Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

cevizi bende cikardim kiriverdim simdi.sorarim olmazsa bugun.

nohut kahvesini duymadim canim. gunde bir fincandan birsey olmaz herhalde.

neden cnm onu bulmak benim için zor şu an birde süt ürünlerinde inekciyim biraz yemek seçen biri olunca..
canim anne sutune en yakin keci sütü derler. bende emzirmeyi birakinca ogluma verdim bir sure.

Haklısın kuzum internet insanı stres e sokuyor

İnşallah kuzum ama işte değerler ve tiroid beni telaşa düşürdü allah esirgesin durmadan dua edecegim sizde dualarınız da beni de anın olur mu bende size ederim

canım erken öğrenmiş olman hemen keseyi göreceğin anlamına gelmez ki.. doktor 3000 lerde belki görünebilir demişti... Daha değerin düşük demekki içini ferah tut..

Erkenden gözüken kese molar gebelik olurmuş kuzum o yüzden onu yazdım gozukmemesi tesellim

Aynen benimde hatta her wc ye gittiğimde açık bırakıyorum millet kilitliyor...anahtarı yedeklesek iyi olacak.. gerçi doğumu yaklaşmış biri var o giderse açacaklarmış o kilitletmiş deniyor...

Tövbe yarabbim bu ne ya. Tuvalette mi doğum yapacakmış

İnşallah kuzum ama işte değerler ve tiroid beni telaşa düşürdü allah esirgesin durmadan dua edecegim sizde dualarınız da beni de anın olur mu bende size ederim
ilac kullaniyor musun canim.tiroid icin. brnde de noduller var ama kandaki degerlerim normal. doktorq soyledim beni landa cikan sonuç ilgilendirir dedi.

Çok haklısınız yiyecek ekmeği varsa gelecek zaten illa ki

ilac kullaniyor musun canim.tiroid icin. brnde de noduller var ama kandaki degerlerim normal. doktorq soyledim beni landa cikan sonuç ilgilendirir dedi.

Bende de nodul hiç yok ama
Tsh 0.003 tu ilaçla bi hafta 0.008 oldu
T3 de sınırda yani biraz da az olsun kesinlikle normal denecek şekilde ama mecbur ilaç kullanıyorum tsh yok vücutta çünkü. Propycyl kullanmaya başladım simdi

herkeste baska sıkıntı. neyse ki canim tedavisi var ilacla. sıkıntı stres etme kendine. benomde cevremde.cok var

bastaki gibi artmaz canim. benim ilk basta 4 katindan fazla artti. sonra 3e dustu. simdide iki kati.sikma canini. anca 1000 civari olur. benim.deger tahminen dr 2000 civariydi 4+6 iken keseyi sadece kararti olarak gordu.haftaya gel.dedi.

Benim artışiçin doktor çoğul gebelik olarak yorumluyor. Daha artmadan böyle dedi artınca da büyük ihtimal çoğul dedi

herkeste baska sıkıntı. neyse ki canim tedavisi var ilacla. sıkıntı stres etme kendine. benomde cevremde.cok var

Bize aslayt gebe kalinamaz dediler ama oldu ve 1 haftalik ilac tedavisi sonucu öldü. Demek ki düzelmeye meyilli. İnşallah ilaçtan kurtulurum

cevizi bende cikardim kiriverdim simdi.sorarim olmazsa bugun.

nohut kahvesini duymadim canim. gunde bir fincandan birsey olmaz herhalde.

canim anne sutune en yakin keci sütü derler. bende emzirmeyi birakinca ogluma verdim bir sure.
Sorunca bize de yaz cnm merak ettim çilek olayını.. nohut kahvesine düşükten önce bakmıştım cnm nette buldum ama almadan düşük olunca kaldı öyle.. doktor 1 fincadan 1 şey olmaz dedi nette de öyle yazıyor hatta tein olunca çaya daha dikkat edin deniyor artık dikkat edeceğiz biraz..

Tabi ki cnm dua ediyorum inşallah grup olarak bebek alışverişlerimizi doğum anılarımızı konuşur bu günlere
i anarız.. Mol değildir inşallah..

nodül için ben de çörekotunu dövüp balla karıştırıp her sabah 1 tatlı kaşığı yenmeli diye okumuştum 6 ay boynca.. hamilelik sonrası deneyebilirsin cnm .bir ara bana da nodül var denmişti ama sonra görünmedi sanırım yanlışlık oldu..

Geçmiş olsun cnm hamilelikte bu değerler biraz artıyor diye duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…