- 18 Mayıs 2017
- 1.134
- 2.080
Sabah bende hamile gibi kalktım ama akşama hiçbir belirti kalmadı sanki. Şimdi turp gibiyim :) ikiz olup olmadığı ancak dr a gidince anlaşılır. Gerçi dr a gitmek için de adet tarihinin üstünden en az iki hafta geçmesi lazım.
2-3 haftaya kadar netleşir umarım.. ben birde şimdilik kimse bilsin istemiyorum epey zor oluyor.. kayınvalidem neyi var diye aradı kaç kez eşimi.. haftasonu gitmiştik bana göre normaldim ama ona göre solgun gelmişim. demek ki dikkatli kişi halsizlik yorgunluk halini farkediyor
Dün en ufak belirtiye seviniyordum bugün mahvoldum ama şikayet etmiyorum razıyım :) bir hafta kaldı doktora sabırsızlanıyorum sağlıklı olsun da :)
Ben de kimseye söylemeyecektim güya ama herkes duydu.. Umursuyor demek ki farkettiğine göre. Yalnız hissetmiyor musun kendini. Annemler duyar duymaz yanıma geldi, komşularım bile bana yardım ediyorlar. Allah korusun olumsuz birşey olursa hep birlikte yıkılırız ama paylaşmak da rahatlatıyor insanı.
Belirti olunca insan kendini daha çok hamile hissediyor di mi :) Allahım tekmelerini hissettiğimiz günleri de gösterir inşallah
Ben yurtdışına eşimin yanına tatile geldim. Ne komşu var burda ne akraba. Annemlere söyledim ama tlfndan işte. Bi sizinle konuşuyorum :) Dr a da Türkiye'de gidicem Allah nasip ederse 2,5 hafta sonra.
Oyy biz hep buradayız yalnız değilsin :) az kalmış gelmene.. Boşver kimsenin duymaması da iyi.. Benim kadar stres olmazsın.. Herkes duydu sağolsunlar destek oluyorlar ama insan bazen bişey olursa üzülürler diye bi de onlar için endişeleniyor.
Tekrardan bir kan testi yaptırmanda sakınca yok.Iyi geceler kizlar nasılsiniz bakalm ben bugun yine test yaptırdım devlet kadın dogum hastanesinde hipotiroidim falanda var benim dun beta hcg 187 cikmisti bugun 287cikti degerim orda bir doktora gosterdi bitanidik sonuclari 2 gun sonra testi tekrarlasın aetacakmi demis bende kafam iyice dolunca özel hastanede devam etmeyi dusundugum bi doktora gittim hersey baktı ilk 3 degerimede bidaha test yaptrmana gerekbyok zaten artisin gayet normal dedi haftaya salı kontrole cagirdi 4haftalik gibi duruo dedi ama bende emin olamiyorum yine kan testi yaptrsammi yoksa doktorun dedigine uysammu hic kafami karistirmasam bilemedim sizdende fikir alayim dedim
Iyi geceler kizlar nasılsiniz bakalm ben bugun yine test yaptırdım devlet kadın dogum hastanesinde hipotiroidim falanda var benim dun beta hcg 187 cikmisti bugun 287cikti degerim orda bir doktora gosterdi bitanidik sonuclari 2 gun sonra testi tekrarlasın aetacakmi demis bende kafam iyice dolunca özel hastanede devam etmeyi dusundugum bi doktora gittim hersey baktı ilk 3 degerimede bidaha test yaptrmana gerekbyok zaten artisin gayet normal dedi haftaya salı kontrole cagirdi 4haftalik gibi duruo dedi ama bende emin olamiyorum yine kan testi yaptrsammi yoksa doktorun dedigine uysammu hic kafami karistirmasam bilemedim sizdende fikir alayim dedim
İnsan heyecanlanıyor herşeyi hemen öğrenmek istiyor değil mi?Sabah bende hamile gibi kalktım ama akşama hiçbir belirti kalmadı sanki. Şimdi turp gibiyim :) ikiz olup olmadığı ancak dr a gidince anlaşılır. Gerçi dr a gitmek için de adet tarihinin üstünden en az iki hafta geçmesi lazım.
