- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.736
- 40
Aynen benimde hatta her wc ye gittiğimde açık bırakıyorum millet kilitliyor...anahtarı yedeklesek iyi olacak.. gerçi doğumu yaklaşmış biri var o giderse açacaklarmış o kilitletmiş deniyor...Benim için büyük sorun oldu hiç yoktu böyle derdim
migrosta var da ne bileyim. gecen birnarkadas dedi.ne biliyonuz keci sütü oldugunu.markette satılıyor
Günaydın canım Güzel um utlu bir gün olsun hepimizeGunaydin herkese
benimde kan alırken morarıyor ya da damar patlıyor. damarlarım çok ince.. önce de sormuştum cnm sende pıhtılaşma mı var neden iğne?iyiyim canim.cok.şükür. dun igneye basladik. gobegim ilk ignede morardi. ona canim sıkıldı azıcık.
migrosta var da ne bileyim. gecen birnarkadas dedi.ne biliyonuz keci sütü oldugunu.
canım erken öğrenmiş olman hemen keseyi göreceğin anlamına gelmez ki.. doktor 3000 lerde belki görünebilir demişti... Daha değerin düşük demekki içini ferah tut..Molgebelikte de değerler böyle hızla artırmış kızlar allah aşkına biriniz beni teselli edin
Adete 4 kala=44
Adete 2 kala=120
Adete 3 gun kala kese filan yoktu karından bakildi. Sadece kalınlık var rahim dışında şu da yok dış gebelik değil yani dedi
testte cikmadi canim pihtilasma ama dr vurulacaksin dedi riske atamam dedi.benimde kan alırken morarıyor ya da damar patlıyor. damarlarım çok ince.. önce de sormuştum cnm sende pıhtılaşma mı var neden iğne?
ya iste ne bileyim hamile olunca buluttan nem kapiyonona bakarsan hiç birşey tüketmemek gerek kay sütün vardı ben onu içiyordum
Senden güzel haberler duyalım inşallah ama stres yapıp bebişi telaşlandırma cnm onlar hissediyor artık.. en iyisini düşün iyi olsun.. hem kese yok dedin demekki çoğul gebelik değil inşallah ikizdir sağlıkla alırsın kucağınaKuzum ben hiç hesap etmeden ortaya çıktı bebek. Gitmek zorunda kaldım çünkü tiroid hastasıyım. Salı günü çağırdı doktor . Doktorum malar demedi çoğul gebelik dedi malar olur mu deyince ihtimal var dedi . Yarin kan verecegim progesteron testi verecegim doktor istedi bunları. Salı da o test sonuçları ile muayene olacagim. Allahim insallah sağlıklı evlat yada evlatlarımız olur
Bende bebekken havel geçirmişim kuzenimde aynı.. evlendikten sonra dedi kuzenim o tüp bebek yapmıştı olmayınca .. nedeni havale geçirmem miş diye.. ay içime sıkıntı oldu daha bebek için başlamamıştık ama eşime nasıl desem diye kıvrandım 1-2 ay.. netten araştırıyorum doktor arkadaşlara soruyorum kimse böyle birşey duymamış.. sonra bi baktım hamileyim meğer alakası yokmuş.. öyle herşeyi takıp bebeğini üzme cnmBenim doktorum da kötü birşey demedim ama hioertroidlerin üzüm gebeligi olma ihtimali yükselmiş. Dün okudum o mahvetti beni
Benim doktorda bunu demek istedi nenesi pancar mı yoluyormuş pancar motoru mu kullanıyormuş 11 tane olmuş.. eliyle beynini gösterdi.. burayı boşaltsanız herşey normal bir süreç dedi.. Ben eskiler farklıymış diyecek oldum farklı olan birşey yok dedi.. bir yandan da hak verdim..o halde bugün itibariyle bir sakinleş lütfen yiyecek ekmeği varsa olur kimsede engel olmamaz bak bir tanıdığım var gencecik kız evli değil , hamile kalmış düşsün diye içmediği antibiyotik ilaç kalmamış düşmedi çocuk tabi bize bunu doğum yaptıktan sonra söyledi o ayrı ,çocuk büyüdükçe karında karnını sarmışki dışarıdan belli olmasın diye hoplama zıplama cabası ,ve doğum yaptı nurtopu gibi kızı var ,geçen bahçede gördüm ,hiç birşey engel olamadı
aa neden özellikle ye dedi acaba.. bakalım anlarız belki 4. aya gelince ceviz dolapta vardı masaya koyayım bende göz önünde olsun.. ben yoğurdu uyumadan az önce yiyeyim diyorum ama akşam yemeğinden sonra cnm birşey istemiyor erteliyorum ancak yemeklerle tüketirsem olacak sanırım..greyfurt yemem.zaten.sevmiom. bide bazi ilaclarla.zaten yenilmedigini.duymustum.bakla ve cilek duymadim. ama dördüncü ayda bir arkadas ozellikl3 cilek ye dedi bana. neden dedi sormadim da.ceviz baslamamiz lazim artik. sütü biraz zor icerim gibime.geliyo.et balik zaten.protein. yenilmesi gerekenlerin basinda gelmesi gerekiyi.
ben işde alışkanlık ettim aslında içmeyebilirim de yada seyreltebilirim ama doktor sıkıntı yok dedi.. daha önceki grupta nohut kahvesi duymuştum onu öneriyorlardı hamilelere ... duyan var mı ben hiç içmedimkahveyi.birakamam zannetmistim. gecen.bir fincan ictim. cayi acik.iciyorum.
neden cnm onu bulmak benim için zor şu an birde süt ürünlerinde inekciyim biraz yemek seçen biri olunca..süt içecek bayanlara tavsiyemdir keçi sütü
Evet bahar mevsiminde yavruluyorlar..keci sütü su an pek bulunmuyor canim. gecen gittim.sordum. keciler yeni dogum yapmışlar. bebelerine anca yetiyomus.ogluma aliyordum bende.
Bana öyle gibi geldi cnmcogunluk 14 ocak mi
neden cnm onu bulmak benim için zor şu an birde süt ürünlerinde inekciyim biraz yemek seçen biri olunca..
Evet bunu annemde demişti.. Yeni bebeğe en iyi keçi sütü diye.. dayımın oğlunu 25 günlükten itibaren onu vermişler çok eskiden mama filan olmayınca ..benim ufaklık prematür doğdu taburcu olduğunda rutin kontrollere gidiyoruzya doktor dediki yaşıtlarını yakalamış bu neyle beslendin dedi keçi sütü dedim boyu da uzun olur dedi ve öyle oldu 3. sınıfa gidiyor sanıyorlar