ben sabahları kalkınca tartıya çıkıyorum epey fark var bazen ödem mi oluyor acaba yada ogün fazla mı yiyorum.. mesela ilk tartıda 58 de ama acayip şiştim sonra hissediyorum bel karın bölgem az inceldi kendiliğinden 57 sonra 56 oldum.. bir sabah bakıyorum tartıda 56 yazıyor ertesi günü 57.2 gibi mesela bazende üst üste aynı değer çıkıyor.. şimdiden ödem olur mu acaba..bende cok bi gelisme yok canim. ignelerimi vuruluyorum arafa mide.bulantisi yokluyo. ama sismisim onu farkettim. ne zaman fos olacagim onu merakmediyorum.
gebelik testi yapar misiniz.
dene bakalım bizde bekliyoruz seni inşallah vardırbugün erken gebelik testi aldım çıkarmı acaba :)
neyse zaten 1-2 haftaya gidecekmiş doğum iznine .. normale döner sanırım
ben bekarken 3 tanesi olmuştu geçen yaz 4. olması gerekiyordu ağustosta düğün tayin vs araya kaynadı..eger 5 e tamamlarsan asi yok. eger iki de birakirsan tamamlamazsan ikinci gebelikte ilk dozdan basliyolar tekrardan.
57 olsqm tartiya mi çıkarım ben. 68 le hamile kaldik sabah 72 yi gördüm.ben sabahları kalkınca tartıya çıkıyorum epey fark var bazen ödem mi oluyor acaba yada ogün fazla mı yiyorum.. mesela ilk tartıda 58 de ama acayip şiştim sonra hissediyorum bel karın bölgem az inceldi kendiliğinden 57 sonra 56 oldum.. bir sabah bakıyorum tartıda 56 yazıyor ertesi günü 57.2 gibi mesela bazende üst üste aynı değer çıkıyor.. şimdiden ödem olur mu acaba..
5 haftada 3 kilo almışsın dikkat et kiz57 olsqm tartiya mi çıkarım ben. 68 le hamile kaldik sabah 72 yi gördüm.
11. gun yumurtladiysan 14 gun koy uzerine. degerin cikabilir kan da28 günde bir oluyorum 11. gün yumurtladım
Gebelik testi yaptınız mı bazen ovulasyon testinde de göründüğünü okumuştum ama deneyimim yokEki Görüntüle 1994666 bunlarda 18. gün üstteki tek cizgi olan digeride az önce yaptığım rengi biraz daha koyulasmis çekerken fark ettim ilk yaptığı nd bu kadar koyu değildi bugün 19. günüm
hadi ya ben tek yumurtluyoruz sanıyordum canım herayregl araligunuz eger uzunsa iki kere yumurtlayabilirsiniz.
daha 7 gun gecmis yumurtlamanin üzerinden bilemedim kibugün erken gebelik testi aldım çıkarmı acaba :)
Sonucu bize de yaz cnm ...bugün erken gebelik testi aldım çıkarmı acaba :)
yesem gam da degil yedim de aldim derim. ama su cok iciyorum vücut mu tutuyo anlamadim.5 haftada 3 kilo almışsın dikkat et kiz
canım herseyi istiyo.ama yiyemiyorum.Eğer hamile iseniz ve canınız sürekli tuzlu şeyler istiyor ise lütfen tsh teati yaptırın. Iyot eksikliği olabilir
Eğer hamileyseniz ve canınız toprak yemek yada toprak koklamak var tarzı şeyleri ilginç şekilde istiyor ise bu demir eksikliği yüzünden olur. Canınız heptatlı çekiyorise bu da gizli şekerinizi ve açlık tokluk şekerinizi ölcturmek gerektiğini gösterir.
34-35den uzun suren iki regl araligi bunlar iki kere yumurtluyomuslar canim.hadi ya ben tek yumurtluyoruz sanıyordum canım heray
Hiç aşermeyince yorum yapamıyorum cnm ama bir makale okumuştuk eskiden.. hai bazı şeylerden tiksinilip bazıları daha çok sevilebiliyorya hamilelikte.. bunun bebeğin ihtiyaçları ile ilgili yönlendirmesi olduğu yazılmıştı.. ilgimi çektiği için aklımda kalmış.. ama aşırı yemek bana da doğru gelmiyr..Bu bizim türk kadınında var sadece kızlar. Bi tek türk doğurur hamile kalır gibi. Yabancılar hamileyken hayatına olduğu gibi devam ediyor aserdim diye diye 200 kilo olmuyor. Bakın hamileligimizin başındayız şunu kabul edelim ki tıpta asermenin karşılığı yok. Canımız her zaman ister biz gece dondurma almaya gideriz çekirdek almaya gideriz eşimle her zaman. Ama hamilelikte ay canım çekirdek çekti almazsam ölürüm durumu tamamen psikolojik
canım ben düşükten önce max kilom54 dü birden 57-58 olunca çok geliyor.. boyun kaç bu arada?57 olsqm tartiya mi çıkarım ben. 68 le hamile kaldik sabah 72 yi gördüm.
ben asermistim oglumda. resmen cocuk gibi agladim. onun tarifi yok.niye agladigimi bende bipmiyorum ama iyi agladim.Hiç aşermeyince yorum yapamıyorum cnm ama bir makale okumuştuk eskiden.. hai bazı şeylerden tiksinilip bazıları daha çok sevilebiliyorya hamilelikte.. bunun bebeğin ihtiyaçları ile ilgili yönlendirmesi olduğu yazılmıştı.. ilgimi çektiği için aklımda kalmış.. ama aşırı yemek bana da doğru gelmiyr..