- 18 Mayıs 2017
- 1.134
- 2.080
Hoşbulduk canım. Muhtemelen benim de haftaya değerler o civarda bişey olucak. Ondan sonraki hafta da kısmetse artık kalp atışı
Kaç haftalık olduğunu sat den mi hesapladin yoksa doktor mu dedi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk canım. Muhtemelen benim de haftaya değerler o civarda bişey olucak. Ondan sonraki hafta da kısmetse artık kalp atışı
Hayırlısı olsun ınş. Bakalım şansımı deneyeceğim bu doktor iki kisi alıyor ve ultrason yan odada iki hasta pek karsilasmiyor .. izin verirse harika olur. Yoksa eşim o gün beni ozele sürükler. Bize en yakın özel hastane 1 saat uzakta trabzonda
Nerde oturuyorsun canım sen?
Giresunun ilcesinde oturuyorum trabzon la sınır ama merkezine uzak tabi. Eşimin görevi nedeniyle iki senedir buradayız burayi seviyorum ama bazı şeylerden mahrum kalıyoruz
Kalp atışını duyunca eşlerde mutlu oluyor sanırım cnm ben doğuma girer misin dedim şaşırdı emin bir cevap veremedi ağlarım diyorHayırlısı olsun ınş. Bakalım şansımı deneyeceğim bu doktor iki kisi alıyor ve ultrason yan odada iki hasta pek karsilasmiyor .. izin verirse harika olur. Yoksa eşim o gün beni ozele sürükler. Bize en yakın özel hastane 1 saat uzakta trabzonda
Küçük yerler doktor anlamında zor oluyor cnm hele de hamilelikte ben ilde olduğum halde ilgili ve bilgili denk gelemedim araştırmalarımda tüm hamilelerde dertli aynı konudanEynesilde misin? Ben de Trabzonda oturuyorum. Akçaabatın köyünde. Aslında İstanbuldaydım. Eşim yurtdışıda çalışmaya başlayınca Trabzona annemlerin yanına taşındım. İki çocukla köyde yaşamak da baya zor. Hele de İstanbuldan sonra
Eynesilde misin? Ben de Trabzonda oturuyorum. Akçaabatın köyünde. Aslında İstanbuldaydım. Eşim yurtdışıda çalışmaya başlayınca Trabzona annemlerin yanına taşındım. İki çocukla köyde yaşamak da baya zor. Hele de İstanbuldan sonra
Kalp atışını duyunca eşlerde mutlu oluyor sanırım cnm ben doğuma girer misin dedim şaşırdı emin bir cevap veremedi ağlarım diyor
Doktor bişey söylemedi ama bi önceki regl gününün başlangıcı itibariyle sayıyorlar zaten günü. Geçen ay 18 Nisan da olmuştu o yüzden 4+5 diye düşünüyorumKaç haftalık olduğunu sat den mi hesapladin yoksa doktor mu dedi..
Benim tabi görümcem yardımcı olduğu için sıra falan hiç beklemiyoruz, o barkodumu falan hazırlıyor ben gidip sadece kan veriyorum. Diğer türlü devlette bekleme işleri çok zor tabi çok sıra oluyorÇok doğru ben de tam tersini düşünmüştüm tahlilleri özel de yaptırırım diye. Devlette çok uzun sürüyo sonuç almak.. en azından burda böyle..
Küçük yerler doktor anlamında zor oluyor cnm hele de hamilelikte ben ilde olduğum halde ilgili ve bilgili denk gelemedim araştırmalarımda tüm hamilelerde dertli aynı konudan
Ayy evet eynesilde oturuyorum canım yakınmışız belki bulusuruz :) Ben de evlenene kadar istanbuldaydim buralara alışmak zor gerçekten allah yardım etsin.. benim pek bilgim yok hangi doktora gidersen ben de ona gideyim :)
Benim tabi görümcem yardımcı olduğu için sıra falan hiç beklemiyoruz, o barkodumu falan hazırlıyor ben gidip sadece kan veriyorum. Diğer türlü devlette bekleme işleri çok zor tabi çok sıra oluyor
Doktor bişey söylemedi ama bi önceki regl gününün başlangıcı itibariyle sayıyorlar zaten günü. Geçen ay 18 Nisan da olmuştu o yüzden 4+5 diye düşünüyorum
Benim eşim gelirim diyo ama kesin bayılır :) eşim o kadar meraklı ki kese için kalp atışı için gün sayıyor şimdiden bu kadar ilgi.. kiskanmaya başladım :)
Evet , bebis büyüyor. Aslında ultrasyon görüntüsünü eklemek istedim ama hata verdi. Ekleyemedim. Bugün tekrar deneyeyim. Sıpa uzaylı moduna girmiş.Aaa cnm çok sevindim kalp atışınıda duydun o zaman.. bende haftaya gittiğimde 6 hafta mı olurki bu durumda acaba görünür mü bebek.. inşallah şu cinsiyet aşamasına hızla geliriz düşük tehlikesi kalmaz da rahatlarız
canım bende haftaya gideceğim bu haftada devlete bi gideyim diyorum kan tahlillerim yapılır hem..
Düşükte devlete gitmiştim içeri 5-6 hasta aynı anda alıyor yani eşlerin girme durumu yok o yüzden..
Ya sonuçta perde arkasında oluyor.Hayırlısı olsun ınş. Bakalım şansımı deneyeceğim bu doktor iki kisi alıyor ve ultrason yan odada iki hasta pek karsilasmiyor .. izin verirse harika olur. Yoksa eşim o gün beni ozele sürükler. Bize en yakın özel hastane 1 saat uzakta trabzonda
Doktor bişey söylemedi ama bi önceki regl gününün başlangıcı itibariyle sayıyorlar zaten günü. Geçen ay 18 Nisan da olmuştu o yüzden 4+5 diye düşünüyorum
Oyyyh, benim bebeğim 4gr mı olmuş.
Olurum ona bennn minnosumm yaaa ^_^
Benimkinin cinsiyet olusma haftasına yaklasiyormus. Minnosum anneye sürpriz yapacak. Gönlümden geçen olur mu ki oyy ^_^