Ne bileyim cnm söylemek istiyorum da önce de düşük oldu ya ondan kalp sesini falan duyalım diyorum herşey yolunda olursa engeç bayrama söylerim düşüncesindeyim ailelere.. zaten kendi ailem de uzakta.. eşimin ailesi 1 saat mesafede başka ilde.. yakında kimse yok yardım olmaz düşükte bile tek başımaydım maalesef.. İnşallah yakında tayinimiz çıkar memlekete..Hayırlısı ile...Ben de kimseye söylemeyecektim güya ama herkes duydu.. Umursuyor demek ki farkettiğine göre. Yalnız hissetmiyor musun kendini. Annemler duyar duymaz yanıma geldi, komşularım bile bana yardım ediyorlar. Allah korusun olumsuz birşey olursa hep birlikte yıkılırız ama paylaşmak da rahatlatıyor insanı.
cnm uçak yolculuğu sıkıntı olmaz mı ben otobuste 1 saatte rengim beyaza duruyor midemi zor tutuyorumBen yurtdışına eşimin yanına tatile geldim. Ne komşu var burda ne akraba. Annemlere söyledim ama tlfndan işte. Bi sizinle konuşuyorum :) Dr a da Türkiye'de gidicem Allah nasip ederse 2,5 hafta sonra.
Benim kan damarlarım ince vermesi zor oluyor düzenli artış varmış madem hiç canını acıtma cnm haftaya kese için çağırmıştır o varsa sıkıntı olmaz bence...Iyi geceler kizlar nasılsiniz bakalm ben bugun yine test yaptırdım devlet kadın dogum hastanesinde hipotiroidim falanda var benim dun beta hcg 187 cikmisti bugun 287cikti degerim orda bir doktora gosterdi bitanidik sonuclari 2 gun sonra testi tekrarlasın aetacakmi demis bende kafam iyice dolunca özel hastanede devam etmeyi dusundugum bi doktora gittim hersey baktı ilk 3 degerimede bidaha test yaptrmana gerekbyok zaten artisin gayet normal dedi haftaya salı kontrole cagirdi 4haftalik gibi duruo dedi ama bende emin olamiyorum yine kan testi yaptrsammi yoksa doktorun dedigine uysammu hic kafami karistirmasam bilemedim sizdende fikir alayim dedim
Aaa cnm çok sevindim kalp atışınıda duydun o zaman.. bende haftaya gittiğimde 6 hafta mı olurki bu durumda acaba görünür mü bebek.. inşallah şu cinsiyet aşamasına hızla geliriz düşük tehlikesi kalmaz da rahatlarızTekrardan bir kan testi yaptırmanda sakınca yok.
Hani istersen yaptır. :)
Ben 2 kez tek yaptırdım.
1.de ilk hamileligimden emin olmak için.
2. De kese ve bebegin oluşumu icindı.
O da 20bin e ulaşmıştı değerim ve muane olduğumda sadece keseyi gormustu.
Bebis yoktu.
O zaMan çok moralim bozulmuştu çünkü boş gebelik, lafı geçmişti...
Ama çok sukur ki dün 2. Muanye gittim.
Ve bebis oluşmuş ^_^
7+3 gunlukmus.
Herşey yolunda , dedi.
1 ay sonra tekrar doktor kontrolüne gidecem.
Hayırlısı ile saglikla kucağımıza alırız insaallar bebislerimizi :)
Bugün bende de başladı cnm kahvaltı boşa gitti dişimi bile fırçalamak işkence oldu yolda yürürken insanların ter ve sigara kokuları geliyor midem bulanıyor.O kadar çok bulantım var ki kızlar. En yakın arkadaşım çubuk kraker oldu :) tansiyonum düşüktür normalde pek bişey yiyemediğim için iyice düşer oldu. İş yerinde kimseye söylemedim henüz belli etmemeye çalışıyorum ama gerçekten zorlanıyorum
Evet cnm aslında rahat olmak lazımBana iki hafta sonra gel demişti doktor.. ben dayanamam ozele gidicem diyordum ama beni vazgecirdiler. zamani gelmeden kese gorunmuyormuş zaten doktorum da pimpiriklenme demisti :)
kahvaltı falan kalmadı canım ya tost yapıp işe getirdim soğan kokusu geldi yiyemedim. Bir de kahverengi leke oldu bugün. Bir öncekinde de olmuştu doktor da uyardı kırmızı olmadığı sürece sorun yok diye. Ama yine de bi panik oldum.Bugün bende de başladı cnm kahvaltı boşa gitti dişimi bile fırçalamak işkence oldu yolda yürürken insanların ter ve sigara kokuları geliyor midem bulanıyor.
İnsan heyecanlanıyor herşeyi hemen öğrenmek istiyor değil mi?