşünüyorum. Medical park karadeniz hastanesinde galiba. Tam bilmiyorum ben de. Trabzona gitmeden birkaç gün önce annemlere randevu aldırmayı düşünüyorum. Dr un adı Hülya Çiçek. Belki duymuşsundur.
Muayenesi olan bir doktorda arkadaşa özel yerine devlette yapılanlar daha doğru sonucu verdiğini düşünüyorum demiş...Çok doğru ben de tam tersini düşünmüştüm tahlilleri özel de yaptırırım diye. Devlette çok uzun sürüyo sonuç almak.. en azından burda böyle..
Boşver canım ilgili olsunlar zaten duygusalız benim kide evde destek olmaya çalışıyor arada oturttup dinlendirttiriyo ben bazen bitsin oturayım istiyorum o ara verdiriyo.. yardım ediyo sağolsun..Benim eşim gelirim diyo ama kesin bayılır :) eşim o kadar meraklı ki kese için kalp atışı için gün sayıyor şimdiden bu kadar ilgi.. kiskanmaya başladım :)
bence devlette de tamam yoğunluk var ama tek tek alsa daha iyi insan sorularını soramıyor hem eşlerde kolay girerdi.. sonuçta ilk zamanlar çok zaman ayırmıyorlar bize...Evet , bebis büyüyor. Aslında ultrasyon görüntüsünü eklemek istedim ama hata verdi. Ekleyemedim. Bugün tekrar deneyeyim. Sıpa uzaylı moduna girmiş.
Deniz atı gibi duruyordu. :)
Aminn , inşaallah ya. Bende şu cinsiyet olayina gelmek istiyorum. Çok merak ediyorum ya minnosumu. ^_^
Tabi herseyden önce saglik.
Sağlıklı olsunlardaa gerisi dert değil.
Evet , ya.
O saçmalık....
Bende ilk muayene oluşumda 3 kisi girmiştik.
2 kisi oturduk.
3. Kişi ultrasyon a girdi.
Sonra 3. Kişi çıktı. 2. Kişi ultrasyon a girdi.
O da çıktı beni aldı.
Ben çıktığımda yine sira vardı 3 kişilik. .
Geçen gittiğimde ise bayağı içerde hasta vardı ya...
Ben randevu saatini karistirmisim.
3 te sanıyordum. 2.50 de imis.
İçerde beklemek zorunda kaldım.
En son muayene olacak kişi bendim.
Ve içerde çok uzun bir süre bekledim.
Eşleri de almıyorlar ıceri.
Ozele gitmedim suan icin gitmeyi düşünmüyorum. İleri safhalarda gidebilirim...
Ya sonuçta perde arkasında oluyor.
Ve zaten aynı anda 2 kişiye bakılmıyor.
Tek tek bakılıyor ultrasyon a.
Bencede eşler alınmalı.
Örneğin 3 kisi odada iseniz.
Ultrasyon da kalkan kişi doktorla görüşür.
Sizin ultrasyon sıranız geldiğinde eşinizi cagirirsiniz.
Birlikte o anın heycanini yaşar cikarsinz.^_^
Ama neden böyle birşey yapmazlar anlamam..
Sonuçta eşi yani..
Esi olmasa anlarım daa..
Gönlünden ne geçiyor canım... bir hissin var mıOyyyh, benim bebeğim 4gr mı olmuş.
Olurum ona bennn minnosumm yaaa ^_^
Benimkinin cinsiyet olusma haftasına yaklasiyormus. Minnosum anneye sürpriz yapacak. Gönlümden geçen olur mu ki oyy ^_^
Günaydın canım sanırım hepimiz içten içten merak ediyoruz... Bulantıların nasıl beni de kokular ve yolculuk zorluyor bazen diş fırçalamak bile işkence oluyor..Gunaydin.kizlar. simdiden cinsiyet konusulmaya başlanmış.
hım doktor yumurtlama olmadı sanarken sen hamile mi kaldın canımBenimki o şekilde 6 haftadan büyük oluyo ama geç yumurtlama oldu adete yakın hamile kalmışım. Çünkü adetin 21. Günü doktor yumurtlama olmamis problemin var adetin 2. Gunu ilac tedavisine baslayacagiz dedi. Adetimi bir hafta gecince hcg 16 idi sonra yükseldi. Doktor da bişey demedi. Ultrasonda bakınca ortaya çıkar herhalde...
Ay içim kötü oldu doğumda mı unutmuşlarYok duymamıştım sadece imperial de dilek hanımı duymuştum. Hülya hanima giderim önce o zaman. Doktorları araştırıp denemeden güven olmuyor. Benim eltim geçen sene özel hastaneden atıldı ebe h emsireydi bi kadincagizi unutmuşlar bebeğinin beynine oksijen gitmemiş. Eltim atıldı ama o doktor hala orada bilmeyenbir sürü kişi hala ona gidiyor. Özele güvenmiyorum valla. Korkuyorum.
