- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.039
Evet bunu annemde demişti.. Yeni bebeğe en iyi keçi sütü diye.. dayımın oğlunu 25 günlükten itibaren onu vermişler çok eskiden mama filan olmayınca ..
ben içtim bebek değil cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bunu annemde demişti.. Yeni bebeğe en iyi keçi sütü diye.. dayımın oğlunu 25 günlükten itibaren onu vermişler çok eskiden mama filan olmayınca ..
cevizi bende cikardim kiriverdim simdi.sorarim olmazsa bugun.aa neden özellikle ye dedi acaba.. bakalım anlarız belki 4. aya gelince ceviz dolapta vardı masaya koyayım bende göz önünde olsun.. ben yoğurdu uyumadan az önce yiyeyim diyorum ama akşam yemeğinden sonra cnm birşey istemiyor erteliyorum ancak yemeklerle tüketirsem olacak sanırım..
nohut kahvesini duymadim canim. gunde bir fincandan birsey olmaz herhalde.ben işde alışkanlık ettim aslında içmeyebilirim de yada seyreltebilirim ama doktor sıkıntı yok dedi.. daha önceki grupta nohut kahvesi duymuştum onu öneriyorlardı hamilelere ... duyan var mı ben hiç içmedim
canim anne sutune en yakin keci sütü derler. bende emzirmeyi birakinca ogluma verdim bir sure.neden cnm onu bulmak benim için zor şu an birde süt ürünlerinde inekciyim biraz yemek seçen biri olunca..
Bende bebekken havel geçirmişim kuzenimde aynı.. evlendikten sonra dedi kuzenim o tüp bebek yapmıştı olmayınca .. nedeni havale geçirmem miş diye.. ay içime sıkıntı oldu daha bebek için başlamamıştık ama eşime nasıl desem diye kıvrandım 1-2 ay.. netten araştırıyorum doktor arkadaşlara soruyorum kimse böyle birşey duymamış.. sonra bi baktım hamileyim meğer alakası yokmuş.. öyle herşeyi takıp bebeğini üzme cnm
Senden güzel haberler duyalım inşallah ama stres yapıp bebişi telaşlandırma cnm onlar hissediyor artık.. en iyisini düşün iyi olsun.. hem kese yok dedin demekki çoğul gebelik değil inşallah ikizdir sağlıkla alırsın kucağına
canım erken öğrenmiş olman hemen keseyi göreceğin anlamına gelmez ki.. doktor 3000 lerde belki görünebilir demişti... Daha değerin düşük demekki içini ferah tut..
Aynen benimde hatta her wc ye gittiğimde açık bırakıyorum millet kilitliyor...anahtarı yedeklesek iyi olacak.. gerçi doğumu yaklaşmış biri var o giderse açacaklarmış o kilitletmiş deniyor...
ilac kullaniyor musun canim.tiroid icin. brnde de noduller var ama kandaki degerlerim normal. doktorq soyledim beni landa cikan sonuç ilgilendirir dedi.İnşallah kuzum ama işte değerler ve tiroid beni telaşa düşürdü allah esirgesin durmadan dua edecegim sizde dualarınız da beni de anın olur mu bende size ederim
beta degerin kaç oluyo peki haftaya sali.
o halde bugün itibariyle bir sakinleş lütfen yiyecek ekmeği varsa olur kimsede engel olmamaz bak bir tanıdığım var gencecik kız evli değil , hamile kalmış düşsün diye içmediği antibiyotik ilaç kalmamış düşmedi çocuk tabi bize bunu doğum yaptıktan sonra söyledi o ayrı ,çocuk büyüdükçe karında karnını sarmışki dışarıdan belli olmasın diye hoplama zıplama cabası ,ve doğum yaptı nurtopu gibi kızı var ,geçen bahçede gördüm ,hiç birşey engel olamadı
o halde bugün itibariyle bir sakinleş lütfen yiyecek ekmeği varsa olur kimsede engel olmamaz bak bir tanıdığım var gencecik kız evli değil , hamile kalmış düşsün diye içmediği antibiyotik ilaç kalmamış düşmedi çocuk tabi bize bunu doğum yaptıktan sonra söyledi o ayrı ,çocuk büyüdükçe karında karnını sarmışki dışarıdan belli olmasın diye hoplama zıplama cabası ,ve doğum yaptı nurtopu gibi kızı var ,geçen bahçede gördüm ,hiç birşey engel olamadı
ilac kullaniyor musun canim.tiroid icin. brnde de noduller var ama kandaki degerlerim normal. doktorq soyledim beni landa cikan sonuç ilgilendirir dedi.
