Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

yapiyolar canim o sekilde bilgilendirme. bende dun telefon actim gebelik hakkinda bilgi verdim. tetanoz asisini aile hekimligi yapiyo takibini.

Bende uzun zamandır kansızlık var, b12 ve demir eksikliği yaşıyordum, daha önce bunun için ilaçlar kullandım ama tekrar kan verip baktırmam gerekiyordu, bende sağlık ocağına kanda gebelik testi isterken bunlarada bakılmasını söylemiştim, o testler çıkmış az çok anladığım kadarıyla yine sınırda görünüyor ama gebelik için istediğim test sonucu görünmüyor. İnşallah yarın görünür bakalım artık nasip. Sen hamile misin cnm?

Hamileliğinizi sağlık ocağına mutlaka bildirmeniz gerekiyor zaten, belli zamanlarda aşılar var bunlar için mutlaka çağırıyorlar ki zaten sonrasında bebeğin takibinide yapıyorlar. Bir çok sağlık ocağındaki hemşireler çok dikkatli arayıp soruyorlar hemen.

Insallah gorunur canım henuz hamıle degılım bu ay kalmak istıyorum doğumum falan kış bebegi olursa daha rahat olucak ınsallah nasıpte varsa tabıkı
Bu arada folık asıt kullanıyor musun? Ben aldım folık asıt canım ama duruyor kullanmadım + b12 var içinde takvıye

Son düzenleme:
Güzel bi sistem olms ben bilmıyodum evlılıkte talasemı testı ıcın gitmiştim sadece...daha yakın saglık ocagına gitmek teste oraya giderım artık

yapiyolar canim o sekilde bilgilendirme. bende dun telefon actim gebelik hakkinda bilgi verdim. tetanoz asisini aile hekimligi yapiyo takibini.
Nezaman gideceksin bi daha? Başka aşı yapıyorlar mı hangi haftalarda vuruluyormuş biliyormusun?

ben asilarimi ilk gebelikte tamamladim.canim 5e. bundan sonra tetanoaz asisi.olmayacagim. sadece kilomu ve tansiyonumu.sordu. arariz dedi biz sizi. tesekkur.edip kapadum.
Anladım cnm ıkınci gebelıkte gerek yok sanırım hangi aşıları oldun gebelık süresinde? Bide bunların hepsınu saglık ocagımı yapıyor?

Anladım cnm ıkınci gebelıkte gerek yok sanırım hangi aşıları oldun gebelık süresinde? Bide bunların hepsınu saglık ocagımı yapıyor?
tetanoz var sadece canim. iki.dozunu.hamileyken bir dozunu.dogumdan.sonra
4..dozu.dogumdan bir yil.sonra 5. doz dogumdan iki.yil.sonra
aile.hekimligi zaten.sana asi takvimini veriyor.

merhaba arkadaşlar aramıza yeni katılıyorum ben de uzun zamandır hamile kalamayanlardanim eşim varikosel amilyati oldu ve 4. aydayız baya bi düzelme sağlamış geçen ay gecikmem oldu hamileyim zannettim ama yumurtam çatlamamış bu ay ovulasyon testi yaptım ve çatladığı gün sol kaldığım ağrı ve akintim oldu ovulasyon testi de pozitif çıktı.. ovulasyon testi yapmaya devam ettim 3 gündür silik çıkan testlerim bugün tekrar koyulaşmaya başladı sizce sebebi ne olabilir ? hamile kalmayi çok istiyorum adetime 10 gun var

bunlarda 18. gün üstteki tek cizgi olan digeride az önce yaptığım rengi biraz daha koyulasmis çekerken fark ettim ilk yaptığı nd bu kadar koyu değildi bugün 19. günüm

regl araligunuz eger uzunsa iki kere yumurtlayabilirsiniz.

Öğrendin mi cnm sonucunu epey gecikmişsin gebelik testi yapmışmıydın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…