Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Nerde oturuyorsun canım sen?

Giresunun ilcesinde oturuyorum trabzon la sınır ama merkezine uzak tabi. Eşimin görevi nedeniyle iki senedir buradayız burayi seviyorum ama bazı şeylerden mahrum kalıyoruz

Eynesilde misin? Ben de Trabzonda oturuyorum. Akçaabatın köyünde. Aslında İstanbuldaydım. Eşim yurtdışıda çalışmaya başlayınca Trabzona annemlerin yanına taşındım. İki çocukla köyde yaşamak da baya zor. Hele de İstanbuldan sonra

Kalp atışını duyunca eşlerde mutlu oluyor sanırım cnm ben doğuma girer misin dedim şaşırdı emin bir cevap veremedi ağlarım diyor

Küçük yerler doktor anlamında zor oluyor cnm hele de hamilelikte ben ilde olduğum halde ilgili ve bilgili denk gelemedim araştırmalarımda tüm hamilelerde dertli aynı konudan

Ayy evet eynesilde oturuyorum canım yakınmışız belki bulusuruz :) Ben de evlenene kadar istanbuldaydim buralara alışmak zor gerçekten allah yardım etsin.. benim pek bilgim yok hangi doktora gidersen ben de ona gideyim :)

Kalp atışını duyunca eşlerde mutlu oluyor sanırım cnm ben doğuma girer misin dedim şaşırdı emin bir cevap veremedi ağlarım diyor

Benim eşim gelirim diyo ama kesin bayılır :) eşim o kadar meraklı ki kese için kalp atışı için gün sayıyor şimdiden bu kadar ilgi.. kiskanmaya başladım :)

Çok doğru ben de tam tersini düşünmüştüm tahlilleri özel de yaptırırım diye. Devlette çok uzun sürüyo sonuç almak.. en azından burda böyle..
Benim tabi görümcem yardımcı olduğu için sıra falan hiç beklemiyoruz, o barkodumu falan hazırlıyor ben gidip sadece kan veriyorum. Diğer türlü devlette bekleme işleri çok zor tabi çok sıra oluyor

Küçük yerler doktor anlamında zor oluyor cnm hele de hamilelikte ben ilde olduğum halde ilgili ve bilgili denk gelemedim araştırmalarımda tüm hamilelerde dertli aynı konudan

Aynen canım. Trabzona geldikten sonra çok zorlandım hastane ve dr konusunda. İstanbulda hem çocuklar için hem kendim için alıştığım dokturumuz vardı. Şimdi her şeye yeniden başladım. Hamilelik için kadın doğumcu bir akrabamız var. İlk onu denemeyi düşünüyorum. Bakalım hayırlısı

Ayy evet eynesilde oturuyorum canım yakınmışız belki bulusuruz :) Ben de evlenene kadar istanbuldaydim buralara alışmak zor gerçekten allah yardım etsin.. benim pek bilgim yok hangi doktora gidersen ben de ona gideyim :)

Amin canım. Neden olmasın buluşuruz belki de :) canım bizim kadın doğumcu bi akrabamız var. İlk ona gitmeyi düşünüyorum. Medical park karadeniz hastanesinde galiba. Tam bilmiyorum ben de. Trabzona gitmeden birkaç gün önce annemlere randevu aldırmayı düşünüyorum. Dr un adı Hülya Çiçek. Belki duymuşsundur.

Benim tabi görümcem yardımcı olduğu için sıra falan hiç beklemiyoruz, o barkodumu falan hazırlıyor ben gidip sadece kan veriyorum. Diğer türlü devlette bekleme işleri çok zor tabi çok sıra oluyor

Ben İstanbul'da devlet hastanesinde hiç beklemiyordum valla. Hep internetten randevu alıp gidiyordum. Tahlil sonuçlarına internetten bakıyordum. Çok rahattı benim için.

Evet , bebis büyüyor. Aslında ultrasyon görüntüsünü eklemek istedim ama hata verdi. Ekleyemedim. Bugün tekrar deneyeyim. Sıpa uzaylı moduna girmiş.
Deniz atı gibi duruyordu. :)

Aminn , inşaallah ya. Bende şu cinsiyet olayina gelmek istiyorum. Çok merak ediyorum ya minnosumu. ^_^
Tabi herseyden önce saglik.
Sağlıklı olsunlardaa gerisi dert değil.

canım bende haftaya gideceğim bu haftada devlete bi gideyim diyorum kan tahlillerim yapılır hem..
Düşükte devlete gitmiştim içeri 5-6 hasta aynı anda alıyor yani eşlerin girme durumu yok o yüzden..

Evet , ya.
O saçmalık....
Bende ilk muayene oluşumda 3 kisi girmiştik.
2 kisi oturduk.
3. Kişi ultrasyon a girdi.
Sonra 3. Kişi çıktı. 2. Kişi ultrasyon a girdi.
O da çıktı beni aldı.
Ben çıktığımda yine sira vardı 3 kişilik. .
Geçen gittiğimde ise bayağı içerde hasta vardı ya...
Ben randevu saatini karistirmisim.
3 te sanıyordum. 2.50 de imis.
İçerde beklemek zorunda kaldım.
En son muayene olacak kişi bendim.
Ve içerde çok uzun bir süre bekledim.
Eşleri de almıyorlar ıceri.
Ozele gitmedim suan icin gitmeyi düşünmüyorum. İleri safhalarda gidebilirim...

Ya sonuçta perde arkasında oluyor.
Ve zaten aynı anda 2 kişiye bakılmıyor.
Tek tek bakılıyor ultrasyon a.
Bencede eşler alınmalı.
Örneğin 3 kisi odada iseniz.
Ultrasyon da kalkan kişi doktorla görüşür.
Sizin ultrasyon sıranız geldiğinde eşinizi cagirirsiniz.
Birlikte o anın heycanini yaşar cikarsinz.^_^

Ama neden böyle birşey yapmazlar anlamam..
Sonuçta eşi yani..
Esi olmasa anlarım daa..

Oyyyh, benim bebeğim 4gr mı olmuş.
Olurum ona bennn minnosumm yaaa ^_^
Benimkinin cinsiyet olusma haftasına yaklasiyormus. Minnosum anneye sürpriz yapacak. Gönlümden geçen olur mu ki oyy ^_^

Doktor bişey söylemedi ama bi önceki regl gününün başlangıcı itibariyle sayıyorlar zaten günü. Geçen ay 18 Nisan da olmuştu o yüzden 4+5 diye düşünüyorum

Benimki o şekilde 6 haftadan büyük oluyo ama geç yumurtlama oldu adete yakın hamile kalmışım. Çünkü adetin 21. Günü doktor yumurtlama olmamis problemin var adetin 2. Gunu ilac tedavisine baslayacagiz dedi. Adetimi bir hafta gecince hcg 16 idi sonra yükseldi. Doktor da bişey demedi. Ultrasonda bakınca ortaya çıkar herhalde...

Oyyyh, benim bebeğim 4gr mı olmuş.
Olurum ona bennn minnosumm yaaa ^_^
Benimkinin cinsiyet olusma haftasına yaklasiyormus. Minnosum anneye sürpriz yapacak. Gönlümden geçen olur mu ki oyy ^_^

İnşallah gönlünden geçen olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…