bastaki gibi artmaz canim. benim ilk basta 4 katindan fazla artti. sonra 3e dustu. simdide iki kati.sikma canini. anca 1000 civari olur. benim.deger tahminen dr 2000 civariydi 4+6 iken keseyi sadece kararti olarak gordu.haftaya gel.dedi.İki kat artarsa 1000
Gene 3 kat artarsa yaklaşık 3000
herkeste baska sıkıntı. neyse ki canim tedavisi var ilacla. sıkıntı stres etme kendine. benomde cevremde.cok varBende de nodul hiç yok ama
Tsh 0.003 tu ilaçla bi hafta 0.008 oldu
T3 de sınırda yani biraz da az olsun kesinlikle normal denecek şekilde ama mecbur ilaç kullanıyorum tsh yok vücutta çünkü. Propycyl kullanmaya başladım simdi
bastaki gibi artmaz canim. benim ilk basta 4 katindan fazla artti. sonra 3e dustu. simdide iki kati.sikma canini. anca 1000 civari olur. benim.deger tahminen dr 2000 civariydi 4+6 iken keseyi sadece kararti olarak gordu.haftaya gel.dedi.
herkeste baska sıkıntı. neyse ki canim tedavisi var ilacla. sıkıntı stres etme kendine. benomde cevremde.cok var
Sorunca bize de yaz cnm merak ettim çilek olayını.. nohut kahvesine düşükten önce bakmıştım cnm nette buldum ama almadan düşük olunca kaldı öyle.. doktor 1 fincadan 1 şey olmaz dedi nette de öyle yazıyor hatta tein olunca çaya daha dikkat edin deniyor artık dikkat edeceğiz biraz..cevizi bende cikardim kiriverdim simdi.sorarim olmazsa bugun.
nohut kahvesini duymadim canim. gunde bir fincandan birsey olmaz herhalde.
canim anne sutune en yakin keci sütü derler. bende emzirmeyi birakinca ogluma verdim bir sure.
Tabi ki cnm dua ediyorum inşallah grup olarak bebek alışverişlerimizi doğum anılarımızı konuşur bu günlereİnşallah kuzum ama işte değerler ve tiroid beni telaşa düşürdü allah esirgesin durmadan dua edecegim sizde dualarınız da beni de anın olur mu bende size ederim
Güldürdün beni cnm yok kirli görmüş bi defa ondan sanırım ama oda nadir olan bir durum muhtemel bazen misafir yada işi olan bir vatandaş kullanmış olabilir.Tövbe yarabbim bu ne ya. Tuvalette mi doğum yapacakmış
nodül için ben de çörekotunu dövüp balla karıştırıp her sabah 1 tatlı kaşığı yenmeli diye okumuştum 6 ay boynca.. hamilelik sonrası deneyebilirsin cnm .bir ara bana da nodül var denmişti ama sonra görünmedi sanırım yanlışlık oldu..ilac kullaniyor musun canim.tiroid icin. brnde de noduller var ama kandaki degerlerim normal. doktorq soyledim beni landa cikan sonuç ilgilendirir dedi.
Geçmiş olsun cnm hamilelikte bu değerler biraz artıyor diye duymuştumBende de nodul hiç yok ama
Tsh 0.003 tu ilaçla bi hafta 0.008 oldu
T3 de sınırda yani biraz da az olsun kesinlikle normal denecek şekilde ama mecbur ilaç kullanıyorum tsh yok vücutta çünkü. Propycyl kullanmaya başladım simdi