Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Yok duymamıştım sadece imperial de dilek hanımı duymuştum. Hülya hanima giderim önce o zaman. Doktorları araştırıp denemeden güven olmuyor. Benim eltim geçen sene özel hastaneden atıldı ebe h emsireydi bi kadincagizi unutmuşlar bebeğinin beynine oksijen gitmemiş. Eltim atıldı ama o doktor hala orada bilmeyenbir sürü kişi hala ona gidiyor. Özele güvenmiyorum valla. Korkuyorum.

Benim eşim gelirim diyo ama kesin bayılır :) eşim o kadar meraklı ki kese için kalp atışı için gün sayıyor şimdiden bu kadar ilgi.. kiskanmaya başladım :)
Boşver canım ilgili olsunlar zaten duygusalız benim kide evde destek olmaya çalışıyor arada oturttup dinlendirttiriyo ben bazen bitsin oturayım istiyorum o ara verdiriyo.. yardım ediyo sağolsun..

bence devlette de tamam yoğunluk var ama tek tek alsa daha iyi insan sorularını soramıyor hem eşlerde kolay girerdi.. sonuçta ilk zamanlar çok zaman ayırmıyorlar bize...

Oyyyh, benim bebeğim 4gr mı olmuş.
Olurum ona bennn minnosumm yaaa ^_^
Benimkinin cinsiyet olusma haftasına yaklasiyormus. Minnosum anneye sürpriz yapacak. Gönlümden geçen olur mu ki oyy ^_^
Gönlünden ne geçiyor canım... bir hissin var mı

hım doktor yumurtlama olmadı sanarken sen hamile mi kaldın canım

Ay içim kötü oldu doğumda mı unutmuşlar

Evet ultrason net bişey söyler diye düşünüyorum bende. Benimde aynı adete yakın diye düşünüyorum hamile kalmam. Çünkü hamile olduğumu öğrenmeden 5 gün önce bazı hormonlarım yüksekti benim doktor kontrolüne gitmiştim özel bi klinikte, bi tane büyük yumurtan var ama çatlamamışta olabilir demişti. Tabi ilaç tedavisiyle beraber aşılamaya başlıcaktık aslında ama meğerse ben o sırada hamileymişim. Muhtemelen çok Yeniydi ondan anlaşılmadı. O yüzden benim ki henüz yenidir diye düşünüyorum

Günaydın canım sanırım hepimiz içten içten merak ediyoruz... Bulantıların nasıl beni de kokular ve yolculuk zorluyor bazen diş fırçalamak bile işkence oluyor..
bugun daha iyiyim canim ya. geniz akinyim var. cuma gunu olmazsa virde kbb.ye gideyim diyorum. o beni mahvediyo. faranjite çevirecek diye de aklım gidiyo.

Özel de olsa devlet de olsa Allah işini iyi yapan insanlarla karşılaştırsın. Zor valla.

bugun daha iyiyim canim ya. geniz akinyim var. cuma gunu olmazsa virde kbb.ye gideyim diyorum. o beni mahvediyo. faranjite çevirecek diye de aklım gidiyo.
Bnezer bir durum bende de var tam akıntı değilde gece üşütüyorum sanırım hatta bugün uyandığımda açıktım eşim sağolsun.. boğazım acıyordu tuzlu gargara yaptım az rahatlattı ama yinede var.. eskiden farenjit için bala bol toz zencefil koyar macun kıvamında yapar arada 1 kaşık alırdım iyi gelirdi ama hamilelikte zararı varmı bilmiyorum senin hastane evin yanındaydı doktora bi sorup deneyebilirsin canım zarar vermiyorsa..

Özel de olsa devlet de olsa Allah işini iyi yapan insanlarla karşılaştırsın. Zor valla.
Kesinlikle katılıyorum derdimiz şımartılmak değil de hamilelikte daha hassas oluyoruz doğru bilgi ve ilgi ile rahatlatılıp sürece hazırlanmak

Ay içim kötü oldu doğumda mı unutmuşlar

Evet üstelik o kadın hala böyle bişey olduğunu bilmiyor. Elti m sigara keyfi yaparken bunları anlatiyo bide faceden kadının profilini gösteriyor.Ilerde ya kekeler ya kör olur diyor. O kadar ağladım ki anlatamam. Zaten hiç sevmiyordum hep nefret ettim. Özel hastanelerden korkmami gerektirecek çok şey dinledim. Tabi her yerde olabilir böyle seyler ama insan korkuyor.

Boşver canım ilgili olsunlar zaten duygusalız benim kide evde destek olmaya çalışıyor arada oturttup dinlendirttiriyo ben bazen bitsin oturayım istiyorum o ara verdiriyo.. yardım ediyo sağolsun..

Aynen sağolsun benim eşim de cok yardım ediyor ama sevinci o kadar abartılı ki. Az önce pazara çıktık herkes beni kutluyor. Burasi kucuk yer esimi de herkes taniyor.. taksicisinden pazarcisina herkese söylemiş. Koca koca adamlar bebek ne kadar oldu diyor. Utançtan sinirden kizarmışım eşim masum masum aşkım yüzün kızarmış gel hastaneye gidelim diyor bi de . Daha ultrasonda bile görünmüyor bebek, dün aksam esimin iş arkadasi aradi showerı bizim okulda yapacagiz dariliriz valla diyo. strese girdim valla..

Ay ne rahatlık hiç mi vicdan azabı çekmiyor çok kötü oldum cnm özel hastaneler in malzeme vs hiçbir zaman devlet kadar yeterli değil ama az sayıda hasta diye gidiyoruz.. hangi aşamada kadını unutmuşlar onu hala anlamadım..

Biz daha pek söylemedik cnm işdeki odamdaki bayan biliyor. oda hamile anlar diye.. shower falan düşünmüyorum ben ya.. eşin öğretmen mi?

Dogum yaparken belli bi açılma olması gerekiyormuş. onlar birakmis gitmişler biraz daha acilsin diye ama kontrol etmeyi unutmuslar. çocuk içeride oksijensiz kalmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…