bende de sabah su içince oluyor kuru ekmek atıyorum ağzıma biraz bastırıyor..bulantilarim fena canim hic başımı kaldiramiyorum
bende batma yok cnm ikinde batma vardı ağrı yoktu biraz regl ağrısı gibi.. düşük belirtisi değildir umarım ama yumurtlama zamanından beri vardı kesintisiz günümü geçince azaldı ara ara oldu ayakta çok kalınca oluyor..ben de şimdi onu soracaktım. bugün hava güzel diye sahilde yürüyüş yaptık. geri dönerken batmalar başladı, bol bol dinlendim ama eve gelince bayağı ağrım oldu. yattım dinlendim azaldı. hareket ettikçe artıyor sanki; batma, kramp, ağrı...
bende batma yok cnm ikinde batma vardı ağrı yoktu biraz regl ağrısı gibi.. düşük belirtisi değildir umarım ama yumurtlama zamanından beri vardı kesintisiz günümü geçince azaldı ara ara oldu ayakta çok kalınca oluyor..
bende de sabah su içince oluyor kuru ekmek atıyorum ağzıma biraz bastırıyor..
kızlar bırseyı merak edıyorum adete 3 4 gun kala hamıle kalıp sonra adet gorulebılıyor mu kalanlar var mı ? gec yumurtlamada hamıleleık tutmussa sonra adet kanaması normal gorulur mu yoksa lekelenme mı olur lekelenme duydum ama yerlesme kanaması dıyorlar işte ama adet goreni duymadım kanama seklınde
anladım cnm nekadar zman sonra yumurtlama oldu addetnden sonra ?Bende geç yumurtlama oldu adete bi kaç gün kala hamile kalmışım ama adet de olmadım lekelenme de olmadı ben de..
anladım cnm nekadar zman sonra yumurtlama oldu addetnden sonra ?
Evet stressiz gerçekten:) İlk gebeliğimde heyecanla keseye bakmak için doktora gitmiştim aslında daha önce gördüğüm halde! İlla defalarca emin olacağım yani. İzmir Alsancak devlet hastanesinde bir doktor bana kesen küçük demişti ağlamıştım. Neye göre küçük diye sorduğumda bana iki tane daire çizerek anlatmıştı tıbbın geldiği son nokta! Döllenmenin ne zaman olduğunu sen nerden bileceksin de neye göre küçük diyorsun daha 4+6'ydım o gün. Fazla merak iyi değil harbiden. Burdakiler aynen doktorunun dediği gibi ayıklanma mantığından bakmıyorlar işin fantezi kısmı ile vakit harcamıyolar annenin merakını gidermesi falan... düşük vs tehlikesi bile olsa gerçekten yapacakları bir şey yok. Öyle olmasa riske atmazlardı böylesine gelişmiş bir ülkede.Aslında bir yandan en stressizi o benim leke vardı ilaç verdi kullanınca kanamaya cevirdi özele gittim sadece takip yaptı hemşireler. ve serum doktor gelmedi bile evde olsam belki daha rahat olurdu ama ilk defa yaşayınca insan panik oluyor rahatlatılmak istiyor.. Düşecekse pek farketmiyor sanırım bu doktorum öyle diyor.. leke olursa panik olma ilk 3 ay sorunlu gebeliklerin ayıklanma zamanı dedi...
İnşallah sağlıkla doğarlar..
gecen hafta sonu oldu ilk sürekli kusma değilde bazı koku ve yiyecekler bulandırıyorMide bulantısı ne zaman başladı.. Ben de halihazırda birşey yok..
