Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Merhaba arkadaşlar çok zor bir gece geçirdim. Gece yarısından sonra kanamam oldu hatta parca bile geldi.. ambulansla hastaneye kaldirildim. Sabaha kadar serum takıldı. Çok şükür bebegimin kalbi atıyor. o kadar zordu ki.. Allah kimseye yasatmasin.. Sabaha kadar ağladım. Birşey demiyorum ama doktor musveddesi sabaha kadar gelmedi. Düşükse zaten yapacak birşey yok demiş telefonda. Bildiğiniz düşük gibi davrandılar. Sadece tuzlu su serumu taktılar. Iki gündür mide bulantim yoktu. Goguslerim de eskisi kadar agrimiyordu bi de kanama olunca düşük muamelesi yaptılar. Hatta su bile içme dediler kürtaj yapılacak diye.. Sabah ultrasonda kalp atisini duyunca hüngür hüngür ağladım. Plesantam rahmin alt tarafına gelmiş ondan olmuş kanama. Tüm gece o kadar ağlayıp üzüldüm sonra deli gibi sevindim. Şimdi robot gibi oldum.. progestan kullanacağım bir kutu haftaya da ikili teste gideceğim.

Doktora sordum önemli değil dedi ama 11+3 olmaliyken 11+0 çıktı. Aklıma takıldı acaba bu hafta az mı büyümüş u ultrasondan ultrasona degisiklik olur mu?

Çok geçmiş olsun canım Allah tekrarını yaşatmasın hepimize kucağımıza almayı nasip etsin. Bence değişiklik olur sonuçta 3 gün bişey olmaz içini ferah tut

Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Rabbim bi daha korkutmasın inşallah. Hayırlısıyla üç ayı bi atlatsak biraz daha rahatlarız.
Canım bebeğin büyüklüğü ultrasondan farkeder. Çok önemli bi fark değil kafana takma. İlaçlarını al bol bol dinlen.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim bi daha yaşatmasın

ben ultrasonu nerden çektiğini bilemediğimden sağ mı sol mu bilmiyorum cnm ama 12 haftalıkken başı sol taraftaydı

Utangaç bebiş demek ki :) kan sonuçları ne zaman çıkacak canım? Bir ay geçmiş miydi kontrolünün üstünden?
önceki kontrolden bu hafta 1 ay oldu cnm ama ben doktor değiştirdim telefonda sorunca geçen hafta gelmemi söyledi zaten bu hafta son ölçülmesi.. kan sonuçları bu hafta çıkar ararız dedi ama hangi gün bilmiyorum

çoook geçmiş olsun canım. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah bebeklerimize...

Kızlar bulantısı azalan var mı? Benim önceden sabahları bulanırdı şimdi sabah çok iyiyim ama bu seferde akşam yemek yiyemiyorum. Akşam ne yersem yiyim kesin çıkıyo. Vicdan yapıyorum bi yandan hala adam gibi bişey yiyemiyorum diye. Sadece sabahları yumurta peynir yoğurt

Bende bu hafta kendime geldim ama hala en cok yedğim üçlü domates peynir salatalık.sanki 12.haftayla beraber daha iyi oluyor insan ama bilemedim tabi herkesin nasıl farklımı

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize dün gece kendi kendime söz vermiştim bu çocuk bu kadar kanamaya hayatta kalırsa bundan sonra düşer diye korkmayacagim diye.. plesantanin zamanla yukselecegine inanıyorum olmadı sezeryan yaparım ama artık stres yapmayacağım boşu boşuna bebisim üzülmesin

Bu arada dün gece bebegimizin adına karar verdik Zaten ilk zamanlarimizdan bu yana kız da olsa erkek de olsa ilk ismini Aksu koymaya karar vermistik. Esim erkek olursa ikinci ismini Cem koyacağım dedi ben de kız olursa Mircan koyacağım soyisim de Kaya Mircan Kaya dinleyerek büýuyecek zaten Allah izin verirse

Çok geçmiş olsun Can'ım allahım evlatlarımızı bize bağışlasın

Çok geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın. Hayırlısıyla bebişini al kucağına inş.

Çok bütük geçmiş olsun canım inan okudum sanki kendime olmuş gibi hissettim ve o kaybettim düşüncesiyle sonrasına kalp atışını duyman ya tahmin ediorum çok güzel bi duygu dualarımız hep birbirimizin ben biliorum bide tabi hamilelerin duası kabul olurmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…