- 18 Mayıs 2017
- 1.134
- 2.080
Çok geçmiş olsun canım Allah tekrarını yaşatmasın hepimize kucağımıza almayı nasip etsin. Bence değişiklik olur sonuçta 3 gün bişey olmaz içini ferah tutMerhaba arkadaşlar çok zor bir gece geçirdim. Gece yarısından sonra kanamam oldu hatta parca bile geldi.. ambulansla hastaneye kaldirildim. Sabaha kadar serum takıldı. Çok şükür bebegimin kalbi atıyor. o kadar zordu ki.. Allah kimseye yasatmasin.. Sabaha kadar ağladım. Birşey demiyorum ama doktor musveddesi sabaha kadar gelmedi. Düşükse zaten yapacak birşey yok demiş telefonda. Bildiğiniz düşük gibi davrandılar. Sadece tuzlu su serumu taktılar. Iki gündür mide bulantim yoktu. Goguslerim de eskisi kadar agrimiyordu bi de kanama olunca düşük muamelesi yaptılar. Hatta su bile içme dediler kürtaj yapılacak diye.. Sabah ultrasonda kalp atisini duyunca hüngür hüngür ağladım. Plesantam rahmin alt tarafına gelmiş ondan olmuş kanama. Tüm gece o kadar ağlayıp üzüldüm sonra deli gibi sevindim. Şimdi robot gibi oldum.. progestan kullanacağım bir kutu haftaya da ikili teste gideceğim.
Doktora sordum önemli değil dedi ama 11+3 olmaliyken 11+0 çıktı. Aklıma takıldı acaba bu hafta az mı büyümüş u ultrasondan ultrasona degisiklik olur mu?
Merhaba arkadaşlar çok zor bir gece geçirdim. Gece yarısından sonra kanamam oldu hatta parca bile geldi.. ambulansla hastaneye kaldirildim. Sabaha kadar serum takıldı. Çok şükür bebegimin kalbi atıyor. o kadar zordu ki.. Allah kimseye yasatmasin.. Sabaha kadar ağladım. Birşey demiyorum ama doktor musveddesi sabaha kadar gelmedi. Düşükse zaten yapacak birşey yok demiş telefonda. Bildiğiniz düşük gibi davrandılar. Sadece tuzlu su serumu taktılar. Iki gündür mide bulantim yoktu. Goguslerim de eskisi kadar agrimiyordu bi de kanama olunca düşük muamelesi yaptılar. Hatta su bile içme dediler kürtaj yapılacak diye.. Sabah ultrasonda kalp atisini duyunca hüngür hüngür ağladım. Plesantam rahmin alt tarafına gelmiş ondan olmuş kanama. Tüm gece o kadar ağlayıp üzüldüm sonra deli gibi sevindim. Şimdi robot gibi oldum.. progestan kullanacağım bir kutu haftaya da ikili teste gideceğim.
Doktora sordum önemli değil dedi ama 11+3 olmaliyken 11+0 çıktı. Aklıma takıldı acaba bu hafta az mı büyümüş u ultrasondan ultrasona degisiklik olur mu?
Çok geçmiş olsun canım Rabbim bi daha yaşatmasınMerhaba arkadaşlar çok zor bir gece geçirdim. Gece yarısından sonra kanamam oldu hatta parca bile geldi.. ambulansla hastaneye kaldirildim. Sabaha kadar serum takıldı. Çok şükür bebegimin kalbi atıyor. o kadar zordu ki.. Allah kimseye yasatmasin.. Sabaha kadar ağladım. Birşey demiyorum ama doktor musveddesi sabaha kadar gelmedi. Düşükse zaten yapacak birşey yok demiş telefonda. Bildiğiniz düşük gibi davrandılar. Sadece tuzlu su serumu taktılar. Iki gündür mide bulantim yoktu. Goguslerim de eskisi kadar agrimiyordu bi de kanama olunca düşük muamelesi yaptılar. Hatta su bile içme dediler kürtaj yapılacak diye.. Sabah ultrasonda kalp atisini duyunca hüngür hüngür ağladım. Plesantam rahmin alt tarafına gelmiş ondan olmuş kanama. Tüm gece o kadar ağlayıp üzüldüm sonra deli gibi sevindim. Şimdi robot gibi oldum.. progestan kullanacağım bir kutu haftaya da ikili teste gideceğim.
Amin cnm inşallah hepimiz sağlıkla alırız meleklerimiziMaşallah canım sağlıcakla al kucagına
ben ultrasonu nerden çektiğini bilemediğimden sağ mı sol mu bilmiyorum cnm ama 12 haftalıkken başı sol taraftaydıİyi akşamlar güzel anneler forumda gezinirken bi konuya rastladım gebelik kesesinin konumuna göre sağ sol yani kesenin içinde ki bebeğin konumuna göre cinsiyet belirleme eğer kesenin içinde sağ tarafa yakınsa kız sol tarafa yakınsa erkekmiş? Ama 7-8-9 haftalık ultrason da belli oluyormus sizinkiler kesinin içinde hangi tarafta
önceki kontrolden bu hafta 1 ay oldu cnm ama ben doktor değiştirdim telefonda sorunca geçen hafta gelmemi söyledi zaten bu hafta son ölçülmesi.. kan sonuçları bu hafta çıkar ararız dedi ama hangi gün bilmiyorumUtangaç bebiş demek ki :) kan sonuçları ne zaman çıkacak canım? Bir ay geçmiş miydi kontrolünün üstünden?
