- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.736
- 40
nasip olur dogum yaparsak deneyeyim canim. benimki hem 3 tane hem ameliyatlik boyutta artiknodül için ben de çörekotunu dövüp balla karıştırıp her sabah 1 tatlı kaşığı yenmeli diye okumuştum 6 ay boynca.. hamilelik sonrası deneyebilirsin cnm .bir ara bana da nodül var denmişti ama sonra görünmedi sanırım yanlışlık oldu..
tivalet bu kirlenebilir. o kirli görmeyecek diye millet altina mi yapiversin tovbe yarabbimGüldürdün beni cnm yok kirli görmüş bi defa ondan sanırım ama oda nadir olan bir durum muhtemel bazen misafir yada işi olan bir vatandaş kullanmış olabilir.
insallah kurtulursun canimBize aslayt gebe kalinamaz dediler ama oldu ve 1 haftalik ilac tedavisi sonucu öldü. Demek ki düzelmeye meyilli. İnşallah ilaçtan kurtulurum
evet şifanın nerde olacağınasip olur dogum yaparsak deneyeyim canim. benimki hem 3 tane hem ameliyatlik boyutta artik
belli olmaz denemek lazım bende bir ara araştırmıştım.ama 6 ay bıyunca hiç ara vermemek gerekmiş unutulursa en baştan yazıyordu.nasip olur dogum yaparsak deneyeyim canim. benimki hem 3 tane hem ameliyatlik boyutta artik
Geçmiş olsun cnm hamilelikte bu değerler biraz artıyor diye duymuştum
Güldürdün beni cnm yok kirli görmüş bi defa ondan sanırım ama oda nadir olan bir durum muhtemel bazen misafir yada işi olan bir vatandaş kullanmış olabilir.
Tabi ki cnm dua ediyorum inşallah grup olarak bebek alışverişlerimizi doğum anılarımızı konuşur bu günlere
i anarız.. Mol değildir inşallah..
Kızlar nasılsınız? Ben bugün kan verdim ama sonuç yarın yada pztsi çıkarmış, beklemekde çok zor eğer pozitif sonuç alırsam süpriz olacak bizim için.18 gün geçti hala olmadım bakalım artık nasip.
Bakıyorum canım ama yok malesef çıkmamış henüzİnternetten bak canım çoktan düşmüştür intetnete
Bakıyorum canım ama yok malesef çıkmamış henüz
Kan değerlerimide istemiştim onlar düşmüş ama betahcg yok anlamadım bu işi neyse tekrar tekrar bakıcam artıkDüşer inşallah tatlim bakmaktan vazgeçme benim sonucum akşam 9 41 de düştü internete
Saglık ocagında mı devlettemı yaptırdın cnm dırek gıdıp hastaneye isteyebılıyor musun yoksa doktordan mı istıyorsun?Kan değerlerimide istemiştim onlar düşmüş ama betahcg yok anlamadım bu işi neyse tekrar tekrar bakıcam artık
Meraba cnm hamılelıkte gelısmelerin nedir bugün?selam herkese bayanlar.
bende cok bi gelisme yok canim. ignelerimi vuruluyorum arafa mide.bulantisi yokluyo. ama sismisim onu farkettim. ne zaman fos olacagim onu merakmediyorum.Meraba cnm hamılelıkte gelısmelerin nedir bugün?
Sağlık ocağında yaptırdım cnm, doktor yarın yada pazartesi çıkar sonuç dedi ama kan değerleri sonucum çıkmış bhcg yok düşmemiş henüzSaglık ocagında mı devlettemı yaptırdın cnm dırek gıdıp hastaneye isteyebılıyor musun yoksa doktordan mı istıyorsun?
Şimdiden kılo mu alıyorsun iyi beslende Mide bulantısı şu aralar en cok yasıcagın sey olabılır zmanlada bı yenısı daha eklenir ama hepsi gecıcı seyler stres olma senbende cok bi gelisme yok canim. ignelerimi vuruluyorum arafa mide.bulantisi yokluyo. ama sismisim onu farkettim. ne zaman fos olacagim onu merakmediyorum.
Doktor sonucları gorsün bide insallah iyi haberler verirsin biliyorsun belli olmuyor bu işler bnmde degerlerle ilgili hiç bilgim yoktur neye bakılır neyle alakalıdır gidince öğrenırım bunları belirtiler baslasa....Beni aylar once saglık ocagından aramıslardı gebemısınız diye? takıbımı yapacaklarmış bildirmem gerekıyormuş bende sasrmıstım o aralar düşünmuyordum... bizde kan uyusmazlıgıda var hemde hemsıre ozele gitsenizde buraya gelmeniz gerekıyor demişti kalırsam ilk oraya giderım bu bilgilendirme ilgili tavır hosuma bile gittiSağlık ocağında yaptırdım cnm, doktor yarın yada pazartesi çıkar sonuç dedi ama kan değerleri sonucum çıkmış bhcg yok düşmemiş henüz
kilo drgilde sislik var adet oncesi olurya hani iste oyleŞimdiden kılo mu alıyorsun iyi beslende Mide bulantısı şu aralar en cok yasıcagın sey olabılır zmanlada bı yenısı daha eklenir ama hepsi gecıcı seyler stres olma sen