Hoşgeldiniz.. kalp atışlarını duydunuz mu?Geldim canım
O konuda asker gibiyim cnm annem sağolsun helal olmaz diye asla biri ikram etmeden almam nadir akraba vsde söylerim öyle...yani birinden gizli bişey yeme canım. Bu da bir başka arkadaşımın başına gelmiş :) çevremde o kadarçok ve değişik örnek var ki bu konularda o yüzden inanırım böyle şeylere :)
Ben çelişkiyi aştım mecburen:) Artık günüm de geçti epeyce, ki asla bir gün sekmez. Yani şimdi kan testi yapılsa çıkacak bHcg, bunu biliyorum sonuçta. Hem sevinmemek gibi bir lüksümüz var mı ki? Sevineceğiz de paylaşacağız da. Annelere ve kardeşlere derhal söyledik. Ama daha sülaleye sıçramadı:) Ben yurtdışındayım ya kardeşim Türkiye'den beni sıkıştırıyor ne zaman söyleyeceğiz millete diye! 3 aylık olunca dedim zaten kendim Türkiye'ye gideceğim tam 12. haftada.
Teşekkür ederim evet İngiltere'de yaşıyorum insan bilince hemen anlaşılıyor demek ki ün salmış:) İnşallah sağlıklı olsun, zaten biz bilsek de bilmesek de müdahale edilecek bir süreç değil ilk üç ay. Onlar da bu yüzden bir şey yapmıyor zaten. Allah sağlıkla o günlere gelebilmemizi nasip etsin.
Türkiyede de yeni yeni bazı doktorlar vitaminleri azaltmaya başladı fazlası zarar.. bir dahiliye doktoru vardı bir hasta gelmiş 10-20 yıl gibi net hatırlayamadığım bi süre kullanmış azaltarak bıraktırdım şimdi daha sağlıklı hastam diye anlatmıştı..Ben ilk hamileliğimde vitamin kullanmadım bunda da kullanmayı düşünmüyorum. Profdu doktorum bana şöyle dedi, "Gereksiz yere şişirecek vitaminler, istiyorsan kullan. Düzenli beslenmen yeterli". Bir diyet listesi vardı. Gerçekten şişmedim, yalnızca 10 kg aldım hamileliğimde. Hiç bir zararını görmediğim gibi çok faydasını gördüm. İlaç ilaçtır. Doğal değil.
selam canım benim ara ara ağrılarım var ya normalmidir kiselam herkeee bayanlar...
selam canım benim ara ara ağrılarım var ya normalmidir ki
Peki canım bnm 3-4 gündür bulantım vardı bugün o da yok dr da bulantıların olmadı iyi bir sey demişti. Gerçi adam beni rahatlatmak için ne diyeceğini şaşıracak bende bulantı yok bu nırmal mi peki 3-4 gün olup da bulantı kesilir miNormal canım o ağrılar. Bende de oluyor. Bi de acayip başım dönüyor benim.
Peki canım bnm 3-4 gündür bulantım vardı bugün o da yok dr da bulantıların olmadı iyi bir sey demişti. Gerçi adam beni rahatlatmak için ne diyeceğini şaşıracak bende bulantı yok bu nırmal mi peki 3-4 gün olup da bulantı kesilir mi
normal canim buyuyo bebisler buyudukce alanlari da genisliyor. yer ediyo.kendilerine kuzularselam canım benim ara ara ağrılarım var ya normalmidir ki
o nadir oluyor yürürken falan arada dalgalanıyır başım sankiNormal canım o ağrılar. Bende de oluyor. Bi de acayip başım dönüyor benim.
sen nasılsın yolunda mı pek yoksunnormal canim buyuyo bebisler buyudukce alanlari da genisliyor. yer ediyo.kendilerine kuzular
bulantilarim fena canim hic başımı kaldiramiyorumsen nasılsın yolunda mı pek yoksun
Slm kizlar persembe gunu reglime iki gun kala yaptrdigim test 31.9cikmisti bugun adetim 2 gun gecikti tekrar test yaptrdim bu sabah 187.35 cikti normalmi yukselis henuz doktora gidemedim yarın gidecem insallah sizlere bi sorayi dedim
artis normal canimSlm kizlar persembe gunu reglime iki gun kala yaptrdigim test 31.9cikmisti bugun adetim 2 gun gecikti tekrar test yaptrdim bu sabah 187.35 cikti normalmi yukselis henuz doktora gidemedim yarın gidecem insallah sizlere bi sorayi dedim
selam canım benim ara ara ağrılarım var ya normalmidir ki
Amin canım cümlemiz için allah'ım kucaklarımızı bos birakmasınBence gayet normal görünüyor artış. Hadi hayırlısı
Saol cnm ya icim ferahlio siz boyle diyince bide daha doktora gidememenin rahatsızliği varartis normal canim
gitsen de su an keseyi goremezsin canim.Saol cnm ya icim ferahlio siz boyle diyince bide daha doktora gidememenin rahatsızliği var