kız yada erkek farketmez cnm ilk bebeğimiz Rabbim sağlıklı hayırlı evlat eylesin..Maşallah darısı başıma bizim sonuçlarımız da iyi çıkar inş cnm valla heyecanlandım hemen göstermezse kız diyorlar ama hayırlısı olsun.
canım senin belli oldu mu cinsiyetibu sene ocak erkek senesi mi olacak acaba. 5 erkek varsa 1 kiz cikiyor.
canım daha netleşen yok netten uzaktım kaç gündür yarın kısmetse bi göz atarım tablo nasıl yapılıyor diye3 erkek mi oldu :) ben iki sandım. Böyle olmaz bu yazmamız lazım bunları :)cerenkar
çoook geçmiş olsun canım. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah bebeklerimize...Merhaba arkadaşlar çok zor bir gece geçirdim. Gece yarısından sonra kanamam oldu hatta parca bile geldi.. ambulansla hastaneye kaldirildim. Sabaha kadar serum takıldı. Çok şükür bebegimin kalbi atıyor. o kadar zordu ki.. Allah kimseye yasatmasin.. Sabaha kadar ağladım. Birşey demiyorum ama doktor musveddesi sabaha kadar gelmedi. Düşükse zaten yapacak birşey yok demiş telefonda. Bildiğiniz düşük gibi davrandılar. Sadece tuzlu su serumu taktılar. Iki gündür mide bulantim yoktu. Goguslerim de eskisi kadar agrimiyordu bi de kanama olunca düşük muamelesi yaptılar. Hatta su bile içme dediler kürtaj yapılacak diye.. Sabah ultrasonda kalp atisini duyunca hüngür hüngür ağladım. Plesantam rahmin alt tarafına gelmiş ondan olmuş kanama. Tüm gece o kadar ağlayıp üzüldüm sonra deli gibi sevindim. Şimdi robot gibi oldum.. progestan kullanacağım bir kutu haftaya da ikili teste gideceğim.
Çok geçmiş olsun Can'ım allahım evlatlarımızı bize bağışlasınGüzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinizedün gece kendi kendime söz vermiştim bu çocuk bu kadar kanamaya hayatta kalırsa bundan sonra düşer diye korkmayacagim diye.. plesantanin zamanla yukselecegine inanıyorum olmadı sezeryan yaparım ama artık stres yapmayacağım boşu boşuna bebisim üzülmesin
Bu arada dün gece bebegimizin adına karar verdikZaten ilk zamanlarimizdan bu yana kız da olsa erkek de olsa ilk ismini Aksu koymaya karar vermistik. Esim erkek olursa ikinci ismini Cem koyacağım dedi ben de kız olursa Mircan koyacağım soyisim de Kaya Mircan Kaya dinleyerek büýuyecek zaten Allah izin verirse
Çok geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın. Hayırlısıyla bebişini al kucağına inş.Merhaba arkadaşlar çok zor bir gece geçirdim. Gece yarısından sonra kanamam oldu hatta parca bile geldi.. ambulansla hastaneye kaldirildim. Sabaha kadar serum takıldı. Çok şükür bebegimin kalbi atıyor. o kadar zordu ki.. Allah kimseye yasatmasin.. Sabaha kadar ağladım. Birşey demiyorum ama doktor musveddesi sabaha kadar gelmedi. Düşükse zaten yapacak birşey yok demiş telefonda. Bildiğiniz düşük gibi davrandılar. Sadece tuzlu su serumu taktılar. Iki gündür mide bulantim yoktu. Goguslerim de eskisi kadar agrimiyordu bi de kanama olunca düşük muamelesi yaptılar. Hatta su bile içme dediler kürtaj yapılacak diye.. Sabah ultrasonda kalp atisini duyunca hüngür hüngür ağladım. Plesantam rahmin alt tarafına gelmiş ondan olmuş kanama. Tüm gece o kadar ağlayıp üzüldüm sonra deli gibi sevindim. Şimdi robot gibi oldum.. progestan kullanacağım bir kutu haftaya da ikili teste gideceğim.
Çok bütük geçmiş olsun canım inan okudum sanki kendime olmuş gibi hissettim ve o kaybettim düşüncesiyle sonrasına kalp atışını duyman ya tahmin ediorum çok güzel bi duygu dualarımız hep birbirimizin ben biliorum bide tabi hamilelerin duası kabul olurmuş :)Merhaba arkadaşlar çok zor bir gece geçirdim. Gece yarısından sonra kanamam oldu hatta parca bile geldi.. ambulansla hastaneye kaldirildim. Sabaha kadar serum takıldı. Çok şükür bebegimin kalbi atıyor. o kadar zordu ki.. Allah kimseye yasatmasin.. Sabaha kadar ağladım. Birşey demiyorum ama doktor musveddesi sabaha kadar gelmedi. Düşükse zaten yapacak birşey yok demiş telefonda. Bildiğiniz düşük gibi davrandılar. Sadece tuzlu su serumu taktılar. Iki gündür mide bulantim yoktu. Goguslerim de eskisi kadar agrimiyordu bi de kanama olunca düşük muamelesi yaptılar. Hatta su bile içme dediler kürtaj yapılacak diye.. Sabah ultrasonda kalp atisini duyunca hüngür hüngür ağladım. Plesantam rahmin alt tarafına gelmiş ondan olmuş kanama. Tüm gece o kadar ağlayıp üzüldüm sonra deli gibi sevindim. Şimdi robot gibi oldum.. progestan kullanacağım bir kutu haftaya da ikili teste gideceğim.