- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.736
- 40
yapiyolar canim o sekilde bilgilendirme. bende dun telefon actim gebelik hakkinda bilgi verdim. tetanoz asisini aile hekimligi yapiyo takibini.Doktor sonucları gorsün bide insallah iyi haberler verirsin biliyorsun belli olmuyor bu işler bnmde degerlerle ilgili hiç bilgim yoktur neye bakılır neyle alakalıdır gidince öğrenırım bunları belirtiler baslasa....Beni aylar once saglık ocagından aramıslardı gebemısınız diye? takıbımı yapacaklarmış bildirmem gerekıyormuş bende sasrmıstım o aralar düşünmuyordum... bizde kan uyusmazlıgıda var hemde hemsıre ozele gitsenizde buraya gelmeniz gerekıyor demişti kalırsam ilk oraya giderım bu bilgilendirme ilgili tavır hosuma bile gitti
Bende uzun zamandır kansızlık var, b12 ve demir eksikliği yaşıyordum, daha önce bunun için ilaçlar kullandım ama tekrar kan verip baktırmam gerekiyordu, bende sağlık ocağına kanda gebelik testi isterken bunlarada bakılmasını söylemiştim, o testler çıkmış az çok anladığım kadarıyla yine sınırda görünüyor ama gebelik için istediğim test sonucu görünmüyor. İnşallah yarın görünür bakalım artık nasip. Sen hamile misin cnm?Doktor sonucları gorsün bide insallah iyi haberler verirsin biliyorsun belli olmuyor bu işler bnmde degerlerle ilgili hiç bilgim yoktur neye bakılır neyle alakalıdır gidince öğrenırım bunları belirtiler baslasa....Beni aylar once saglık ocagından aramıslardı gebemısınız diye? takıbımı yapacaklarmış bildirmem gerekıyormuş bende sasrmıstım o aralar düşünmuyordum... bizde kan uyusmazlıgıda var hemde hemsıre ozele gitsenizde buraya gelmeniz gerekıyor demişti kalırsam ilk oraya giderım bu bilgilendirme ilgili tavır hosuma bile gitti
Insallah gorunur canım henuz hamıle degılım bu ay kalmak istıyorum doğumum falan kış bebegi olursa daha rahat olucak ınsallah nasıpte varsa tabıkıBende uzun zamandır kansızlık var, b12 ve demir eksikliği yaşıyordum, daha önce bunun için ilaçlar kullandım ama tekrar kan verip baktırmam gerekiyordu, bende sağlık ocağına kanda gebelik testi isterken bunlarada bakılmasını söylemiştim, o testler çıkmış az çok anladığım kadarıyla yine sınırda görünüyor ama gebelik için istediğim test sonucu görünmüyor. İnşallah yarın görünür bakalım artık nasip. Sen hamile misin cnm?
Güzel bi sistem olms ben bilmıyodum evlılıkte talasemı testı ıcın gitmiştim sadece...daha yakın saglık ocagına gitmek teste oraya giderım artıkHamileliğinizi sağlık ocağına mutlaka bildirmeniz gerekiyor zaten, belli zamanlarda aşılar var bunlar için mutlaka çağırıyorlar ki zaten sonrasında bebeğin takibinide yapıyorlar. Bir çok sağlık ocağındaki hemşireler çok dikkatli arayıp soruyorlar hemen.
Nezaman gideceksin bi daha? Başka aşı yapıyorlar mı hangi haftalarda vuruluyormuş biliyormusun?yapiyolar canim o sekilde bilgilendirme. bende dun telefon actim gebelik hakkinda bilgi verdim. tetanoz asisini aile hekimligi yapiyo takibini.
ben asilarimi ilk gebelikte tamamladim.canim 5e. bundan sonra tetanoaz asisi.olmayacagim. sadece kilomu ve tansiyonumu.sordu. arariz dedi biz sizi. tesekkur.edip kapadum.Nezaman gideceksin bi daha? Başka aşı yapıyorlar mı hangi haftalarda vuruluyormuş biliyormusun?
Anladım cnm ıkınci gebelıkte gerek yok sanırım hangi aşıları oldun gebelık süresinde? Bide bunların hepsınu saglık ocagımı yapıyor?ben asilarimi ilk gebelikte tamamladim.canim 5e. bundan sonra tetanoaz asisi.olmayacagim. sadece kilomu ve tansiyonumu.sordu. arariz dedi biz sizi. tesekkur.edip kapadum.
tetanoz var sadece canim. iki.dozunu.hamileyken bir dozunu.dogumdan.sonraAnladım cnm ıkınci gebelıkte gerek yok sanırım hangi aşıları oldun gebelık süresinde? Bide bunların hepsınu saglık ocagımı yapıyor?
eger 5 e tamamlarsan asi yok. eger iki de birakirsan tamamlamazsan ikinci gebelikte ilk dozdan basliyolar tekrardan.Anladım cnm ıkınci gebelıkte gerek yok sanırım hangi aşıları oldun gebelık süresinde? Bide bunların hepsınu saglık ocagımı yapıyor?
Bitmeyen tetanoz aşısı yapmıslar canım İyi geceler saol Allah rahatlık versinben yattim hadi herkese iyi geceler. herkesin uykusu gelir gebelikte benim.uykularim kactti.
evet canim omurluk yaptirdim ben. 3 doz yaptirmistim daha ikiyi de yaptırayım çıksın hepsi aradan diye düşündüm.Bitmeyen tetanoz aşısı yapmıslar canım İyi geceler saol Allah rahatlık versin
gebelik testi yapar misiniz.Eki Görüntüle 1994666 bunlarda 18. gün üstteki tek cizgi olan digeride az önce yaptığım rengi biraz daha koyulasmis çekerken fark ettim ilk yaptığı nd bu kadar koyu değildi bugün 19. günüm
regl araligunuz eger uzunsa iki kere yumurtlayabilirsiniz.merhaba arkadaşlar aramıza yeni katılıyorum ben de uzun zamandır hamile kalamayanlardanim eşim varikosel amilyati oldu ve 4. aydayız baya bi düzelme sağlamış geçen ay gecikmem oldu hamileyim zannettim ama yumurtam çatlamamış bu ay ovulasyon testi yaptım ve çatladığı gün sol kaldığım ağrı ve akintim oldu ovulasyon testi de pozitif çıktı.. ovulasyon testi yapmaya devam ettim 3 gündür silik çıkan testlerim bugün tekrar koyulaşmaya başladı sizce sebebi ne olabilir ? hamile kalmayi çok istiyorum adetime 10 gun var Eki Görüntüle 1994662
neyse zaten 1-2 haftaya gidecekmiş doğum iznine .. normale döner sanırımEvet o zaman kendine bi lazim lik edinsin
Öğrendin mi cnm sonucunu epey gecikmişsin gebelik testi yapmışmıydın?Kızlar nasılsınız? Ben bugün kan verdim ama sonuç yarın yada pztsi çıkarmış, beklemekde çok zor eğer pozitif sonuç alırsam süpriz olacak bizim için.18 gün geçti hala olmadım bakalım artık nasip.
regl araligunuz eger uzunsa iki kere yumurtlayabilirsiniz.