Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ne bileyim öle bi iç ses işte cinsiyete kadar sağlıklı olması sonucta daha önemliii rabbim birde bununla sınarr diye oyüzden rabbim ne verirsee bize kabulumuzz.
kimse kız olsun erkek olsun diye konuşmuyorki. Cinsiyet öğrenenler haber veriyo merak edenler soruyo o kadar. Yoksa eminim herkes sağlıklı uzun ömürlü evlatlar istiyodur. Ocak ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. O kadar zor bir süreçti ki şu anda tek duam sağlıkla kavuşmak. Kimseye söyleyemiyorum hamileyim diye ama buradan konuşmak hoşuma gidiyor açıkçası...

kimse kız olsun erkek olsun diye konuşmuyorki. Cinsiyet öğrenenler haber veriyo merak edenler soruyo o kadar. Yoksa eminim herkes sağlıklı uzun ömürlü evlatlar istiyodur. Ocak ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. O kadar zor bir süreçti ki şu anda tek duam sağlıkla kavuşmak. Kimseye söyleyemiyorum hamileyim diye ama buradan konuşmak hoşuma gidiyor açıkçası...
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin insallahh ..hepimiz öle inankii kucağımıza alana kadar da korkumuz daim..

Anlıyorum ben de tam aranızdaydımm sanırm hep cok bulantım vardı hiç cıkarmıyorda değildm sadece sabahları benim derdim kokuylaydı sanırm herkese kolay hamilelikler nasip etsinn rabbim ya cook cok kötü olanları var gercekten

Anlıyorum ben de tam aranızdaydımm sanırm hep cok bulantım vardı hiç cıkarmıyorda değildm sadece sabahları benim derdim kokuylaydı sanırm herkese kolay hamilelikler nasip etsinn rabbim ya cook cok kötü olanları var gercekten
Ben :110: acillerde geçti günlerim. En son doktor birdaha gelirseniz seni 2-3 gün yatırmak zorundayım dedi. Çok şükür gitmedik.

Son düzenleme:
Seninde o üc ay zorlu geçmiş bayaa suyu bile cıkaran arkadaslarım var benimde cok sükür attlattın neyseki bundan sonrası dilerimki kolay olur.

Merhabalar... konuyu yeni gördüm takibe aldim. Insallah bende 2. Bebegimi ocak 2018 de kucağıma alacagim. Bugune kadar bulantim ve cikarmam hiç kesilmedi. Bitkisel ilac falan kullandim hiçbir faydasi olmadi. Ilk defa bugün sakin bir gün gecirdim. Hatta oğlum bile farketmis simdi uyumadan dediki anne sen bugün hic cikarmadin... ☺☺☺ ilk 3 ayda 4 kilo aldim. 2 haftadir 2 kilo verdim. Bir dengesiz gidiyorum hadi hayirlisi (ilk hamileligimde 30 kilo aldim ve doguma kadar bulantı ve kusma vardi)
Cok uzattim ama hepinize hayirli ve rahat bir hamilelik diliyorum. Kolay dogumlar ins. Rabbim bebeklerinizi sagliklica kucaginiza almayi nasip etsin... iyi geceler. ...

Kendi adıma teşekkür ederim inşallah hepimiz kolay atlatırız ve sağsalim alırız kucağımıza bebişlerimizi. Benim ilk hamileliğim dısarıdan gözükdüğü gibi değilmiş hiç..Düşünüyorum da yaşadığımız bunca zorluğa rağmen mucize bahşedilmiş bedenlerimize..Kendimi hiç bu denli özel ve değerli hissetmemiştim.Binlerce keZ şükür olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu eksik etmesin aratmasın kimseye ..

Doktora benim bulantılarım hiç azalmadı aynen devam ediyo dedim bi şaşırdı. Hiç mi azalmadı diye tekrar sordu :) artık çok güzel kahvaltı yapıyorum ama bu seferde akşam yiyemiyorum yersem kesin çıkıyo. Sadece bulantının zamanı değişti bende ama yine de 1 kilo aldım. Sanırım o da kabızlıktan

Günaydın kızlar :21: hepimiz sağlıklı hamilelikler geçirelim inşallah :KK66: sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi :KK66: ben kilo almadım ama yanlardan açılmaya başladım. Çatlak annemde yokmuş inşallah bende de olmaz. Bişey soracağım size kızlar :KK22: bi sürü bişey okudum kafam karıştı ilişkide herhangi bir korunma yöntemi kullanıyor musunuz? Bi sürü bişey yazıyor yok erken doğum yok enfeksiyon

X