Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

bende cok bi gelisme yok canim. ignelerimi vuruluyorum arafa mide.bulantisi yokluyo. ama sismisim onu farkettim. ne zaman fos olacagim onu merakmediyorum.
ben sabahları kalkınca tartıya çıkıyorum epey fark var bazen ödem mi oluyor acaba yada ogün fazla mı yiyorum.. mesela ilk tartıda 58 de ama acayip şiştim sonra hissediyorum bel karın bölgem az inceldi kendiliğinden 57 sonra 56 oldum.. bir sabah bakıyorum tartıda 56 yazıyor ertesi günü 57.2 gibi mesela bazende üst üste aynı değer çıkıyor.. şimdiden ödem olur mu acaba..

neyse zaten 1-2 haftaya gidecekmiş doğum iznine .. normale döner sanırım

Bu bizim türk kadınında var sadece kızlar. Bi tek türk doğurur hamile kalır gibi. Yabancılar hamileyken hayatına olduğu gibi devam ediyor aserdim diye diye 200 kilo olmuyor. Bakın hamileligimizin başındayız şunu kabul edelim ki tıpta asermenin karşılığı yok. Canımız her zaman ister biz gece dondurma almaya gideriz çekirdek almaya gideriz eşimle her zaman. Ama hamilelikte ay canım çekirdek çekti almazsam ölürüm durumu tamamen psikolojik

57 olsqm tartiya mi çıkarım ben. 68 le hamile kaldik sabah 72 yi gördüm.

Bu ay yumurtlama gelismisse inşallah iğneden sonra inşallah bende hamile kalırım kızlar ya şuan kolmen kullanıyorum pazartesi günü bitiyor salı günü gidicem doktoruma inşallah hayırlısı olur ben ilk bebeğime de bu yol ile hamile kalmistim

Eğer hamile iseniz ve canınız sürekli tuzlu şeyler istiyor ise lütfen tsh teati yaptırın. Iyot eksikliği olabilir
Eğer hamileyseniz ve canınız toprak yemek yada toprak koklamak var tarzı şeyleri ilginç şekilde istiyor ise bu demir eksikliği yüzünden olur. Canınız heptatlı çekiyorise bu da gizli şekerinizi ve açlık tokluk şekerinizi ölcturmek gerektiğini gösterir.

canım herseyi istiyo.ama yiyemiyorum.

Hiç aşermeyince yorum yapamıyorum cnm ama bir makale okumuştuk eskiden.. hai bazı şeylerden tiksinilip bazıları daha çok sevilebiliyorya hamilelikte.. bunun bebeğin ihtiyaçları ile ilgili yönlendirmesi olduğu yazılmıştı.. ilgimi çektiği için aklımda kalmış.. ama aşırı yemek bana da doğru gelmiyr..

ben asermistim oglumda. resmen cocuk gibi agladim. onun tarifi yok.niye agladigimi bende bipmiyorum ama iyi agladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…