Ne bileyim cnm söylemek istiyorum da önce de düşük oldu ya ondan kalp sesini falan duyalım diyorum herşey yolunda olursa engeç bayrama söylerim düşüncesindeyim ailelere.. zaten kendi ailem de uzakta.. eşimin ailesi 1 saat mesafede başka ilde.. yakında kimse yok yardım olmaz düşükte bile tek başımaydım maalesef.. İnşallah yakında tayinimiz çıkar memlekete..Hayırlısı ile...
cnm uçak yolculuğu sıkıntı olmaz mı ben otobuste 1 saatte rengim beyaza duruyor midemi zor tutuyorum
bana da leke olursa gelmene gerek yok demişti.. dikkat et uzan ben lekeden sonra düşük yaptımkahvaltı falan kalmadı canım ya tost yapıp işe getirdim soğan kokusu geldi yiyemedim. Bir de kahverengi leke oldu bugün. Bir öncekinde de olmuştu doktor da uyardı kırmızı olmadığı sürece sorun yok diye. Ama yine de bi panik oldum.
düzce cnmHangi ildesiniz canım?
anladım cnm eşin hangi ülkedeBulantı sorunum şimdilik yok. Bu sefer de olmayacak gibi görünüyor. Gece yolculuğu yapıyoruz canım. Çocuklarla başka türlü olmuyor zaten. Gece yolculuğu rahat oluyor. Uyuyoruz genelde :)
anladım cnm eşin hangi ülkede
Merhaba kızlar. Bende geçen hafta kan tahlilinde hamile olduğumu öğrendim. İlk değerim 225 di, iki gün sonra bi daha yaptırdım ve 515 çıktı. Dün muayene oldum ama henüz birşey görünmedi tabi ki. Doktor haftaya tekrar çağırdı keseyi görmek için. Çok heyecanlı durumlarmış gerçekten. Kısmetse bende ocak 2018 de bebişimi kucağıma almış olucam. Allah'ım herkese hayırlısını nasip etsin inşallah
Hoşbulduk canımMerhaba canım hayırlı olsun. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Hoşgeldin aramıza
Merhaba kızlar. Bende geçen hafta kan tahlilinde hamile olduğumu öğrendim. İlk değerim 225 di, iki gün sonra bi daha yaptırdım ve 515 çıktı. Dün muayene oldum ama henüz birşey görünmedi tabi ki. Doktor haftaya tekrar çağırdı keseyi görmek için. Çok heyecanlı durumlarmış gerçekten. Kısmetse bende ocak 2018 de bebişimi kucağıma almış olucam. Allah'ım herkese hayırlısını nasip etsin inşallah
Benim görümcem devlet hastanesinde çalışıyor ve söylediği kadarıyla muayene esnasında erkek almıyorlarmış içeriye. Bizde sadece keseyi görmek için çalıştığı hastaneye gidicez diğer kontroller için eşim de gelmek istediğinden özel de devam etmeyi düşünüyoruzBu arada haftaya bir çok kişi kese görmeye gidecek galiba:) Inşallah hepimiz sağlıklı keseler görürüz. Ben haftaya salı gidicem. eşim de ultrasonu görmek istiyor ama devlette içeri girmesine izin verirler mi acaba?
Benim görümcem devlet hastanesinde çalışıyor ve söylediği kadarıyla muayene esnasında erkek almıyorlarmış içeriye. Bizde sadece keseyi görmek için çalıştığı hastaneye gidicez diğer kontroller için eşim de gelmek istediğinden özel de devam etmeyi düşünüyoruz
Canım hoşgeldin aramıza.. haftaya görürsün 3000lerden sonra görünmeye başlıyor demişti doktorum ben 6000 lerden sonra gittim.. kalp atışını bekliyorumMerhaba kızlar. Bende geçen hafta kan tahlilinde hamile olduğumu öğrendim. İlk değerim 225 di, iki gün sonra bi daha yaptırdım ve 515 çıktı. Dün muayene oldum ama henüz birşey görünmedi tabi ki. Doktor haftaya tekrar çağırdı keseyi görmek için. Çok heyecanlı durumlarmış gerçekten. Kısmetse bende ocak 2018 de bebişimi kucağıma almış olucam. Allah'ım herkese hayırlısını nasip etsin inşallah
canım bende haftaya gideceğim bu haftada devlete bi gideyim diyorum kan tahlillerim yapılır hem..Bu arada haftaya bir çok kişi kese görmeye gidecek galiba:) Inşallah hepimiz sağlıklı keseler görürüz. Ben haftaya salı gidicem. eşim de ultrasonu görmek istiyor ama devlette içeri girmesine izin verirler mi acaba?
bende 2 li devam edeyim diyorum hede dediklerini karşılaştırmış olurum cnmTeşekkürler bilgi için onu goturmeyeyim bari. Mesajını okudum şimdi atarlandi. Gotürsem kesin kavga eder. Ben de ilerleyen zamanlarda arada özel e giderim ama pek güvenmiyorum onun icin bi ayağımızın devlette olması lazim
Tabi tabi devletten ilişiği kesmemek lazım. Özellerde istenen tahliller falan pahalı olabiliyor o yüzden bende özel de istenirse devletten yaptırıcam tahlilleri falanTeşekkürler bilgi için onu goturmeyeyim bari. Mesajını okudum şimdi atarlandi. Gotürsem kesin kavga eder. Ben de ilerleyen zamanlarda arada özel e giderim ama pek güvenmiyorum onun icin bi ayağımızın devlette olması lazim
Hoşbulduk canım. Muhtemelen benim de haftaya değerler o civarda bişey olucak. Ondan sonraki hafta da kısmetse artık kalp atışıCanım hoşgeldin aramıza.. haftaya görürsün 3000lerden sonra görünmeye başlıyor demişti doktorum ben 6000 lerden sonra gittim.. kalp atışını bekliyorum
canım bende haftaya gideceğim bu haftada devlete bi gideyim diyorum kan tahlillerim yapılır hem..
Düşükte devlete gitmiştim içeri 5-6 hasta aynı anda alıyor yani eşlerin girme durumu yok o yüzden..
Tabi tabi devletten ilişiği kesmemek lazım. Özellerde istenen tahliller falan pahalı olabiliyor o yüzden bende özel de istenirse devletten yaptırıcam tahlilleri falan