Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ne bileyim cnm söylemek istiyorum da önce de düşük oldu ya ondan kalp sesini falan duyalım diyorum herşey yolunda olursa engeç bayrama söylerim düşüncesindeyim ailelere.. zaten kendi ailem de uzakta.. eşimin ailesi 1 saat mesafede başka ilde.. yakında kimse yok yardım olmaz düşükte bile tek başımaydım maalesef.. İnşallah yakında tayinimiz çıkar memlekete..Hayırlısı ile...

Hangi ildesiniz canım?

cnm uçak yolculuğu sıkıntı olmaz mı ben otobuste 1 saatte rengim beyaza duruyor midemi zor tutuyorum

Bulantı sorunum şimdilik yok. Bu sefer de olmayacak gibi görünüyor. Gece yolculuğu yapıyoruz canım. Çocuklarla başka türlü olmuyor zaten. Gece yolculuğu rahat oluyor. Uyuyoruz genelde :)

kahvaltı falan kalmadı canım ya tost yapıp işe getirdim soğan kokusu geldi yiyemedim. Bir de kahverengi leke oldu bugün. Bir öncekinde de olmuştu doktor da uyardı kırmızı olmadığı sürece sorun yok diye. Ama yine de bi panik oldum.
bana da leke olursa gelmene gerek yok demişti.. dikkat et uzan ben lekeden sonra düşük yaptım

Merhaba kızlar. Bende geçen hafta kan tahlilinde hamile olduğumu öğrendim. İlk değerim 225 di, iki gün sonra bi daha yaptırdım ve 515 çıktı. Dün muayene oldum ama henüz birşey görünmedi tabi ki. Doktor haftaya tekrar çağırdı keseyi görmek için. Çok heyecanlı durumlarmış gerçekten. Kısmetse bende ocak 2018 de bebişimi kucağıma almış olucam. Allah'ım herkese hayırlısını nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar. Bende geçen hafta kan tahlilinde hamile olduğumu öğrendim. İlk değerim 225 di, iki gün sonra bi daha yaptırdım ve 515 çıktı. Dün muayene oldum ama henüz birşey görünmedi tabi ki. Doktor haftaya tekrar çağırdı keseyi görmek için. Çok heyecanlı durumlarmış gerçekten. Kısmetse bende ocak 2018 de bebişimi kucağıma almış olucam. Allah'ım herkese hayırlısını nasip etsin inşallah

Merhaba canım hayırlı olsun. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Hoşgeldin aramıza :KK66:

Hoşgeldin :) allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu arada haftaya bir çok kişi kese görmeye gidecek galiba:) Inşallah hepimiz sağlıklı keseler görürüz. Ben haftaya salı gidicem. eşim de ultrasonu görmek istiyor ama devlette içeri girmesine izin verirler mi acaba?

Bu arada haftaya bir çok kişi kese görmeye gidecek galiba:) Inşallah hepimiz sağlıklı keseler görürüz. Ben haftaya salı gidicem. eşim de ultrasonu görmek istiyor ama devlette içeri girmesine izin verirler mi acaba?
Benim görümcem devlet hastanesinde çalışıyor ve söylediği kadarıyla muayene esnasında erkek almıyorlarmış içeriye. Bizde sadece keseyi görmek için çalıştığı hastaneye gidicez diğer kontroller için eşim de gelmek istediğinden özel de devam etmeyi düşünüyoruz

Benim görümcem devlet hastanesinde çalışıyor ve söylediği kadarıyla muayene esnasında erkek almıyorlarmış içeriye. Bizde sadece keseyi görmek için çalıştığı hastaneye gidicez diğer kontroller için eşim de gelmek istediğinden özel de devam etmeyi düşünüyoruz

Teşekkürler bilgi için onu goturmeyeyim bari. Mesajını okudum şimdi atarlandi. Gotürsem kesin kavga eder. Ben de ilerleyen zamanlarda arada özel e giderim ama pek güvenmiyorum onun icin bi ayağımızın devlette olması lazim

Canım hoşgeldin aramıza.. haftaya görürsün 3000lerden sonra görünmeye başlıyor demişti doktorum ben 6000 lerden sonra gittim.. kalp atışını bekliyorum:KK200:

canım bende haftaya gideceğim bu haftada devlete bi gideyim diyorum kan tahlillerim yapılır hem..
Düşükte devlete gitmiştim içeri 5-6 hasta aynı anda alıyor yani eşlerin girme durumu yok o yüzden..

Teşekkürler bilgi için onu goturmeyeyim bari. Mesajını okudum şimdi atarlandi. Gotürsem kesin kavga eder. Ben de ilerleyen zamanlarda arada özel e giderim ama pek güvenmiyorum onun icin bi ayağımızın devlette olması lazim
bende 2 li devam edeyim diyorum hede dediklerini karşılaştırmış olurum cnm

Tabi tabi devletten ilişiği kesmemek lazım. Özellerde istenen tahliller falan pahalı olabiliyor o yüzden bende özel de istenirse devletten yaptırıcam tahlilleri falan

canım bende haftaya gideceğim bu haftada devlete bi gideyim diyorum kan tahlillerim yapılır hem..
Düşükte devlete gitmiştim içeri 5-6 hasta aynı anda alıyor yani eşlerin girme durumu yok o yüzden..

Hayırlısı olsun ınş. Bakalım şansımı deneyeceğim bu doktor iki kisi alıyor ve ultrason yan odada iki hasta pek karsilasmiyor .. izin verirse harika olur. Yoksa eşim o gün beni ozele sürükler. Bize en yakın özel hastane 1 saat uzakta trabzonda :KK43:

Tabi tabi devletten ilişiği kesmemek lazım. Özellerde istenen tahliller falan pahalı olabiliyor o yüzden bende özel de istenirse devletten yaptırıcam tahlilleri falan

Çok doğru ben de tam tersini düşünmüştüm tahlilleri özel de yaptırırım diye. Devlette çok uzun sürüyo sonuç almak.. en azından burda böyle..

X