Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

yani birinden gizli bişey yeme canım. Bu da bir başka arkadaşımın başına gelmiş :) çevremde o kadarçok ve değişik örnek var ki bu konularda o yüzden inanırım böyle şeylere :)
O konuda asker gibiyim cnm annem sağolsun helal olmaz diye asla biri ikram etmeden almam nadir akraba vsde söylerim öyle...

Aslında bir yandan en stressizi o benim leke vardı ilaç verdi kullanınca kanamaya cevirdi özele gittim sadece takip yaptı hemşireler. ve serum doktor gelmedi bile evde olsam belki daha rahat olurdu ama ilk defa yaşayınca insan panik oluyor rahatlatılmak istiyor.. Düşecekse pek farketmiyor sanırım bu doktorum öyle diyor.. leke olursa panik olma ilk 3 ay sorunlu gebeliklerin ayıklanma zamanı dedi...
İnşallah sağlıkla doğarlar..

Türkiyede de yeni yeni bazı doktorlar vitaminleri azaltmaya başladı fazlası zarar.. bir dahiliye doktoru vardı bir hasta gelmiş 10-20 yıl gibi net hatırlayamadığım bi süre kullanmış azaltarak bıraktırdım şimdi daha sağlıklı hastam diye anlatmıştı..
canım o diyet listesini paylaşabilir misin..

Normal canım o ağrılar. Bende de oluyor. Bi de acayip başım dönüyor benim.
Peki canım bnm 3-4 gündür bulantım vardı bugün o da yok dr da bulantıların olmadı iyi bir sey demişti. Gerçi adam beni rahatlatmak için ne diyeceğini şaşıracak bende bulantı yok bu nırmal mi peki 3-4 gün olup da bulantı kesilir mi

Canım bence belirtilere çok fazla takılma. Çünkü benim gelişmeyen bi gebeliğim olmuştu. Kürtaj olduğum güne kadar fazlasıyla hamilelik belirtim vardı ama gebelik ilerlemedi. Rahat olmaya, stres yapmamaya çalış. Kendini çok fazla dinleme bu arada iki çocuğum var. Oğlumda hiç mide bulantısı yaşamadım. Kızımda başlarda çok hafif olmuştu.

Slm kizlar persembe gunu reglime iki gun kala yaptrdigim test 31.9cikmisti bugun adetim 2 gun gecikti tekrar test yaptrdim bu sabah 187.35 cikti normalmi yukselis henuz doktora gidemedim yarın gidecem insallah sizlere bi sorayi dedim

selam canım benim ara ara ağrılarım var ya normalmidir ki

ben de şimdi onu soracaktım. bugün hava güzel diye sahilde yürüyüş yaptık. geri dönerken batmalar başladı, bol bol dinlendim ama eve gelince bayağı ağrım oldu. yattım dinlendim azaldı. hareket ettikçe artıyor sanki; batma, kramp, ağrı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…