Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kalp atışını duyunca eşlerde mutlu oluyor sanırım cnm ben doğuma girer misin dedim şaşırdı emin bir cevap veremedi ağlarım diyor
Bakalım yarın benim eşim de duycak kalp atışını ne hissedicek ne tepki vericek heralde ilk bakıcağım şey o :) ki çok duygusal bi adam da değildir eşim

Mrblar...
Burada da varmis 2018 anneleri ne guzel
Eger ins sonunu gorursek bende ocak ilk hafta dogum gorunuyor.

Merhaba canım hoşgeldin. Siz kalp atışını duymuşsunuzdur. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza aldığınız günleri de gösterir inşallah.

Hosbuldum canim
Evet duydum ben cok sukur kalp atisini
Darisi duymayanlarin basina ins.
Hepimiz saglicakla alalim bebislerimizi kucagimiza ins.

Amin canım inşallah. Benim de doğum Ocak sonu görünüyor. Bakalım hayırlısı.

Bakalım yarın benim eşim de duycak kalp atışını ne hissedicek ne tepki vericek heralde ilk bakıcağım şey o :) ki çok duygusal bi adam da değildir eşim
Bize de yaz bakalım tepkisini ve bebişin durumunu ben yarın devlete gideceğim ama duyulur mu bilmiyorum

Suni sancı normalden daha mı çok acı veriyor.. herşeyi merak ediyorum

Benim kendi sancim hic olmadi ki normal sancinin nasil oldugunu bilmiyorum 10 gun daha beklemek istemedim bastilar suniyi bende istedim zorladi ama dayaniliyor allah veriyor dayanma gucunu

Benim kendi sancim hic olmadi ki normal sancinin nasil oldugunu bilmiyorum 10 gun daha beklemek istemedim bastilar suniyi bende istedim zorladi ama dayaniliyor allah veriyor dayanma gucunu
Anladım cnm Rabbim kolaylaştırsın hepimize.. normal doğum yaptın o zaman

Baska başlığa da yazmıştım tekrar kan verdim, hcg ne durumda bakalım :) aile hekimligine de kayıt edeceklermis beni onlar da takip edecekmiş.. nasıl olduğunu bilmiyorum ama hoşuma gitti:)

Kızlar sizlerle laboratuvar sırası beklerken bir teyzeyle olan trajikomik konuşmamızı paylasayım;

Teyze: kızım sen ne için bekliyorsun?
Ben: kan vereceğim teyzecim
Teyze: ne için vereceksin?
Ben: hamileyim de yine hamilelik testi vereceğim
Teyze: evlisin di mi kızım (!)
Ben: tabi teyze evliyim
Teyze: vah vah çok genç vermişler seni kızım
Ben: yok teyze 29 yaşındayım
Teyze: yaa. Ee bu yaşa kadar niye evlenmedin? (!)
Ben: 5 senelik evliyim ben
Teyze: demek çocuğun olmadı sorun sende mi kocanda mı?

Yorumsuz

X