Evet ultrason net bişey söyler diye düşünüyorum bende. Benimde aynı adete yakın diye düşünüyorum hamile kalmam. Çünkü hamile olduğumu öğrenmeden 5 gün önce bazı hormonlarım yüksekti benim doktor kontrolüne gitmiştim özel bi klinikte, bi tane büyük yumurtan var ama çatlamamışta olabilir demişti. Tabi ilaç tedavisiyle beraber aşılamaya başlıcaktık aslında ama meğerse ben o sırada hamileymişim. Muhtemelen çok Yeniydi ondan anlaşılmadı. O yüzden benim ki henüz yenidir diye düşünüyorumBenimki o şekilde 6 haftadan büyük oluyo ama geç yumurtlama oldu adete yakın hamile kalmışım. Çünkü adetin 21. Günü doktor yumurtlama olmamis problemin var adetin 2. Gunu ilac tedavisine baslayacagiz dedi. Adetimi bir hafta gecince hcg 16 idi sonra yükseldi. Doktor da bişey demedi. Ultrasonda bakınca ortaya çıkar herhalde...
bugun daha iyiyim canim ya. geniz akinyim var. cuma gunu olmazsa virde kbb.ye gideyim diyorum. o beni mahvediyo. faranjite çevirecek diye de aklım gidiyo.Günaydın canım sanırım hepimiz içten içten merak ediyoruz... Bulantıların nasıl beni de kokular ve yolculuk zorluyor bazen diş fırçalamak bile işkence oluyor..
Yok duymamıştım sadece imperial de dilek hanımı duymuştum. Hülya hanima giderim önce o zaman. Doktorları araştırıp denemeden güven olmuyor. Benim eltim geçen sene özel hastaneden atıldı ebe h emsireydi bi kadincagizi unutmuşlar bebeğinin beynine oksijen gitmemiş. Eltim atıldı ama o doktor hala orada bilmeyenbir sürü kişi hala ona gidiyor. Özele güvenmiyorum valla. Korkuyorum.
Bnezer bir durum bende de var tam akıntı değilde gece üşütüyorum sanırım hatta bugün uyandığımda açıktım eşim sağolsun.. boğazım acıyordu tuzlu gargara yaptım az rahatlattı ama yinede var.. eskiden farenjit için bala bol toz zencefil koyar macun kıvamında yapar arada 1 kaşık alırdım iyi gelirdi ama hamilelikte zararı varmı bilmiyorum senin hastane evin yanındaydı doktora bi sorup deneyebilirsin canım zarar vermiyorsa..bugun daha iyiyim canim ya. geniz akinyim var. cuma gunu olmazsa virde kbb.ye gideyim diyorum. o beni mahvediyo. faranjite çevirecek diye de aklım gidiyo.
Kesinlikle katılıyorum derdimiz şımartılmak değil de hamilelikte daha hassas oluyoruz doğru bilgi ve ilgi ile rahatlatılıp sürece hazırlanmakÖzel de olsa devlet de olsa Allah işini iyi yapan insanlarla karşılaştırsın. Zor valla.
hım doktor yumurtlama olmadı sanarken sen hamile mi kaldın canım
Ay içim kötü oldu doğumda mı unutmuşlar
Boşver canım ilgili olsunlar zaten duygusalız benim kide evde destek olmaya çalışıyor arada oturttup dinlendirttiriyo ben bazen bitsin oturayım istiyorum o ara verdiriyo.. yardım ediyo sağolsun..
Ay ne rahatlık hiç mi vicdan azabı çekmiyor çok kötü oldum cnm özel hastaneler in malzeme vs hiçbir zaman devlet kadar yeterli değil ama az sayıda hasta diye gidiyoruz.. hangi aşamada kadını unutmuşlar onu hala anlamadım..Evet üstelik o kadın hala böyle bişey olduğunu bilmiyor. Elti m sigara keyfi yaparken bunları anlatiyo bide faceden kadının profilini gösteriyor.Ilerde ya kekeler ya kör olur diyor. O kadar ağladım ki anlatamam. Zaten hiç sevmiyordum hep nefret ettim. Özel hastanelerden korkmami gerektirecek çok şey dinledim. Tabi her yerde olabilir böyle seyler ama insan korkuyor.
Biz daha pek söylemedik cnm işdeki odamdaki bayan biliyor. oda hamile anlar diye.. shower falan düşünmüyorum ben ya.. eşin öğretmen mi?Aynen sağolsun benim eşim de cok yardım ediyor ama sevinci o kadar abartılı ki. Az önce pazara çıktık herkes beni kutluyor. Burasi kucuk yer esimi de herkes taniyor.. taksicisinden pazarcisina herkese söylemiş. Koca koca adamlar bebek ne kadar oldu diyor. Utançtan sinirden kizarmışım eşim masum masum aşkım yüzün kızarmış gel hastaneye gidelim diyor bi de . Daha ultrasonda bile görünmüyor bebek, dün aksam esimin iş arkadasi aradi showerı bizim okulda yapacagiz dariliriz valla diyo. strese girdim valla..
Ay ne rahatlık hiç mi vicdan azabı çekmiyor çok kötü oldum cnm özel hastaneler in malzeme vs hiçbir zaman devlet kadar yeterli değil ama az sayıda hasta diye gidiyoruz.. hangi aşamada kadını unutmuşlar onu hala anlamadım..