Ben duymuştum ama 2 gün falan sürüyormuş eski ye göre daha kısa diye okumuştumkızlar bırseyı merak edıyorum adete 3 4 gun kala hamıle kalıp sonra adet gorulebılıyor mu kalanlar var mı ? gec yumurtlamada hamıleleık tutmussa sonra adet kanaması normal gorulur mu yoksa lekelenme mı olur lekelenme duydum ama yerlesme kanaması dıyorlar işte ama adet goreni duymadım kanama seklınde
evet cnm ben netten alıp paylaşmıştım.. günde 1 haşlanmış yumurta yemek çok mu diye merak ettim de..Evet stressiz gerçekten:) İlk gebeliğimde heyecanla keseye bakmak için doktora gitmiştim aslında daha önce gördüğüm halde! İlla defalarca emin olacağım yani. İzmir Alsancak devlet hastanesinde bir doktor bana kesen küçük demişti ağlamıştım. Neye göre küçük diye sorduğumda bana iki tane daire çizerek anlatmıştı tıbbın geldiği son nokta! Döllenmenin ne zaman olduğunu sen nerden bileceksin de neye göre küçük diyorsun daha 4+6'ydım o gün. Fazla merak iyi değil harbiden. Burdakiler aynen doktorunun dediği gibi ayıklanma mantığından bakmıyorlar işin fantezi kısmı ile vakit harcamıyolar annenin merakını gidermesi falan... düşük vs tehlikesi bile olsa gerçekten yapacakları bir şey yok. Öyle olmasa riske atmazlardı böylesine gelişmiş bir ülkede.
O diyet listesi oğluma olan hamileliğimde olduğu için üzerinden 6 yıl geçti ama geçenlerde birisi paylaşmıştı burda hamilelikte beslenme ile ilgili ona çok benziyordu sen mi paylaşmıştın sanki.
gecen hafta sonu oldu ilk sürekli kusma değilde bazı koku ve yiyecekler bulandırıyor
Ben 3 gün kala kızıma hamile kalmıştım adet görmedim canım :)kızlar bırseyı merak edıyorum adete 3 4 gun kala hamıle kalıp sonra adet gorulebılıyor mu kalanlar var mı ? gec yumurtlamada hamıleleık tutmussa sonra adet kanaması normal gorulur mu yoksa lekelenme mı olur lekelenme duydum ama yerlesme kanaması dıyorlar işte ama adet goreni duymadım kanama seklınde
Ben neskafe kokusundan çok bulanıyor ve bazen bazı insanlar kötü kokuyor gibi geliyr..Bugün benim de sabah midem çok kaziniyordu aşırı acikmisim gibi midem bulandı. Çayın tadı da kötü geldi. Sevindim açıkcası. Neredeyse hergün hcg testi verip emin olmak istiyorum kendimi zor tutuyorum :)
Ben neskafe kokusundan çok bulanıyor ve bazen bazı insanlar kötü kokuyor gibi geliyr..
Bende kokulara karşı hassasiyet yok da ben de çok çabuk yoruluyorum. Çarpıntı, baş dönmesi oluyor sürekli. Gözlerim falan kararıyor.
Yorgunluk ve uyku hali bende de var sanki sabaha kadar taş taşıyorum bitik halde kalkıyorum gün içinde de öyle..Bende kokulara karşı hassasiyet yok da ben de çok çabuk yoruluyorum. Çarpıntı, baş dönmesi oluyor sürekli. Gözlerim falan kararıyor.
2-3 haftaya kadar netleşir umarım.. ben birde şimdilik kimse bilsin istemiyorum epey zor oluyor.. kayınvalidem neyi var diye aradı kaç kez eşimi.. haftasonu gitmiştik bana göre normaldim ama ona göre solgun gelmişim. demek ki dikkatli kişi halsizlik yorgunluk halini farkediyorBen de çarpıntı olmuştu çok kötü birşey allah yardım etsin. Benim bu sabaha kadar pek belirttim yoktu. Kramp batma falan oluyordu. Ama bu sabahtan itibaren herşeyi yaşamaya başladım. Bulantı, basdonmesi, göz kararması, mide bulantısı karın ağrısı en fenası da goguslerim beni mahvediyor. Belirtilerimin bu kadar erken ve yoğun olması ikiz ihtimali gibi geliyor ama hayırlısı. Hcg de bende hızlı katlaniyor günde 2,5 _3 kat artıyor...
Ben de çarpıntı olmuştu çok kötü birşey allah yardım etsin. Benim bu sabaha kadar pek belirttim yoktu. Kramp batma falan oluyordu. Ama bu sabahtan itibaren herşeyi yaşamaya başladım. Bulantı, basdonmesi, göz kararması, mide bulantısı karın ağrısı en fenası da goguslerim beni mahvediyor. Belirtilerimin bu kadar erken ve yoğun olması ikiz ihtimali gibi geliyor ama hayırlısı. Hcg de bende hızlı katlaniyor günde 2,5 _3 kat artıyor...